VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 990
боб, чушки, огретени, чорби .... леко става неудобно вече.

# 991
Кичето ми се струва права в тая ситуация.

# 992
  • Варна
Ох, не е по темата, но не мога вече да понасям тая реклама против контрабандата. #Cussing out
Селото на баба...
Имам чувството, че не са стъпвали в българско село. ooooh!

Показват кадри от прословутото село Чавдар
Знам бе, ама... То едно в цяла България.
И сякаш това село с пари от акцизи са го правили, а не с пари от Ес

# 993
Кичето ми се струва права в тая ситуация.
Тя по принцип е права.

Но от гледна точка на играта трябва МАЛКО да се усети и както и Катя й каза да се поотдалечи от битовизмите.

Тези двете манекенки, Луна- фитнеси, теми за дупета, емоции някакви, гледане на кафе.

Кичка, Здравко и Иво Танев само за ядене говорят!

# 994
Дали напусналия няма да е Преслава Thinking Да вкарат една последна интрига за нея и така да се оправдаят, че не иска да изкара до края?

# 995
оо
утре ще е яко   smile3508

# 996
 Кичето определено е права в тази ситуация. А Иво се държи като мазна ехидна женка, няма мъжко поведение. Така нареченият Здравец е противно мърморещо старче, а жена му с провисналите бомби няма мнение и позиция по нито един въпрос и само мълчи.

# 997
Да, Преслава ще излезе и според мен
То си личи, че чака договора й да изтече, да си вземе топ-хонорара и да си тръгне

# 998
  • София
Може и да излезе вярно за Преслава.Ама тоя Иво, интригант от класа. От километри личи, че мрази много Кичка. Но защо? newsm78

# 999
То си личи, че чака договора й да изтече, да си вземе топ-хонорара и да си тръгне

може и Светлана да е
вече 2 пъти прави сцени, даже май каза, че и багажа си е стягала веднъж да си ходи   Crazy

# 1 000
  • through the wormhole
Дали напусналия няма да е Преслава Thinking Да вкарат една последна интрига за нея и така да се оправдаят, че не иска да изкара до края?
И аз мисля, че ще е тя. Четох в един сайт за нея вчера.

Аууу, чета сега, че Преслава била пред срив. Дошли и нанагорно скандалите в къщата. Кичка и Здравко явно заради мисията, ТУпалски искал да тупа Лудна и острите критики на Гъмов към Светлето. Сигурно се подготвя да излиза след двуседмичния си договор. Mr. Green

# 1 001

Най вероятно ще е тя.Нали трябва някаква "причина " за да излезне
Няма как да каже-ми аз нали съм само за две седмици

# 1 002
Иво много я мрази Кичка

Ама много е досаден - дребнав селянин  ... само се суети и злослови - изпуснали му манджата - значи голям зор беше да я изрита и той да  готви, ама като не му се получи - другите били виновни. Защо!?  Shocked  Е, така като се пусне някакво изречение в пространството  - осрал си се, знаеш си го, ама защо да не окепазиш някой друг  ...  Пфуу  Confused

# 1 003
Е, ще й измислят някаква причина.
Но аз мисля, че от това, че няма награда (нали няма награда?) шоуто много губи.
Трябваше да им дадат едни 500К и да гледаме интересни битки.

# 1 004

може и Светлана да е
вече 2 пъти прави сцени, даже май каза, че и багажа си е стягала веднъж да си ходи   Crazy
Може .И тя е пред срив.За две седмици е надебеляля със цели 700гр.
Ако остане до края  ще сложи още 1-2 кила и после , край с нея

Общи условия

Активация на акаунт