VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 435
Здравко е един кисел чичак, на който все другите са му виновни.
Скрит текст:
Типичен мъж Козирог.

Joy
И с двете съм съгласна! Joy
Гле'йте си работата!
Аз друго искам да ви питам- Иво Танев не го познавам много добре, ама имам чувството че често плюе къдрави косми!

# 436
Ритонци май ще почват да трупат номинации и илюминации заради дедо Здравко   Crazy

# 437
Влючих малко късно Евгени Минчев защо е с тая чанта? Дамска е нали?
[/quote/

Не , кокодилска е , от алигатор

# 438
Да не би да са призовали Сашка за защитник на Луна (левовете в марки, вика Никито)?!
Лунапрезидент Сашкавице.

# 439
Кичка може да работи като оплаквачка  Laughing
Tи да не си Евгени Минчев, току що и той каза почти същото?!!! Laughing Laughing Laughing

# 440
  • Варна
Кичка може да работи като оплаквачка  Laughing
Tи да не си Евгени Минчев, току що и той каза почти същото?!!! Laughing Laughing Laughing
Каза обратното.

# 441
  • София
кичка прекали с ревовете.

# 442
Кичка може да работи като оплаквачка  Laughing
Чух го. Щях да кажа, че може би четат, но се сетих, че въпреки че пише LIVE, предаването се записва един час преди лайфа.(Поне така ми каза една позната )

# 443
  • София
 Здравко
Кичка ме дразни ужасно много! Държи се като 8 годишна лигла ooooh! Голяма работа, че може да остане без сьомга ... Няма да умре, айде!
Не ставаше въпрос за нея, а за храната на всички, това си е отговорност, която от нейна гледна точка Кичка оправда. а Здравко не е прав да я упреква. Ако мисията беше нормална, щяха да я спечелят благодарение на нея, аз също бих реагирала така.

# 444
  • София
Ако беше яла от боба, Кичка не само щеше да се напикае ми и други работи от страх можеше да направи  Mr. Green
Не знам кой е пластичният хирург на Кичка, ама я е окепазил. Очните и цепки са несиметрични, подпухнала е едната и половина  и не е от рев, бе оставил си е ръцете.

# 445
Евгени каза, че Кичка НЕ може да си намери работа като оплаквачка.

# 446
кичка прекали с ревовете.
Еми ще прекали.270лв за всички за цяла седмица.
Нема сьомга.Нема шампанско.
Ще реве щото трябва да мине на цаца евентуално
А Здравко си каза -вместо рукола ще ядат киселец

# 447
  • somewhere near the sea
И аз мисля, че Здравко не е прав.Той беше Тъмният лорд, той беше посветен, той носеше тежестта на мисията. Себе си трябва да обвини, че не му поварваха. Уф, разочарова ме. И с това "баба Кица"... омаца пейзажа.

# 448
Eeee Здравко  ooooh! ooooh! ooooh!няма такова мрънкало,100 пъти повтори как аха и да ги изкара навън,да ама не Crossing Arms Whistling
Кичка  newsm19 newsm19 newsm19Кичка newsm18 newsm18 newsm18

# 449
Мисията не беше кой ще удържи (да остане, да си тръгне), а кой на кого ще се довери.
В случая наистина имаше сблъсък на две фигури с голямо его.

Общи условия

Активация на акаунт