Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 458
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ally_t, много благодаря!
Значи ако не се харесам с някоя от блузките мога да в върна, не е толкова скъпо връщането Simple Smile
Парите ми бяха дръпнати на три пъти, сигурно ще разделят пратката на три тогава Simple Smile

# 466

http://it.buyvip.com/#page=b&dept=all&sale=ALC2JJCT7EH3K&=qd_d_bc_b
Някои размери са изчерпани, но цените са невероятни!
Благодаря и аз ! bouquet
Поръчах, но в картата нямам нужната наличност. В Амазон чакат около седмица да актуализираш плащането, тук как са нещата - колко време ще имам, да внеса сумата? bouquet

# 467
# 468
  • Варна
Наскоро си извадих нова дебитна и ме питаха Виза или Мастеркард, казах Мастер (а и другата ми е такава... има ли значение това за други сайтове?) По принцип от кредитната смятам да поръчвам, а тя е Мастеркард.
Има значение каква ти е картата. В каква валута ти е картата ? Евро , лева ?
Ако картата ти е левова и пазаруваш в евро  , Виза е по - изгодната карта.
Ако е MasterCard при плащане в евро  преизчислява  през  евро в долар  и тогава в лева . Така 1 евро ти става  над 2 лв.
И обратно ако плащаш долари MasterCard е по- изгодната карта .

# 469
Наскоро си извадих нова дебитна и ме питаха Виза или Мастеркард, казах Мастер (а и другата ми е такава... има ли значение това за други сайтове?) По принцип от кредитната смятам да поръчвам, а тя е Мастеркард.
Ако е MasterCard при плащане в евро  преизчислява  през  евро в долар  и тогава в лева . Така 1 евро ти става  над 2 лв.

Пазарувам само с Мастър кард и до сега нямам слуай еврото да ми е над 2 лв. Обикновено е по курс продава на банката, издала картата.

# 470
  • София
Ако не се бъркам някой търсеше пухени завивки и възглавници  Rolling Eyes
Скрит текст:
Тази седмица има в Кауфланд на Тед.

# 471
  • Варна

Пазарувам само с Мастър кард и до сега нямам слуай еврото да ми е над 2 лв. Обикновено е по курс продава на банката, издала картата.
Коя е банката ?
Моята е ПИБ и винаги ми е над 2 лв еврото , за съжаление .

# 472
  • Пловдив
Пазарувам с карта на ПИБ поне от 8 години.Никога не  е било над 2лв еврото.Може би някъде нещо бъркаш при плащането.Изключи си конвертора на Амазон.Или ако плащаш с Пейпал си провери коя опция си избрала-дали на продавача или на Пейпал

# 473

Коя е банката ?
Моята е ПИБ и винаги ми е над 2 лв еврото , за съжаление .

ОББ е моята

# 474
Има ли вариант във фр.амазон за безплатна доставката до фр.адрес с книга или друго?

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 22:17 от MiaRia

# 475
Zvanche, портмонето изглежда суперско. Ще ги погледна, че и аз имам нужда от една. bouquet

# 476
Ако не се бъркам някой търсеше пухени завивки и възглавници  Rolling Eyes
Скрит текст:
Тази седмица има в Кауфланд на Тед.
Аз,благодаря! Нещо за цени знаеш ли?
MiaRia,да има с книга,така пуснах миналия месец. Но смисъл май няма,тъй като превозвача начислява 3лв. (май беше), на всяка получена на адреса му пратка. Книгата ми пристигна първа и тръгна за БГ,а то и книга не беше даже,брошурка 5 странички,формат-картичка,20-30 грама.Нямат услуга "задържане на пратка",така,че ако не си от София и трябва на този излишен боклук и Еконт да плащаш......съвсем няма смисъл,прецени си.

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 00:17 от sasi6

# 477
  • гр. София
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но не я следя редовно. Някой от вас купувал ли е таблет/лаптоп или техника от складовете на Амазон? Там техниката използвана ли е или е само с нарушена опаковка или транспортен дефект например? Интересувам се конкретно за лаптоп/таблет.

ПП. Сега видях на първа страница, че уредите са само с транспортни дефекти или върнати от някой в рамките на 30 дни, а не са реално ползвани.
Все пак остава въпроса някой купувал ли е лаптоп/таблет от склад и доволен ли е?  Thinking С една дума заслужава ли си?

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 00:43 от Leila

# 478
  • София
Купувала съм micro sd card оттам, описана като used. Беше с оригиналната си, неотваряна опаковка, работи си прекрасно, но все пак е само карта.

# 479
Рових вчера за код за испанския и италианския вип. Някой да помогне, моля, поне доставка да не плащам. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт