Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 425
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
До 7 дни

# 646
  • Бургас
Благодаря!  bouquet

# 647
"Dank des microSD-Karten-Slots, mit dem der Speicherplatz um bis zu 128 GB erweitert werden kann, haben Sie Ihre Musik, Fotos, Videos und Spiele immer bei sich. Sie erhalten unbegrenzten Cloud-Speicherplatz für all Ihre Amazon-Inhalte und alle Fotos, die Sie mit Ihren Fire-Geräten aufnehmen. "

Немският ми е доста зле , но това за мен означава, че има. Някой немско говорящ да помогне  Simple Smile
И моят немски не е добър все още,но това е за СД слот информация. Карта с памет до 128 ГБ, не е сим  Grinning

# 648
  • Sofia
 Blush Blush През цялото време живея с мисълта за СД карта , не съм прочела както трябва изначално .... явно не ми е в немския проблема  Embarassed

# 649
То и аз хич не съм наясно .  Embarassed Щом като ми мина гениалната идея,че този сд слот сигурно можел да става  и за двата вида карти ....  Laughing  Joy

# 650
Извинете , но съм пропуснала кога е ЧЕРНИЯ ПЕТЪК . Последния петък в ноември ли е ?

# 651
  • софия
Извинете , но съм пропуснала кога е ЧЕРНИЯ ПЕТЪК . Последния петък в ноември ли е ?
Да.

# 652
  • Варна
И аз да попитам за испанския ВИП. Мога ли да върна с една пратка дрехи от три различни поръчки?

# 653
  • ново
Здравейте момичета, опитах да се абонирам за 20% код, но не успях. Свързах се в чата с тях, но пишат че кода ще ми бъде изпратен след като направя първата си поръчка. Как да го разбирам това - ще получа код, който мога да ползвам за втора поръчка, или ще мога да го приложа още в първата? Уффф, обърках се, дано сте ме разбрали  Rolling Eyes

# 654
За втората поръчка  Peace

# 655
  • ново

Благодаря  Simple Smile

# 656
  • На брега на реката
Момичета, моля за малко помощ. Вчера направих поръчка в немския амазон, но нямах възможност да прехвърля пари на картата. Тази сутрин получих имейл, да направя корекции в начина или данните на плащане, след което да потвърдя или да направя повторно плащане. Четох по-назад в темата, че може до 5 дни да забавиш плащането или не съм разбрала правилно. Нужно ли е въобще да правя нещо или те отново ще опитат да изтеглят плащането /вече съм превела пари по сметката/.

# 657
  • София
Те ще си дръпнат парите, без да е необходимо да правиш нищо повече.

# 658
  • На брега на реката
Благодаря  bouquet!

# 659
  • София
Искам да взема неща за 10-14Е и за 13 лири от двата амазона /немски и англ/.
Има ли шанс ако не пише нещо за 29Е - да ми я доставят безплатно в Германия примерно?

За да не се изхвърлям с 29Е/20Лири - книга ли трябва да адна и колко струва тя?

Eто едното:
http://www.amazon.co.uk/luggage/dp/B00V895L2E/ref=sr_1_80?s=lugg … eled+Holdalls+Bag

докато се кумя, вече е 1 паунд нагоре..

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 10:56 от Starrydream

Общи условия

Активация на акаунт