VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • somewhere near the sea
Соня Колтуклиева днес беше при Гала, довечера ще защитава Кичка.

Албенчето Михова се беше вталила много, но сега е сложила двойно, горката... Йо-йо не прощава на никого

# 287
  • София

Ама и те много се забавиха и изпуснаха момента, когато Луна - Джорджано и Кичка,  бяха най-интересни. Сега и те като Брадъра, ще вървят със седмица-две назад с хронологията. Вече Кичка - Здравко, Моника - Гъмов, са на ред.

Мудно върви всичко този сезон - няма Голямата уста или късен епизод, събота и неделя - пълно информационно затъмнение.
А без живо излъчване, е все едно че са ни дали снимките и имената на участниците и ние сами да си търсим материал из нета, да си фантазираме какво правят онези вътре и там ли са изобщо  Laughing  и кой на кого, какво е казал. А да! пуснат ни едноминутно промо, да си размишляваме и тръпнем в напрежение  Joy

# 288
Соня Колтуклиева днес беше при Гала, довечера ще защитава Кичка.

Леле, който го защитава Колтуклиева го гонят.   animal037

И на мен не ми харесва, че дават мини епизодчета и това създава усещане , че всичко е много манипулирано.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 19:05 от Анонимен

# 289
  • Sofia
Да влизат Кристина и Катрин в ВБ,другите не ни трябват #Cussing out

# 290

И Джорджано с тях , и Джорджано и  да пеят " Отивам на куупоооон, на купооон, на купооон!

# 291
  • sofia

И Джорджано с тях , и Джорджано и  да пеят " Отивам на куупоооон, на купооон, на купооон!
Ако прочета отново за тоя "купоон", ще повьрна и ще се грьмна ритуално. Sick

# 292
  • somewhere near the sea
Има опции, душа- "четеш" и "НЕ четеш"

# 293
  • Телиш/Плевен
Да се запиша в тази тема, макар че ми е трудно да ви следя, но от време на време успявам да прочета някоя и друга страница.

Иска ми се Луна или Кичка да изгонят, но си мисля, че ще е Джорджано.

За сливането - и аз мисля, че Кристина и Катрин ще влязат във ВИП къщата, а другите ще си ходят (време им е вече, ама наистина Mr. Green).

# 294
Двете забравнеи випки, ако не влязат днес, по-добре да си ги изпроводят по живо, по здраво или да ги вкарат накрая направо за финалистки. Мисля, че ако Кичка и Ритон се доберат до финала и им сервират още някакви хора, ще се изприщят.

# 295
  • sofia
Има опции, душа- "четеш" и "НЕ четеш"
Ми трудно ми е, душата...Като прескачам 2-3-ма е ОК, обаче тоя "купооон"...ме довьршва.
Апропо Джорджано ми е адски гнусен. Дано си ходи!

# 296
Изпуснах 20 страници. Връщам се да чета.  Simple Smile

# 297
На мен ми е интересно който и от номинираните да излезе кой от останалите ще спаси
Джорджано може би ще заложи на някоя от миските
Луна ,може би на Ернестина
Люси и Кичка -не знам

# 298
  • through the wormhole
Лелеее, отварям темата и ме посреща шведския маратон. Blush Нашите са направо за манастир. Mr. Green

Имам подозрение, че покрай Катрин и Кристина ще се вмъкне и Киро с все дипломите. Thinking

Според мен ще излезе Джорджи и ще спаси някоя от кифлите.

# 299
Уф, кво да им гледам на кифлите.
Джорджи поне пее.

Общи условия

Активация на акаунт