Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, бихте ли ми дали съвет за този  четец : http://www.amazon.com/gp/product/B007HCCNJU?keywords=e-reader&am … onics&sr=1-14
Нов ли е? Тази ли е цената? , с какво се плаща и има ли доставка до България. Никога не съм пазарувала от амазон и затова са всички тези въпроси. Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 511
  • София
Здравейте, бихте ли ми дали съвет за този  четец : http://www.amazon.com/gp/product/B007HCCNJU?keywords=e-reader&am … onics&sr=1-14
Нов ли е? Тази ли е цената? , с какво се плаща и има ли доставка до България. Никога не съм пазарувала от амазон и затова са всички тези въпроси. Благодаря ви предварително. Simple Smile

Това е американския Амазон, ако поръчаш за доставка до БГ ще мине през митница. Иначе се плаща с дебитни и кредитни карти.

dildes, страхоти лапмпи, страхотни снимки!

# 512
  • На брега на реката
Момичета, моля ако някоя от вас е запозната да ми отговори. Ако си поръчам техника от американския амазон, колко мито се начислява и въобще изпращат ли техника до Европа. Например за нещо с цена 500 $, колко бих платила мито.

# 513
  • Sofia
Момичета, моля ако някоя от вас е запозната да ми отговори. Ако си поръчам техника от американския амазон, колко мито се начислява и въобще изпращат ли техника до Европа. Например за нещо с цена 500 $, колко бих платила мито.

Сложи в кошницата си и карай по стъпките напред, така ще разбереш има ли доставка до Бг, колко пари ще ти вземат за мита , такси  и т.н.  Има стъпка преди плащането,  на която можеш да прегледаш поръчката преди да платиш, т.е. можеш да спреш там , ако не искаш да купиш съответното нещо в момента.

# 514
  • На брега на реката
Шантал, благодаря ти. За съжаление ми изписа, че не се доставя.

# 515
  • Sofia

Опитай до Англия, до адрес на превозвач, може пък да имаш късмет.

# 516
  • На брега на реката
Благодаря  bouquet.

# 517
Момичета купувал ли е някой телевизори? Чудя се да чакам ли черния петък или от БГ да взема? Техника не съм купувала освен една прахосмукачка робот, която чакам още. newsm78

# 518
  • Wolwedans
Здравейте момичета,не съм пазарувала от тук и бих искала да попитам може ли да се пазарува с карта или само с paypal и друго какво значи пускате на празна карта, не е ли като в другите сайтове да блокира веднага сумата?
И това може ли доставка до БГ или само с превозвач http://www.amazon.co.uk/gp/product/B010T5XR6E/=s9_simh_gw_p194_d … p;pf_rd_i=desktop и до кога е на тази цена само днес или за седмицата?
Може да се пазарува с дебитни и кредитни карти.
Това не се доставя до БГ- ползвай превозвач.
Цените се менят постоянно. Дори и след час може цената да не е същата.
На празна карта означава карта с липсваща или изчерпана наличност.
Сумата се блокира в момента на изпращането на поръчката. Амазон ще ти напомнят с имейл и ще те изчакат няколко дни да заредиш картата преди да канселират поръчката.

# 519
  • София
Аз пак да попитам:
Може ли да се откаже един артикул от направена поръчка в италианския buyvip? Не виждам такъв бутон  newsm78
Може, ако не е блокирана сумата и не е изпратена поръчката.

# 520
  • София
Дано за черния петък офертите да ги пускат без предимство за абонатите на Прайм,почвам да си мисля,че ще трябва да активирам временно Прайма. Някой знае ли дали след отказ може пак безплатно да се активира и след колко време?

# 521
  • Балчик

Не заблуждавай жената. Амазон не може да ти изчисли и няма нищо общо с нашите мита и такси. И второ превозвачите в Англия не се наемат да освобождават пратки от митницата, ще има големи неприятности и главоболия.
Бобулина, за робот ли се интересуваш - не си заслужава кондиката, защото освен всичко изброено, допълнително ще ти се оскъпи с над 100 лева за трансформатор, тяхната ел. мрежа не е като нашата, нали знаеш.

# 522
  • На брега на реката
Да, знам, че мрежата не е като нашата. За робот става въпрос. И ме е яд , че малкия ми син преди месец и малко си дойде от Щатите, ама аз късно се усетих.
Не ми се занимава със сложни маневри, та ще чакам черния петък  и ще оглеждам евро-амазоните /така или иначе го правя по няколко пъти на ден, че ми е голям мерак - абе точно като децата, за любимата играчка Embarassed/.
Благодаря ти Джемма.

# 523
  • Sofia

Не заблуждавай жената. Амазон не може да ти изчисли и няма нищо общо с нашите мита и такси. И второ превозвачите в Англия не се наемат да освобождават пратки от митницата, ще има големи неприятности и главоболия.
Бобулина, за робот ли се интересуваш - не си заслужава кондиката, защото освен всичко изброено, допълнително ще ти се оскъпи с над 100 лева за трансформатор, тяхната ел. мрежа не е като нашата, нали знаеш.

Хайде малко да прочетеш , преди да ми скачаш, става ли?!
Потърси в сайта на амазон що е то global shipping , провери как се освобождават пратки от Англия/ Германия и после обяснявай кое става и кое не.

# 524
Джемма, моля сподели кои тест ленти поръчваш и ако може линк Simple Smile Гледах някои, но не виждам да са по-евтини, или пък не гледам, където трябва.

Общи условия

Активация на акаунт