VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 570
Божеее... Злата, знае две думи и английски! smile3555 smile3555
Е, че как, Златка е полиглот - знае думата "свирка" на цели 6 езика!

# 571
Много ми с странно, че Златка напада Кичка Thinking По принцип за Бургас е Кичка е много тачен човек!
Може, ама за друго поколение.

# 572
  • София
При положение, че им готви и всички ядат като невидели, могат да и простят пустата сьомга.

Леле, Златка била и веща по темата ВИП....
Мате, не е точно така, те са 15-тина души, ако всеки иска храна за 90лв и още не знам какво, няма да им стигнат парите.

Така е права си, не съм разбрала, че разполагат само с 90 лева бюджет. А защо всъщност е бил толкова малък?

# 573
 Спаси:
 (Гласуването приключено: пн, 28 сеп 2015, 21:35)

Джорджано                            55 (20%)
Кичка                                    123 (45%)
Луна                                        47 (17%)
Люси                                        46 (17%)

Общ брой гласове: 213

Топ ъф дъ топ - Кичка, аут - Люси - само с 1 глас......

Малееееее.....Това Стела и Соня ли са? Колко са променени????? Сашка и аз я харесвам по един особен начин.......Златка цвета на косата си смени, но нрава - не.......

# 574
  • София
Скрит текст:
тази преподавателка в СУ е голяма простакеса.

То вече е традиция в СУ да имат подобни екземпляри. Доц. Лъчо-мозъка е един от многото примери

Тя за разлика от Лъчо, който е откровено тъп е интелигентна, но това не значи, че не е простачка... а това, че е неприятна е очевадно, поне за мен.  Thinking
Как му е фамилията на този Лъчо, че съм чувала за един, но нр знам същият ли е?
Лъчо-мозъка е Лъчезар Иванов. АГ-специалист и джи пи на Боко тиквата, ама според мен на Бойко май му е все тая. Стана печално известен с доста издънки, една от които с телефоните и подаръците. Друга голяма издънка, беше крал чужд труд на друг лекар с инициали Л.Иванов и го беше представил в чужбина, като негов труд, ама го хванаха. Те онези не са лапали мухите, като тук и то беше в списание с висок имакт фактор. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 575
В живия живот  Joy

# 576
При положение, че им готви и всички ядат като невидели, могат да и простят пустата сьомга.

Мате, не е точно така, те са 15-тина души, ако всеки иска храна за 90лв и още не знам какво, няма да им стигнат парите.

Така е права си, не съм разбрала, че разполагат само с 90 лева бюджет. А защо всъщност е бил толкова малък?
Беше 900лв, това бил луксозен  Laughing , но като го разделиш на толкова хора, е нищо. Цяла седмица, 15 души, пушат, пият, пък и хапват доста. Затова стана смешна с тая сьомга.  Simple Smile

# 577
  • София
Сега да видим Стела какво ще каже за годините.....

Златка си е простакеса.

# 578
Много ми е просташко тези трите да крещят така.
Сашка се представя на светлинни години по-интелигентно!

# 579
Не съм вкарвала, че Сашка ще ми се види нормална, но е факт- пред Колтуклиева и Стела е напарво идеална Crazy
А с Антония Бередин дали не ползват общ стилист? Намирам известни прилики....Simple Smile

# 580
  • София

бюджетът беше 900лв, но пак недостатъчен за 15 човека , 3 кг сьомга и много, много алкохол и цигари....

# 581
  • София
Oт коментаторките в студиото Сашка е най-адекватна и  има най-женствено поведение  Rolling Eyes

# 582
Крещят като перачки.
Сашка е с вродена аристократичност Wink, по Стела.
Обичам я Сашка.

# 583
Когато за първи път видях Сашка в живия живот, както каза тя, се изненадах от две неща. Има уникални зелени очи и...увиснали и малки цици. Какво ги прави, не знам, но иначе изглеждат огроооомни. По едно време ходеше с два сутиена един върху друг.  Joy

# 584
  • through the wormhole
Аууу, предстои да видим нови изпълнения от Лудна! Crazy Дръжте се! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт