VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 580
 Peace

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 02:52 от HHelena

# 2 581
Отделно има някакво неоправдано самочувствие, пък и не се откроява с бляскав интелект (да не кажа с никакъв, но няма да е справедливо спрямо болшенството спортис в Бг Flutter).
Предполагам нямаш в предвид IQ, защото не само бг спортисти но и голяма част от българите нямат толкова високо.

Дьино, Гино или както там се казва - с работа вМакдоналдс няма как да се издържаш и да живееш, както той го каза на последните етажи в NY. опитах се да намеря инфо за него, ами няма ни като Джино ни като Гино

# 2 582
  • somewhere near the sea
Не всеки можеше да скокне до Америка по времето, по което родителите на Джино са отишли в Америка.
Зелени карти или студентски бригади.

Средата на 90- те студентски бригади до САЩ нямаше  Naughty Дойдоха по-късно. Само зелена карта или дявол знае какво.

1999 вече имаше бригади със сигурност, преди това не знам, Джино е заминал 1997

Амчи Бареков кък е заминал за Хамерика, пак по това време някъде?

96та  беше световното, и когато отборът ни напредна доста, визи се раздаваха на всеки който можеше да покаже, че има 500 долара и билет. Много от заминалите уж да подкрепят БГ отбор, си останаха там.
През 1994г. беше световното по футбол. Naughty
Джино каза: "Заминахме при леля" Ако сестрата е избягала там преди това и вече е била с американско гражданство, може да им е изпратила покана. Той няма как да знае подробности- бил е малък. Това беше друг легален начин да отидеш там. С двумесечна виза.
Но пък като имаш пари тук в БГ, може да се намерят още начини да ти бъде издадена виза. Чували сме, че парите могат всичко, нали? Ако бащата е бил в ъндърграунда, те пътуваха, където си поискат без никакви проблеми.
А в Макдоналдс Джино е работил, за да се учи, а не да се издържа- още тогава са имали пари за луксозен живот.

# 2 583
  • София
Скрит текст:
Не всеки можеше да скокне до Америка по времето, по което родителите на Джино са отишли в Америка.
Зелени карти или студентски бригади.

Средата на 90- те студентски бригади до САЩ нямаше  Naughty Дойдоха по-късно. Само зелена карта или дявол знае какво.

1999 вече имаше бригади със сигурност, преди това не знам, Джино е заминал 1997

Амчи Бареков кък е заминал за Хамерика, пак по това време някъде?

96та  беше световното, и когато отборът ни напредна доста, визи се раздаваха на всеки който можеше да покаже, че има 500 долара и билет. Много от заминалите уж да подкрепят БГ отбор, си останаха там.
През 1994г. беше световното по футбол. Naughty
Джино каза: "Заминахме при леля" Ако сестрата е избягала там преди това и вече е била с американско гражданство, може да им е изпратила покана. Той няма как да знае подробности- бил е малък. Това беше друг легален начин да отидеш там. С двумесечна виза.
Но пък като имаш пари тук в БГ, може да се намерят още начини да ти бъде издадена виза. Чували сме, че парите могат всичко, нали? Ако бащата е бил в ъндърграунда, те пътуваха, където си поискат без никакви проблеми.

Мисля, че преди да разкаже това за леля му,каза, че родителите му, са спечелили зелена карта.(още доката бяха в селската къща)  Но, не съм много сигурна. Защото май, разказваше, че първо са заминали той, брат му и баща му.Майката е дошла, след като баща му се е върнал за пари.

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 10:26 от kamelia741

# 2 584
  • somewhere near the sea
Ами да- те тогава не пускаха целите семейства Naughty

# 2 585
  • София
точно за тези времена е много мътно кой как и пр. Сещам се за приказката "не ме питай за първия милион".

# 2 586
  • somewhere near the sea
А и партийните куфарчета с долари съвсем не са мит!!

# 2 587
  • София
Джино не ми е неприятен даже напротив, но като гледам как се облича хич не му вярвам, че е преуспял в САЩ  Thinking Всичко по него изглежда fake   Rolling Eyes

# 2 588
  • Варна
Джино не ми е неприятен даже напротив, но като гледам как се облича хич не му вярвам, че е преуспял в САЩ  Thinking Всичко по него изглежда fake   Rolling Eyes

Зависи какво влагаш в понятието преуспял.

# 2 589
  • в резерват
Джино не ми е неприятен даже напротив, но като гледам как се облича хич не му вярвам, че е преуспял в САЩ  Thinking Всичко по него изглежда fake   Rolling Eyes

На Киров синът има подобен вкус на обличане, но при него сякаш дрехите изглеждат по-скъпи.

# 2 590
  • Варна

На Киров синът има подобен вкус на обличане, но при него сякаш дрехите изглеждат по-скъпи.

Цената на  дрехите ли определяща?
Ако е така,  всичкото метреса и плеймейтка са супер преуспели.

# 2 591
http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/monika-i-svetlana-sy … stnite-si-6043302

Ама че кухи лейки  ooooh!
Моника ми се струва една нота по-умна от Светлана. Светлана си е глупавичка, но някак си ми е симпатична. Има едно наивно и детско излъчване в нея. Ама вместо да си правят корекции по външния вид, да вземат да си обърнат внимание на базата данни в хард дисковете си
А това със совалките съм го пропуснала  Joy
Гъмов ме изкефи тук. Изкара ги тайни агентки  hahaha

# 2 592

Да се обсъждат нечии дрехи е... долнопробно. Въобще не вярвам да са фЬейк дрехите на Джино, между другото.

Елора, ам' те плеймейтките знаеш ли каква богата база данни имат, то козметика, екстеншъни, то пластични операции, то няма място за повече  бе  Crossing Arms .

# 2 593

Да се обсъждат нечии дрехи е... долнопробно. Въобще не вярвам да са фЬейк дрехите на Джино, между другото.

Елора, ам' те плеймейтките знаеш ли каква богата база данни имат, то козметика, екстеншъни, то пластични операции, то няма място за повече  бе  Crossing Arms .

Как ве?   Щом са кухи, значи има място Joy
Форматиране му е майката  hahaha

# 2 594
Май май май...може би...много колебливи твърдения. Оставете го човека

Общи условия

Активация на акаунт