Пазаруване от Amazon - тема №46

• 81 328
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря! Много изчерпателно и полезно Simple Smile аз също четох отзивите, поразрових тук там, но не мога да дам предпочитание.. а и цената е почти еднаква Simple Smile

# 166
Много е полезна тази Бета версия на англ. език. Много бързо успях да отбележа, че не искам пробния Прайм да ми бъде удължен понеже изтича днес.
Но иначе пък щеше да ми е стимул за немския.

Определено не видях нищо от този абонамент. Единствено, че пратките пристигат с 1-2 дни по-рано, но пък поръчката ми беше разделена 3 части.  Първо защото единия артикул не беше от Амазон, второ - една шапка, която е add-on, също е отделно и трето - нямах достатъчно пари в картата явно и след като платих другите две неща ги пратиха също (моя грешка).
Та, само пари за посредника  ooooh!

# 167
Здравейте! Търся спешно раница за сина ми (да събира лаптоп и да става за студент) по възможност от немския амазон,че е там. Идея си няма колко литра трябва да е. Той гледа,ама все на някакви доста скъпи попада. Бихте ли ми помогнали?

# 168
  • София
кажи поне за колко голям лаптоп. и до колко пари.

# 169
Скрит текст:
Скрит текст:
Няма кой да гарантира, че нещо ще си запази цената дори до довечера. В амазон цените се променят постоянно. Ако искаш, пусни поръчка на празна карта, изчакай 3-4 дни и ако цената падне, откажи поръчката и направи нова с по-ниската цена.
Това не го схванах /то сега е ниската цена, но искам от кред. карта да го купя, а тя не е готова още/

Пускаш поръчка с каквато карта имаш(без достатъчна наличност в нея). Така поръчката си се пази 4-5 дена на цената,на която си я пуснал. После сменяш картата от акаунта си с кредитната(ако е готова до тогава).
Супер идея, благодаря   bouquet

ПП: Забелязах нещо, което май и преди ме е обърквало, с двете цени.
Това един и същ търговец ли е? Отзивите са еднакви, цените различни. newsm78

Preis:   EUR 179,00 Kostenlose Lieferung. /Lieferbar ab dem 9. Oktober 2015/
http://www.amazon.de/KOBO-AURA-H2O-BLACK-6-8/dp/B00N9ZVN90/=sr_1 … rds=kobo+aura+h2o

EUR 189,97 + EUR 1,00 Versandkosten  /Nur noch 9 auf Lager/
http://www.amazon.de/KOBO-AURA-H2O-BLACK-6-8/dp/B00N9ZVN90/=aag_ … ;m=A2XUB3S9L97PUS

От различни продавачи са.
Единият е  XPRESS Multimedia, но за другият нищо не пише /а под двата пише von Kobo/
PS: значи няма да бързам.

Недей Peace. Изчакай още 1-2 години. 

# 170
кажи поне за колко голям лаптоп. и до колко пари.
Тази заглежда..
http://www.amazon.de/DAKINE-Multifunktionsrucksack-Campus-23-Lit … KDW2TYHW0172GFCQQ
Лаптопа е 15.7.,ама трябва и учебници да побере. Simple Smile
Парите,не знам до колко,ама 50 много ми се виждат...30?

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 22:40 от sasi6

# 171
  • София
Те учебниците си ги побират, важното е лаптопа да се побира в другия джоб, т.е. ако е голям лаптопа може да е проблем, ако раницата е предвидена за по-малък.
Тази, която гледаш пише, че става за повечето 15 инчови. Вашия 15,7 не е ясно дали би станал... няма ли ги на живо някъде да ги тества?
Иначе като раници са здрави и хубави.

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 22:43 от Angel_Dust

# 172
Той хич не е в час с магазините,освен някакъв мол и хранителни  Laughing

# 173
  • София
Ясно, ако някой друг може да препоръча нещо от опит. На Dakine не виждам за повече от 15 инча и понеже нашите не ги ползваме за лаптоп нищо не смея да кажа. Иначе 33л е доста голяма тази раница Wink

# 174
# 175
  • Пловдив
Пак да питам...някой да е поръчвал осветителни тела Thinking

# 176
  • Варна
Аз не съм.
Вчера си получих тенджерите BergHOFF, поръчах ги като бяха £13.71. Никъде по тях или опаковката не пише каква е стоманата но и не ме интересува в случая. Харесват ми, ще си ги ползвам. Не са големи, ако някой готви големи количества храна да внимава и чете размерите.
Получих и джапанки Desigual, нося 38 номер, поръчах 39ти и са ми точни. Хубави са, пъстрички, но аз лятото ги бях виждала в магазините им, та нямаше изненада.

# 177
  • Бургас
Аз не съм.
Вчера си получих тенджерите BergHOFF, поръчах ги като бяха £13.71. Никъде по тях или опаковката не пише каква е стоманата но и не ме интересува в случая. Харесват ми, ще си ги ползвам. Не са големи, ако някой готви големи количества храна да внимава и чете размерите.

От кога те чакам да пишеш за тях.  Grinning Ако не те затруднява ще пуснеш ли и една снимка, моля!

# 178
  • Варна

Аз съм поръчвала, какво точно те интересува?
Пристигна много добре опаковано ако това е притеснението ти.
Това получих, разбира се не на тази цена

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0090LI3VS?psc=1&redirect … etailpage_o05_s01

# 179
  • Пловдив

Аз съм поръчвала, какво точно те интересува?
Пристигна много добре опаковано ако това е притеснението ти.
Това получих, разбира се не на тази цена

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0090LI3VS?psc=1&redirect … etailpage_o05_s01

Peace
хареса мм нещо подобно,евтино и каквото тек не намираме,та...ей така за кураж по-скоро и да,дали са опаковани и всичко им е наред...Но Амазон са коректни от всякъде  Wink Мерси!

А в немския има ли осв.тела?И къде да търся на по-сносна цена?

Общи условия

Активация на акаунт