VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 585
Много ми е просташко тези трите да крещят така.
Сашка се представя на светлинни години по-интелигентно!
Определено! Сашка е готина.

# 586
Като съберат двете къщи сега, кинтите съвсем ще намалеят за йедене  Joy

# 587
  • София
Ензим, при 900 лева бюджет за седмица много може да се направи. Друг е въпроса, че разбрахме само за претенциите на Кичка. Не съм съвсем сигурна, че не е имало и други подобни. Като хляба от лимец. Е, цената може да не е сравнима, но претенциите са си претенции. Както винаги ББ ни пуска отбрана селекция за да насочва мисленето в определена от него посока.

# 588
  • при моите деца .....
Много ми е просташко тези трите да крещят така.
Сашка се представя на светлинни години по-интелигентно!

Това е и моето мнение

Предишните коментатори ми бяха по-забавни
Защитничките, с изключение на Сашка, са ужасни!

# 589
Браво, Сашке! Ти си намбър уан, както би казала Кичето! Mr. Green

# 590
  • София
Спаси:
Скрит текст:
(Гласуването приключено: пн, 28 сеп 2015, 21:35)

Джорджано                            55 (20%)
Кичка                                    123 (45%)
Луна                                        47 (17%)
Люси                                        46 (17%)

Общ брой гласове: 213

Топ ъф дъ топ - Кичка, аут - Люси - само с 1 глас......

Малееееее.....Това Стела и Соня ли са? Колко са променени????? Сашка и аз я харесвам по един особен начин.......Златка цвета на косата си смени, но нрава - не.......
Маме, аз тоя вот го обърках. Мислех, че е изгони и гласувах за Люси, причините са посочени по-горе  Mr. Green та и аз като електорат от Столипиново съм наклонила везните, ама в грешната посока  Laughing

# 591
Соня, Стела и Златка вече да не ги канят, че нищо не им се разбира.  Mr. Green Сашка направо е ВИП сред тях.  Flutter

# 592
не спря да бъбри тази Стела.

# 593
Ох ,понеже не изтърпях ония двете вресли защитнички си пуснах за малко БТВ и "Фермата" .
Там си правеха купон и а познайте на коя песен ги сварих
Помислих че имам дежа вю

# 594
  • through the wormhole
Скрит текст:
Ензим, при 900 лева бюджет за седмица много може да се направи. Друг е въпроса, че разбрахме само за претенциите на Кичка. Не съм съвсем сигурна, че не е имало и други подобни. Като хляба от лимец. Е, цената може да не е сравнима, но претенциите са си претенции.
Както винаги ББ ни пуска отбрана селекция за да насочва мисленето в определена от него посока.
Също така по време на мисията кой е по-по-най ми направи впечатление, че даваха само нейните сравнения с останалите. Все ми е на акъла, че кифлите са по-известни, успели и т.н. И там е имало драми сигурно, но наблегнаха на сравненията с Кичка.

# 595
  • София
тази преподавателка в СУ е голяма простакеса.
То вече е традиция в СУ да имат подобни екземпляри. Доц. Лъчо-мозъка е един от многото примери
Тя за разлика от Лъчо, който е откровено тъп е интелигентна, но това не значи, че не е простачка... а това, че е неприятна е очевадно, поне за мен.  Thinking
Как му е фамилията на този Лъчо, че съм чувала за един, но не знам същият ли е?

Скрит текст:

# 596
  • София
И малката, черна, нинджа, ли ще се омеша при ВИП-овете? Или само двете ще влезнат? (Кристина и Катрин) newsm78

# 597
  • София
И малката, черна, нинджа, ли ще се омеша при ВИП-овете? Или само двете ще влезнат? (Кристина и Катрин) newsm78

Ау само не тоя! Байгън от него.

arhbarzashka, от къде намери тоя интелигентен портрет... smile3532

# 598
Само да съм чула нещо против Гъмов днес постъпи много благородно като обидени останалите випове.Това се казва човек със качества.Със право Моника го е харесала.

# 599
  • София
Тия гадове ни подготвят за оставането на Луна.

Общи условия

Активация на акаунт