VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 60
  • София
на мен ми писна вече от тайни мисии и подобни! То беше интересно в първите сезони един-два пъти, после се изтърка. Нищо свястно не могат да измислят тези сценаристи, от пръстите си ги смучат вече!

# 61
  • Ню Йорк
Сетих се ония в другата къща дето хич не ги дават. Нали там има някаква жена дето я бил футболист. И в тоя ред на мисли се сетих, че и Кристина Димитрова имаше мъж футболист дето бая я млатеше. За какво ли са ги събрали тия двечките  newsm78

# 62
  • Варна
Сетих се ония в другата къща дето хич не ги дават. Нали там има някаква жена дето я бил футболист. И в тоя ред на мисли се сетих, че и Кристина Димитрова имаше мъж футболист дето бая я млатеше. За какво ли са ги събрали тия двечките  newsm78

Ще ги пуснат на тъмно в мазето с един футболист? Thinking

# 63

Ще ги пуснат на тъмно в мазето с един футболист? Thinking

А дали така като са набрали на футболисти няма невинния човечец да изяде боя
Току виж тия двете му се нахвърлят решили да си отмъщават на футболното съсловие

# 64
Скрит текст:
Не очаквам и жълтата преса да е достоверен източник, та да се изказва с такава сигурност колко време Преслава е във ВБ и какви са клаузите в договора й.
Но хора всякакви, за някои може и да е достоверен източник. Peace
Изказваш се неподготвена.. Rolling Eyes
Ако си беше направила труда да проследиш постовете щеше да разбереш за какво става дума.
Жената пита точно за въпросната публикация в жълтата преса и дори добавя "уж", отговорът ми е продължение на информацията от тази публикация..

Скрит текст:
Преслава в крайна сметка утре ще излезе ли от къщата или ще остане?
И защо да излиза?
Нали уж договора й бил само за 2 седмици

С опция за продължаване, ако тя иска.
Не виждам да е цитирана жълтата преса нито във въпроса на другата потребителка, нито в твоя отговор.
Важното е, че стана ясно, че в крайна сметка твърденията ти за опциите в договора на Преслава са плод на публикации в жълтата преса.
Преди да се изкажа неподготвена, това не ставаше ясно.

# 65
  • София
аз си мислех, че футболистите са хищниците, а то май се оказва обратното - те са плячка. Joy

# 66
  • through the wormhole
Мисиите са такива, щото трябва да има драми, караници, интриги и цирк.

Учудвам се, че още не са имали номинации очи в очи, или да им ги излъчат, когато ги показват и на нас. Вторите за мен са по-интересни, щото, когато са очи в очи се съобразяват малко или много какво говорят. А когато са номинирали в изповедалнята и са плюли на воля, тогава става интересно като им ги пуснат.

# 67
А когато са номинирали в изповедалнята и са плюли на воля, тогава става интересно като им ги пуснат.
О, това е много интересно, но май в последните сезони не е имало такива номинации, или аз поне не помня.
Къде са се изявявали Богданов и Цецко?
Маме, благодаря за темата. Ще разчитаме на теб и за следващите 50-60 сезона на Биг Брадър. Simple Smile

# 68
Мисиите са такива, щото трябва да има драми, караници, интриги и цирк.

Учудвам се, че още не са имали номинации очи в очи, или да им ги излъчат, когато ги показват и на нас. Вторите за мен са по-интересни, щото, когато са очи в очи се съобразяват малко или много какво говорят. А когато са номинирали в изповедалнята и са плюли на воля, тогава става интересно като им ги пуснат.

А ,спокойно има време
То едва са започнали.

# 69

Ей така мрак тишина и...Джорджано
почти като Билбо в пещерата на Ам-гъл  Laughing Mr. Green

Преслава имала договорени ангажименти във връзка с предизборната кампания и това била  причината да не остава до края. Инфото е от нета, разбира се, така че достоверността му  е под въпрос.

Честит двоен празник на мама Цоцоланка!    bouquet  Много щастие и прекрасни мигове с любимите хора!  Hug

# 70

Преслава имала договорени ангажименти във връзка с предизборната кампания и това била  причината да не остава до края. Инфото е от нета, разбира се, така че достоверността му  е под въпрос.

Честит двоен празник на мама Цоцоланка!    bouquet  Много щастие и прекрасни мигове с любимите хора!  Hug

Каква предизборна кампания?  Shocked И тя ли ще се кандидатира за президент?  Joy

# 71

Каква предизборна кампания?  Shocked И тя ли ще се кандидатира за президент?  Joy

Е сега вече настъпи войната в къщата.Това само да го научи Луна и ще се избият двете hahaha hahaha hahaha

# 72
Аз изпуснах малко от ББ.
Какво стана с Джорджо?
За нашите псевдовипове само Джорджото заслужава да спечели ВИПа, за да може те да се осъзнаят колко са смешни.

# 73
Мама Цоцоланка, честит празник! Бъди здрава!   bouquet
Благодаря за темата!
Много бързо сте изписали 5 страници  Crossing Arms  Laughing .

# 74
  • through the wormhole
Отново гледах сега за Кървавата Луна и пълнолунието утре. Дано не се отрази на Луна. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт