VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   2
Отговори
# 495
  • somewhere near the sea
Отказвам да повярвам, че някой е отишъл на концерт на Джордано, че и да  се напълни залата. То не може да говори момчето, камо ли да пее  ooooh!
Ако залата е била кварталното кафене?
Но този наистина ще се окаже селският Андрешко. #Crazy

# 496
  • София
Сашка си е махнала центража между очите. Преди все едни брокати и звездички лепеше, ама не изневери на стилът си и пак плътно около врата и колиета. Сашка си е Сашка, но за едно и правя евала, жената има изключително правилна дикция.

Може мъжа и да си е купил снайпер.

Joy Ох, Мате............. Joy Joy Joy

# 497
  • София
Отказвам да повярвам, че някой е отишъл на концерт на Джордано, че и да  се напълни залата. То не може да говори момчето, камо ли да пее  ooooh!
20лв е билета за негов концерт. Познати ми казаха, че във Видин са били продали всички билети предвид, че Видин е най-бедният град и 20лв са си 20 лв от където и да ги погледнеш.

# 498

и аз така смятах, но явно събира някакви хора ''на концерт''   ooooh!

https://www.youtube.com/watch?v=Kc6YM35id-4

https://www.youtube.com/watch?v=kcFswqSsPxE

# 499
Днес не знам кой ще си ходи, но ме интересува какво правят Кристина Димитрова и Катрин Вачева в другата къща, че вече тотално ги забравихме  Stop
Вярно... аз ги забравих  Joy

# 500
  • Варна
Отказвам да повярвам, че някой е отишъл на концерт на Джордано, че и да  се напълни залата. То не може да говори момчето, камо ли да пее  ooooh!
20лв е билета за негов концерт. Познати ми казаха, че във Видин са били продали всички билети предвид, че Видин е най-бедният град и 20лв са си 20 лв от където и да ги погледнеш.
Това е пълен абсурд ooooh!

# 501
Банкова се сгъва от словесни еквилибристики, ще повръна. Ненавиждам такива хора, които говорят кво да е за някой лев.

# 502
Залата е малка, но цената на билета беше към 20лв  Wink

# 503
  • София

.....

дано да почне да уцелва скоро

А дано...

# 504
явно ще вкарат Кристина
Кънчев намекна, че ще има реакции, а другата никой не я знае....

# 505
И аз бих отишла на концерт наДжорджано, ще сепобърркам да се хиля.
 Много ми. Е антипатична дикцията на Култуклиева.

# 506
Ох не знам дали ще ме разберете, ма симпатична е тая Сашка. ВИнаги е била голяма скица

# 507
явно ще вкарат Кристина
Кънчев намекна, че ще има реакции, а другата никой не я знае....
В 22:59 часа, вероятно?  Laughing

# 508
  • София
Малиии... тези двете ще се хванат за косите! smile3511 Аз, нищо не разбрах какво говореха!Егати викането!

# 509
  • София
Да я ожалиш Сашка, най неприятното било да си популярен в България.
Да бе да, ще и повярвам.

Ох не знам дали ще ме разберете, ма симпатична е тая Сашка. ВИнаги е била голяма скица

Че е скица, скица е, ама има нещо сбъркано в тая жена.

Общи условия

Активация на акаунт