VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 75
Много моля, къде мога да гледам промото за утре? Никъде не го намирам.   bouquet

# 76
Къв президент бре?  Laughing
Щяла  да пее на разни партийни мероприятия и то за доста пари. Брадърчетата не можели да заделят толкова.

# 77
Къв президент бре?  Laughing
Щяла  да пее на разни партийни мероприятия и то за доста пари. Брадърчетата не можели да заделят толкова.

Успокоих се  Joy

# 78
  • through the wormhole
Много моля, къде мога да гледам промото за утре? Никъде не го намирам.   bouquet
Заповядай!
http://vipbrother.novatv.bg/videos/view/319/%D0%92%D1%82%D0%BE%D … 1%87%D0%B5%D1%80/

# 79
  • София
Аз си мисля, че преди избори няма да смеят да им намалят бюджета.  Laughing

# 80
Заповядай!
http://vipbrother.novatv.bg/videos/view/319/%D0%92%D1%82%D0%BE%D … 1%87%D0%B5%D1%80/

Благодаря Simple Smile

Еее, аз съм фенка на Здравко, има страхотно чувство за хумор, но беше много груб с Кичка! Напсува я, нарече я ''баба'', гадно от негова страна. С какво е виновна жената, искаше да спечелят мисията. 

# 81
E, тя може да бъде баба  Grinning Но ако още не е станала, затова се е обидила.

# 82
  • Sofia
Каза ли,т.е.излъга ли нещо по-различно Богданов в "Комбина"или същото си бръщолевеше?

Честит празник,Мама Цоцоланка  bouquet

# 83
  • Варна
E, тя може да бъде баба  Grinning Но ако още не е станала, затова се е обидила.
И той може да бъде дядо, но никак няма да му хареса да го нарекат така.

# 84
  • София
Моля, моля.... Кичка не е баба, Кичка е секси! Heart Eyes То, ако става за въпрос неговата Катя, е почти на годините на Кичка, ама Кичка била баба...

# 85
Каза ли,т.е.излъга ли нещо по-различно Богданов в "Комбина"или същото си бръщолевеше?

Честит празник,Мама Цоцоланка  bouquet

Същото.Фолк певица ,та фолк певица

# 86
Жените са баби само за внуците си. Да се обърнеш така към жена, независимо от възрастта й е супер грозно. Пък и Кичка е по-малка от него с две години.

# 87
Много ме  е яд,че вече не излъчват по Диема,а и преди май даваха и в неделя предаването.Изобщо го превърнаха в сериал,няма живо,дават ни по един час едно и също и глас зад кадър ни казва какво да мислим Close

# 88
Интересно, че Здравко я нарече точно "баба Кица", а това прозвище не тръгна ли от коментарите в нета? Не се сещам до този момент, някой друг в къщата да си е позволявал да я нарече така ...  newsm78

# 89
  • Sofia
поне в събота да даваха нещо,също можеше и обедните живи предавания да излъчват...а и като гледам програмата за др.седмица май ще ги резнат епизодите с 1/2ч. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт