VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 687
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 775
Ката и ЦецУ, според мен са само стой и чупки. То се вижда, че някой друг ги е снимал в хотела на леглото  newsm78 Приятелят й ми изглеждаше интелигентно момче за нея, така че няма да се учудя да се вземат с дон Цеци, мяЗат си.

# 2 776
  • София
На мен Цецо ми изглежда агресивен. Като мъж, според който да биеш жена си те прави голям мъжкар.

# 2 777
Вижте ся, Георги Христов според мен е готов и без хонорар да влезе, само за ден, или за час...и след това тишина...

# 2 778
  • Телиш/Плевен
На мен Цецо ми изглежда агресивен. Като мъж, според който да биеш жена си те прави голям мъжкар.
И според мен има вид на такъв. Close От друга страна Катя нали каза, че не ѝ пречела агресията (или нещо от сорта беше, когато Биг брадър ѝ зададе такъв въпрос). Rolling Eyes
Та както се казва:
тъкмо са си лика-прилика.

# 2 779

Е ка бе, той е алфа мъжкар.

# 2 780
Вижте ся, Георги Христов според мен е готов и без хонорар да влезе, само за ден, или за час...и след това тишина...

Тоя май е окъсал за участия и хонорарът му е паднал. По времето на Ек Фактор миналата година нещо ругаеше от профила си и даже, когато Славин спечели оня изригна нещо по него адрес, че видиш ли поредния и за него няма да остане място под небето. На нова година пя на площада в един град, в един студ и дъжд. Така, че ...... кат нищо може да скочи у къщата и за доста по-малко от Кициния хонорар.

# 2 781
Зравко Желязков и Здрава Каменова са ми любими имена отдавна.

Скрит текст:
Като чуя Кичка, се сещам, че като малка - около 6-7г. се забавлявах понякога с "обаждане по грешка" на случайно избран номер от указателя. И какво ми хрумна веднъж, та казах "Ало, Кичка" , при все че единствената Кичка, за която съм чувала, е Бодурова. Бях у баба ми, а онази отсреща реши, че казвам друго, разбира се, и отказа да затвори, за да блокира телефона. Баба ми взе слушалката и успя да я убеди да затвори, въпреки "хулиганската" ми проява. Ама аз какво съм виновна, че онази или е била глуха  tooth , или си мисли само такива работи. След тази случка, спрях с това забавление  tooth

а на мен и Ричард Груев.  Laughing обаче Гино - Белото руно ми е фаворит вече.  Mr. Green

Скрит текст:
Калпазанка си била значи  - телефонен терорист Laughing. Една позната разказваше, как като малки ровели в указателя и намерили някакъв Гълъб Гълъбов - обадили му се да го питат кога ще отлита към топлите страни  Laughing  ... то гълъбите не са прелетни, ама айде...  Laughing

# 2 782
Joy  Joy  Joy С газ ли ще действа или с базука според теб  Joy
Скрит текст:
Банши, Елора, мислех си, че само аз съм вършила такива неща  Joy , ама явно има и други, е, то нямаше детски, компютри, през лятото децата все по селата си бяха, скучаех  Cry  Laughing

# 2 783

Скрит текст:
Банши, Елора, мислех си, че само аз съм вършила такива неща  Joy , ама явно има и други, е, то нямаше детски, компютри, през лятото децата все по селата си бяха, скучаех  Cry  Laughing

Скрит текст:
Като ми писнеше от телефонния тероризъм, прилагах къщен. Вървях по улиците, звънках на звънците и бягах. Не се срамях да го правя дори когато бях с баба и дядо. Тогава физиономиите им бяха безценни. Налагаше им се да бягат с мен.  Joy

Георги Христов да влиза е страхотна идея. Чу ли Брадъре?

Цецо и Катя цели фотосесии имат, то да беше една снимка. Laughing Разгледах обстойно аз оня ден, когато някой пусна линк към профила на Цецо. Донякъде беше изненада за мен, че са се "взели", Катя нали с Мариан (така ли се казваше? newsm78) щеше да продължи, а какво излезе. Mr. Green

Знаем си Катя каква е шафрантия.  Mr. Green
Уж много го обичаше тоз Мариан.

# 2 784
  • Sofia
Къде изчезна голямата лобов на Ката? Що рев и сополи изтекоха като се видяха вътре ooooh!

# 2 785
  • Телиш/Плевен
Къде може да се видят тези снимки?
На Цецо и Катя ли? Виж предишната страница.  Peace

# 2 786
  • Sofia
видях ги,мерси....не ги харесвам и двамата ooooh! чудна двойка са си Mr. Green

# 2 787
  • ❌❌❌
Ама чакайте малко... Mr. Green Аз писах за фамилиите, щото видях, че сте ги коментирали, а тук и Гино бил замесен. Той верно отде тва екзотично име и за каква жена иде реч? newsm78 Нали уж казаха, че бил сгоден за някаква чалгарка? Thinking

# 2 788
Ама чакайте малко... Mr. Green Аз писах за фамилиите, щото видях, че сте ги коментирали, а тук и Гино бил замесен. Той верно отде тва екзотично име и за каква жена иде реч? newsm78 Нали уж казаха, че бил сгоден за някаква чвзел алгарка? Thinking
Аз реших, че споменаваш Кюри, защото Гино бил взел фамилията на жена си  Wink , за която бил женен фиктивно, де  Joy

# 2 789
Ама чакайте малко... Mr. Green Аз писах за фамилиите, щото видях, че сте ги коментирали, а тук и Гино бил замесен. Той верно отде тва екзотично име и за каква жена иде реч? newsm78 Нали уж казаха, че бил сгоден за някаква чалгарка? Thinking

С чалгрката отдавна са разпъдени. Тоя се е оженил за някаква италианка, ама фиктивно и прибира от нея според пресата дебела пачка мангизи. А що е взел и нейната фамилия, е това е въпросът  Thinking
Така, че митовете и легендите за милионерския син са още по-невзрачни и неясни.

Общи условия

Активация на акаунт