VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 765
# 766
  • Тра-ла-ла
И за да не ви липсва този плейбой Джорджано...нещо за спомен  hahaha

# 767
Коя е песента на която танцуват адреналинките? Летен хит е, знам, ама така и не разбрах кой пее.
Не знам коя имаш предвид, но ето ги и двете:
Първата
Последната

Благодаря  bouquet За втората питах Peace

# 768
И за да не ви липсва този плейбой Джорджано...нещо за спомен  hahaha

не мога  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 769
  • ГО
Само на мен ли ми направи впечатление, как виповете 100 пъти повториха, че са се разбрали да се направят на обидени и да се съберат в спалнята, ама Кичка забравила и се сети, като се изнесоха другите?
При положение, че ББ им каза на петимата, че не трябва да казват на другите, защо са били в изповедалнята, то как се наговориха, ако не са знаели предварително?

# 770
Само на мен ли ми направи впечатление, как виповете 100 пъти повториха, че са се разбрали да се направят на обидени и да се съберат в спалнята, ама Кичка забравила и се сети, като се изнесоха другите?
При положение, че ББ им каза на петимата, че не трябва да казват на другите, защо са били в изповедалнята, то как се наговориха, ако не са знаели предварително?

Не знам. Уж гледах и нищо не чух да се уговорят. Но аз не забелязвам много детайлите, пък и редих пасианс на смарта  Joy и фърлях по едно око. Чак Здравко като се скара на Кица се зачудих и ми стана смешно как тя изпсува  hahaha
Ама съм я забелязала, че е разсеяна и схваща бавно. Не е глупава, но е бавен реотан. Като мен, абе сродна душа  Heart Eyes

Кица президент newsm20

# 771
Тъпо беше това, че ги оставиха сами и се скриха в спалнята

# 772
Възможно е уговорката да е от времето с откраднатия параван. Тогава много хора казаха, че вероятно има хора и в другата къща, които ще им правят номера Peace

# 773
На мен ми дожаля за Кичка и вярвам на тази история.
Аз също и вярвам.Беше, много разтроена докато го разказваше. Назад в темата, една съфорумка каза, че е била в петият месец бременна, когато е направила аборта. Cry

Нищо хубаво не може да се очаква от един комунистически режим  Peace

# 774
Скрит текст:
Аз също и вярвам.Беше, много разтроена докато го разказваше. Назад в темата, една съфорумка каза, че е била в петият месец бременна, когато е направила аборта. Cry
Нищо хубаво не може да се очаква от един комунистически режим  Peace

Може и да бъркам, но по това време абортите са били забранени и май е било доста трудно да се направи аборт. А някой назад каза, че родителите и са я принудили да го махне.

# 775
  • somewhere near the sea
малко тъп ми се видя скеча на БББ  Rolling Eyes
Зуека можеше да  докара поне интонацията на Луна
Оригиналната сценка беше толкова гротескна, че няма накъде повече да я направят смешна.

# 776
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Може и да бъркам, но по това време абортите са били забранени и май е било доста трудно да се направи аборт. А някой назад каза, че родителите и са я принудили да го махне.

Не родителите! Stop А властта, защото е била бременна от чужденец. Казаи ли "да маха това чуждо к.....е" Родителите и са били починали тогава.Били са, само с брат и.

# 777
малко тъп ми се видя скеча на БББ  Rolling Eyes
Зуека можеше да  докара поне интонацията на Луна
Гледах съвсем малко от скеча, никак не им се получи. Имали са много по-сполучливи образи.

# 778
Честно да си призная - малко съжалявам, че нямаше Бай брадър по отминалия ББ, имаше мат'рЯл, ама бяха в отпуск Господарите Flutter .

# 779
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Не родителите! Stop А властта, защото е била бременна от чужденец. Казаи ли "да маха това чуждо к.....е" Родителите и са били починали тогава.Били са, само с брат и.
[/quote]

Мерси. Яд ме е, че пропуснах този момент.

Ензим, и аз се ядосвам, че няма да има скечове по ББ. Щеше да бъде много по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт