VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Стела Богомилова винаги си избира разни странни типове да защитава. Спомням си, че преди време в един от сезоните на ББ защитаваше Пейо, сега Джорджи  Laughing

# 466
Виждате ли как ББ подбира това, което показва? За 2мин. видео видяхме как Джорджи заговаря почти всички, мие, чисти, помага ... Все неща, които до сега не са ни били показвани Crossing Arms

# 467
Сашка май забрави, че е бременна Laughing Преди няколко месеца разправяше наляво и надясно, че забременяла на 48.

# 468
  • through the wormhole
Стела Богомилова винаги си избира разни странни типове да защитава. Спомням си, че преди време в един от сезоните на ББ защитаваше Пейо, сега Джорджи  Laughing

Точно това щях да пиша. Допълвам и тризначките.

# 469
Аз не знам защо помагането е такава тема в тази къща:-) Аз ако бях в тази къща вероятно щях да се намирам на работа да минава времето. Може ли по цял ден да търкаш канапетата.

# 470
Леле, Стела Богомилова защо изглежда като ужилена от пчела по лицето? Нещо не й е наред, но какво?

# 471
  • София
Брррр Стела Богомилова не прилича на себе си.....

# 472
  • somewhere near the sea
Тя това и обясни- че си избира странни личности.  Кой Пейо? newsm78

# 473
Коя е тази Стела Богомилова?

# 474
  • Варна
Стела Богомилова винаги си избира разни странни типове да защитава. Спомням си, че преди време в един от сезоните на ББ защитаваше Пейо, сега Джорджи  Laughing
Тя това и обясни- че си избира странни личности.  Кой Пейо? newsm78
От третия ББ

# 475
  • София
Леле, Стела Богомилова защо изглежда като ужилена от пчела по лицето? Нещо не й е наред, но какво?
Филъри

# 476
  • Бургас
стела ми прилича на гримиран мъж  newsm78

# 477
Джорджано с вроден аристократизъм... прекали малко Богомилова. Rolling Eyes

# 478
  • somewhere near the sea
Коя е тази Стела Богомилова?
Психолингвист- преподавател май в СУ

# 479
  • Варна