VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 180
Я сега да обобщим кои са влюбените в Гъмов, че освен Моника май не схващам кои други  newsm78

Светла се разрева от думите му, не ми изглежда на влюбена.
Луна - абсурд, тя е в околоземна орбита.
Ернестина - май й се погъделичка егото, когато той й каза, че приятелката му все едно й е близначка, но не ми изглежда да има някакви други чувства, освен чисто приятелски.
Преслава - ммм нееее,
Кичка и Ритонката - изобщо неее
Останаха ли други в къщата?

# 181
# 182
  • София
При Гала пак за Лунчето говорят

# 183
http://www.bnews.bg/article-112196

Брей че оборотен тоя Гъмов. Само аз ли не съм влюбена в него  newsm78

# 184
  • София
Много е смешен Джорджано в промото как си повдига дясната вежда  Joy

# 185
  • DE
Мернах предаването на Гала с откъс от някаква игра. Е, как може да коментират интелект, сексапил, успешност... на някого публично пред очите му  Shocked
Може и да не харесвам Кичка, но това направо ме направи неин фен. Стана ми обидно заради просташките въпроси  Crossing Arms

# 186
Ох, нямате изчитане  Crazy

Много съм назад, ма да си кажа- отвратителна беше играта на Иво, защо беше нужно Кичка да отнесе всички негативи  newsm78 Сигурно сте го обсъдили, ама нали чак сега се включвам  Confused

# 187
  • BG

Много съм назад, ма да си кажа- отвратителна беше играта на Иво, защо беше нужно Кичка да отнесе всички негативи  newsm78 Сигурно сте го обсъдили, ама нали чак сега се включвам  Confused
Да не би да имаш предвид Здравко, или аз съм изтървала някаква друга интрига, за която говориш.

# 188
  • somewhere near the sea
Мернах предаването на Гала с откъс от някаква игра. Е, как може да коментират интелект, сексапил, успешност... на някого публично пред очите му  Shocked
Може и да не харесвам Кичка, но това направо ме направи неин фен. Стана ми обидно заради просташките въпроси  Crossing Arms
Абсолютно съм съгласна!

Джорджано се нае да твори, хора: тананика новото си творчество-"Твоите очииии, нананааа"
А? Нищо не можете да кажете. Музата на квадрат го споходи в лицето на двете кифли.
 - "Добре изглеждаш за годините си"(ама за всеки случай първо ги попита на колко са)
 После великодушно ги покани да вземат участие в клипа му на горната песен.

Спомних си
Скрит текст:
за Йовков  герой, който имаше поема, ама беше написал само първия ред от нея- "Люцкан гори в червени пламъци"

# 189
  • Ню Йорк
Последно Гъмов със Стефания ли ходел?  newsm78

# 190
  • До морето
Ох, при Гала донесоха йоркширски териер- гадател да пророкува кой ще излезе довечера  newsm20

# 191
Това с Моника и Гъмов е театър.

# 192

Да не би да имаш предвид Здравко, или аз съм изтървала някаква друга интрига, за която говориш.

Не, играта, в която водещ беше Иво Танев и уж той беше определил Кичка като най- най- зле от всички в къщата... Честно, не смятам, че това е неговото мнение, ужасно неловко беше, и на Преслава, и на Ритон им стана неловко от тази ситуация....

# 193
Ох, при Гала донесоха йоркширски териер- гадател да пророкува кой ще излезе довечера  newsm20

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 194
Рафи каза, че Джорджано ще си ходи  Joy Joy Joy Joy

Изумена работа, ей! Изумена!

Общи условия

Активация на акаунт