VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   2
Отговори
# 255
  • Варна
Джорджано вдига вежда Joy

Скрит текст:

# 256
  • София
То секс всеки може, ама така да повдигне вежда само Джорджо  hahaha

newsm53

Big Brother не спира с изненадите и тази вечер ще станем свидетели на дългоочакваното обединяване на двете Къщи.
Не всеки Съквартирант от селската Къща обаче ще има привилегията да се присъедини към VIP-овете.
Кои ще бъдат щастливците, за които селският живот ще приключи, ще разберем на живо тази вечер от 20 чaса по Нова.

# 257

Много е лесно Гъмов да прави секс с почитателката си Моника, но той решава да вложи енергията си в това да промени развалените ценности на останалите млади момичета.

И съответно си навлече гнева на 90% от зрителите.
Да щото в България  днешно време е по добре да си лицемер и да не казваш самата истина такава каквато е тя само така ще се харесаш на хората които ненавиждат да им се казват истината в очите.В Гърция гърците са много по директни казват ти истината в очите няма шикалкавения при тях.А ние Българите със такова мислене ще си останем на същото положение на което сме сега и никога няма да се променим като държава.Хората които ще се класират в финалът на вип брадър 2015 са Гъмов ,Деян ,Ернестина , Лунатичката ,Преслава и Моника.Тези шестимата си имат фенове които ще ги подкрепят и ще ги вкарат в финалът.Светлана тъпото която ми се вижда  доста лицемерна и фалшива   стъпи ли  на елиминации е аут много фенки на Гъмов е намразиха тази жена.

# 258
  • София
 rotfImbo Как повдига веждички.
Значи пак няма да обединят на 100 %. Пълна тъпотия

# 259
Значи днес ще ги събират, най-накрая. Всъщност кога е финала?

# 260
  • София
rotfImbo Как повдига веждички.
Значи пак няма да обединят на 100 %. Пълна тъпотия

Предполагам, че ще влязат само Кристина и Катрин, без онези тримата от Брадъра.

# 261
Стана ли ясно с коя е спал Богданов? С плакат на Джена или на Преслава?  Mr. Green

# 262
Той Джорджо нали започна да атакува двете плеймейтки.
Много ми хареса, когато Луна си изтърва нервите и започна да обижда Джорджо, а той не й влезе в тона.
Реагира на ниво момчето и в този момент ми се издигна в очите, забелязах го.

# 263
  • София
Стана ли ясно с коя е спал Богданов? С плакат на Джена или на Преслава?  Mr. Green

С ръката си.  Laughing Нали каза, че така освобождавал напрежението в къщата. Банален става. Вчера не можах да си го причиня да го изгледам, днес превъртях в Нова плей, видях, че и Цецко беше там. И някакви жени се появиха, да им поизчеткат егото.

# 264
Стана ли ясно с коя е спал Богданов? С плакат на Джена или на Преслава?  Mr. Green

Не ,с каталога  на "Пайнер" е спал най вероятно

# 265
  • Варна
Той Джорджо нали започна да атакува двете плеймейтки.
Много ми хареса, когато Луна си изтърва нервите и започна да обижда Джорджо, а той не й влезе в тона.
Реагира на ниво момчето и в този момент ми се издигна в очите, забелязах го.
Това е защото е абсолютно безгръбначен.
Не знам дали ни го показват малко, но аз едно собствено мнение не чух от това...  (тук и аз щях да пиша момче), но всъщност той е възрастен 30 годишен мъж.

# 266

Да щото в България  днешно време е по добре да си лицемер и да не казваш самата истина такава каквато е тя само така ще се харесаш на хората които ненавиждат да им се казват истината в очите.В Гърция гърците са много по директни казват ти истината в очите няма шикалкавения при тях.А ние Българите със такова мислене ще си останем на същото положение на което сме сега и никога няма да се променим като държава.Хората които ще се класират в финалът на вип брадър 2015 са Гъмов ,Деян ,Ернестина , Лунатичката ,Преслава и Моника.Тези шестимата си имат фенове които ще ги подкрепят и ще ги вкарат в финалът.Светлана тъпото която ми се вижда  доста лицемерна и фалшива   стъпи ли  на елиминации е аут много фенки на Гъмов е намразиха тази жена.
Ахахах, това за гърците от къде си го измисли само не разбрах  Joy
И аз предполагам, че само Кристина и Катрин ще влязат, другите ще започнат да ги връткат по ток шоутата  Crazy

# 267
Не знам дали е безгръбначен, но забелязах добре формулиран изказ и интересни думи в речника му.

За Цецко Сифоня ли говорите? А Богито е много комичен образ, запамети ми се как си плюнчи пръстчето и си бърше маратончето. Laughing

# 268
  • Варна
И аз предполагам, че само Кристина и Катрин ще влязат, другите ще започнат да ги връткат по ток шоутата  Crazy

Или ще ги задържат и при тях ще вкарват някой изгонен, давайки му втори шанс.

# 269

Или ще ги задържат и при тях ще вкарват някой изгонен, давайки му втори шанс.
Като например да вкарат Луна при плебеите ли, това ще е забавно определено  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт