VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 600
Мата, проблемът при тези 900лв е, че са по 60лв на човек на седмица, тя искаше само за сьомгата си 90, няма как.  Laughing .
Луна ще я оставят, разбира се  Flutter .

# 601
  • София
Мале, мале, каква душичка била тази Луна.... Посипвам си главата не с пепел, а с тухли четворки  и обличам власеницата. Отдавам се на пост и молитви за опрощение....

Ей ви я на отбраната селекция на ББ.

Ензим, разбрах те добре, другото беше мои вариации по темата.

# 602
Само да съм чула нещо против Гъмов днес постъпи много благородно като обидени останалите випове.
Я пак?  Joy Joy Joy

# 603

На мен ми става страшно - тая подмяна на ценности, това тържество на простотията и бездарието, това самочувствие на аутсайдерите във всички области... Присмиваме им се, но признаваме, че щом имат много кликове, виртуална стойност, са нещо, явление някакво, дето заслужава внимание. Страшно.  Sick

# 604

На мен ми става страшно - тая подмяна на ценности, това тържество на простотията и бездарието, това самочувствие на аутсайдерите във всички области... Присмиваме им се, но признаваме, че щом имат много кликове, виртуална стойност, са нещо, явление някакво, дето заслужава внимание. Страшно.  Sick
+1000

# 605
  • София

На мен ми става страшно - тая подмяна на ценности, това тържество на простотията и бездарието, това самочувствие на аутсайдерите във всички области... Присмиваме им се, но признаваме, че щом имат много кликове, виртуална стойност, са нещо, явление някакво, дето заслужава внимание. Страшно.  Sick

+1

# 606
  • София
И малката, черна, нинджа, ли ще се омеша при ВИП-овете? Или само двете ще влезнат? (Кристина и Катрин) newsm78
Ау само не тоя! Байгън от него.

arhbarzashka, от къде намери тоя интелигентен портрет... smile3532

Е, ся (?)... нЕма да лъжИМ... Истината в истинската и същност! Naughty Mr. Green

# 607
  • София

arhbarzashka, от къде намери тоя интелигентен портрет... smile3532

Е, ся (?)... нЕма да лъжИМ... Истината в истинската и същност! Naughty Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

# 608
Стела въобще не е в час  ooooh! ooooh! ooooh!

Затова ли й плащат, точно пък тя за соца да говори  Mr. Green

Вземете й фонорара  Mr. Green

# 609

ЛУна идва от лунапарк

# 610
Пропуснала съм момента, в който Луна говори на Люско за килограмите. Той твърди, че се ограничава  Thinking ...

# 611
ВБ днес май е бял и добър.
Всичките ги показа в добра светлина.

# 612
  • through the wormhole
Колко грешно сме мислили до сега, че идва от Луната. Whistling

# 613
Дадоха Ерна с измита коса. Вече съм спокойна  Laughing

# 614
  • София
Тъпо е Луна да напада Люси за килограмите предвид, че наднорменото му тегло е свързано със заболяване до колкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт