VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 345
Тоцинка е като жрица от Величието на хана, то прическа, то козяци, екстремална ми е днес. Миналата седмица ми бееше симпатична.

# 346
А аз се чудя на Катя, как живее над 30 години с тоя човек Shocked

# 347
  • ВАРНА
 Тоца ще защитава Кичка-облечена е в мрежи.

# 348
А аз си мислех, че е по-добре да се хапва лятото с оглед възможността да излезеш на чист въздух след пръдноотделянето. Заблудено същество съм аз...

# 349
  • through the wormhole
Оууу, Тоца е облечена като клоун  Shocked
Ама си има мини сателитна чиния на главата. hahaha Много извънземни, много нещо. Mr. Green

# 350
Прави ли ви впечатление, че ББ покрай всички завърза някаква интрига-всеки го маркира с нещо. Само Преслава не. Нея я показаха 1х на купона, когато танцуваше и това е- в останалото време е миманс, не същестува. Дали това е защото Преслава е уговорена победа, или просто е по-скоро гост в предаването?

Мисис Русия изглежда потресаващо кичозно.

# 351
  • София
Егати кулинарните извращения - "Зеле с боб"  Crazy   chef

Типично нашенско ястие.

Но недоумявам защо 15 минути ни занимават с един боб.
Ооо' това е по моят край, но зелето трябва да е кисело, а ако се сложат и свински ребърца направо рай за душата и кошмар за жлъчката Grinning

# 352
Чантето на  Минчев кърти... Тоца е без коментар.

# 353
А аз си мислех, че е по-добре да се хапва лятото с оглед възможността да излезеш на чист въздух след пръдноотделянето. Заблудено същество съм аз...

МНОГО   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз лятото съм на 4 литра таратор дневно, няма място за боб

# 354
Стига бе, има и летни разновидности на боба, на кви се правят.
 Тя пък и тя Кица как може да готви боб без да пита Здравко може ли.

# 355
Toца с мрежа и кок!  Mr. Green
Впечатлена съм! Успяла е да направи събирателен образ на Кичка и Луна!   Mr. Green Mr. Green

# 356
Тоца изби рибата.То не са мрежа,не са пера,Като труженичка на магистралата е.Започвам да изпитвам симпатии към Евгени или по скоро към бисерите,които ръси на точното място.А що се отнася до това кой да си ходи се колебая между Люси и Джорди.

# 357
Щу ша ручаме? Сьомгица с айвер или боб с наденица  Joy

# 358
По отношение на номираните засега определено ББ дава рамо на Кичка ( плаче, мъчно й е, иска някой да я гушне, неразбрана, готвеща...)

# 359
Тоца направо е класика в жанра.

Общи условия

Активация на акаунт