VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 540
тази преподавателка в СУ е голяма простакеса.

# 541
К И Ч К А    newsm68 newsm44

# 542
  • София
Сашето ги изряза каките  Mr. Green
Тъжно ми стана за Кичка сега, като чух историята. Наистина ми е тъжно за нея.

# 543
  • София
Стела ама много се изложи  Stop

# 544
Сашка не би влязла, макЪр че й трябват пари. Навсякъде мъкне и децата си, а трима от това семейство ще дойдат много на зрителите.

# 545
  • Вестерос
ааа коментирах за Кичка, но не го виждам. Сбъгна се форума. Стана ми тъжно за нея, майтап, майтап, ама жената си  е преживяла драма някаква и съм напълно сигурна, че историята й е вярна

# 546
  • София

То вече е традиция в СУ да имат подобни екземпляри. Доц. Лъчо-мозъка е един от многото примери

# 547
Ама вие какво чувате от тези спорове, миналите защитници бяха далеч по-обрани ( хем Захажаева беше там!)

# 548
Кичка що била казала 'гЪзЪ", ми те съвременните певци в песни ги леят тез думи....

# 549
Ще изключа звука на тв скоро....тези кокошки голямо кудкудякане, една през друга, чак не ми се гледат...

# 550
  • София
Сашето ги изряза каките  Mr. Green
Тъжно ми стана за Кичка сега, като чух историята. Наистина ми е тъжно за нея.

Аз го бях забравила този случай. Едно време се говореше "на ухо". Но не от страх, а като клюка, а то излезе истина. Жалко за детенцето.... и за Кичка.

# 551
ааа коментирах за Кичка, но не го виждам. Сбъгна се форума. Стана ми тъжно за нея, майтап, майтап, ама жената си  е преживяла драма някаква и съм напълно сигурна, че историята й е вярна
в друга тема обаче  Joy

# 552
  • Вестерос
Да, видях  Joy Joy то с тези крясъци от екрана се сбърках

# 553
  • София

То вече е традиция в СУ да имат подобни екземпляри. Доц. Лъчо-мозъка е един от многото примери

Тя за разлика от Лъчо, който е откровено тъп е интелигентна, но това не значи, че не е простачка... а това, че е неприятна е очевадно, поне за мен.  Thinking

# 554
Сашка ми харесва, тая Стела ли е каква е много се излага бе....

Общи условия

Активация на акаунт