VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 555
е хайде сега, Кичка си е с вулгарен изказ, не спря да ми пиука в ушите, докато и преди да влезе в мисията.

# 556
Кичка сьомга не дели!   Naughty

# 557
  • София
При положение, че им готви и всички ядат като невидели, могат да и простят пустата сьомга.

Леле, Златка била и веща по темата ВИП....

# 558
ааа коментирах за Кичка, но не го виждам. Сбъгна се форума. Стана ми тъжно за нея, майтап, майтап, ама жената си  е преживяла драма някаква и съм напълно сигурна, че историята й е вярна

Историята е вярна, да. Бащата на Кичка е бил цял живот тежко болен, от сърце. Покрай заболяването си е бил много тираничен,а от целия стрес майка й се е разболяла и е починала няколко месеца след него, преди да навъри дори 50 г. Кичка й брат й са живели в страшни лишения и под голям тормоз.
Наистина  й се е наложило да направи аборт почти в петия месец. Да не говорим за брат й какво леле е, и какво преживява цял живот с него...

# 559
Златка ВИП-а    Whistling Whistling Whistling

# 560
Много ми с странно, че Златка напада Кичка Thinking По принцип за Бургас е Кичка е много тачен човек!

# 561
  • through the wormhole
Кичка сьомга не дели!   Naughty
Няма да ѝ се налага следващата седмица. Ще има само за перки и опашки. Mr. Green

# 562
Според Златка, ВИП персоната трябва да е близо до народа  Mr. Green

# 563
  • София
Кичка малко се вкара, като Камелия Воче в образ. Еее, Златка се изложи. Тя може и да знае "Бургаски вечери"и да си ги припява, ама не е зле да се информира за Кичка.

# 564
  • София
Божеее... Злата, знае две думи и английски! smile3555 smile3555

КИЧКА! newsm18 newsm18 newsm18 КИЧКА! newsm18 newsm18 newsm18КИЧКА! newsm18 newsm18  newsm18

# 565
тази преподавателка в СУ е голяма простакеса.

То вече е традиция в СУ да имат подобни екземпляри. Доц. Лъчо-мозъка е един от многото примери

Тя за разлика от Лъчо, който е откровено тъп е интелигентна, но това не значи, че не е простачка... а това, че е неприятна е очевадно, поне за мен.  Thinking
Как му е фамилията на този Лъчо, че съм чувала за един, но не знам същият ли е?

# 566
  • София
Сашка ми харесва, тая Стела ли е каква е много се излага бе....

А като си помислиш, че работи с деца с проблеми...

# 567
  • Вестерос
Златка се оказа по-голям ВИП от Кичка, хаха за какво се мисли  hahaha hahaha hahaha За мен е толкова ВИп колкото е Джорджано и Луна

# 568
  • София
Стела Богомилова си остана озлобена и комплексирана женица. В нейното съзнание, колкото повече плюеш по другите си по значим.

Айде ЛУНА - ПРЕЗИДЕНТ ША ЛА ЛА ЛАЛА

# 569
При положение, че им готви и всички ядат като невидели, могат да и простят пустата сьомга.

Леле, Златка била и веща по темата ВИП....
Мате, не е точно така, те са 15-тина души, ако всеки иска храна за 90лв и още не знам какво, няма да им стигнат парите.

Общи условия

Активация на акаунт