VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   2
Отговори
# 780
# 781
Мерси, мерси.
Вечерта ще го чета.
Хубава снимка  Heart Eyes Не била секси, айде моля ти се. Бой за Иво по плешивата му тиква  Mr. Green

# 782
Кичка с бебешкосини очи ли е  Shocked , на мен с пъстри някакви ми изглежда.

# 783
Здравейте.
И на мен ми стана жал за Кичка ,аз не го знаех това.

Стана ми интересно обаче когато даваха моментите на Люси икак той каза на Луна че е започнал да се опитва да отслабне
не разбрах кога като този човек или дъвче нещо или се е разплул на диваните.И права беше Луна когато го попита няма ли опасност с тези кила за здравето му
Ако Люси се вземе в ръце може и да отслабне и то доста ,но си мисля ,че сам няма да успее.Трябва му професионална помощ
Гледам често едно предаване по TLC точно за такива хора като Люси
С помощта на треньора Крис Пауъл с правилен хранителен режим за една година свалят по 80- 90 и повече килограми.Правят операция за отстраняване на излишната кожа и изглеждат чудесно

# 784
А на мен ми беше забавно, когато ги пуснаха от стаята на ужасите, Здравко влетя в тяхната спалня и от вратата взе да крещи и да обяснава на Катя какво е станало. Крещи, крещи, Катя лежи на леглото и мълчи, а накрая само каза " Здравко, аз вече съм си легнала!". Laughing А той " Ми като си легнала, ще станеш!"
Тя обаче остана невъзмутима, както винаги Joy

# 785
Скрит текст:
Скрит текст:
На мен ми дожаля за Кичка и вярвам на тази история.
Аз също и вярвам.Беше, много разтроена докато го разказваше. Назад в темата, една съфорумка каза, че е била в петият месец бременна, когато е направила аборта. Cry
Нищо хубаво не може да се очаква от един комунистически режим  Peace
Може и да бъркам, но по това време абортите са били забранени и май е било доста трудно да се направи аборт. А някой назад каза, че родителите и са я принудили да го махне.

Не родителите! Stop А властта, защото е била бременна от чужденец. Казаи ли "да маха това чуждо к.....е" Родителите и са били починали тогава.Били са, само с брат и.

Дожаля ми като слушах, не съм запозната с творчеството и, но ми идват малко повече  подигравките срещу нея. Особено онази Стела снощи..все едно и е личен враг  newsm78
ОбачеСашка Васева много ми хареса , трябваше тя да е вътре, не Луна

# 786
Според мен най добре е Стела и Соня да не канят повече като защитници защото  имам чувството че точно заради тези двете доста хора са сменили програмата
Не се издържаха ,едвам ги изтраях

# 787
Жоржо ше хои ли при Гала

# 788
Според мен най добре е Стела и Соня да не канят повече като защитници защото  имам чувството че точно заради тези двете доста хора са сменили програмата
Не се издържаха ,едвам ги изтраях
Ако може и Златка да не канят Praynig

# 789
Кичка прегирава Peace Защо твърди, че бащата на детето й( на абортираното дете) е чужденец...Българин си е, Ники, само дето баща му е бил на работа в Австрия, и са живели там.
И хайде сега, дисидентка се изкара, накарали я да абортира, че бил чужденец, че било фашистко копеле.
Работата е там, че момчето е било далавеларджия и мошеник и е арестуван заради наркотици и далавери, не че е бил чужденец.

# 790

Благодаря ти, че го сподели   bouquet
Силна жена, евала  Peace

# 791
Не ми е приятно да говоря за нещастието, сполетяло Кичка, но все пак - някак ми е странно да те накарат да абортираш в 5мес, първо защото е незаконно (и тогава, и сега) второ е опасно... Thinking . Искам да кажа, че не могат да те принудят, дори и в онези времена, не знам... Как властта ще те накара да направиш това Shocked , не го вярвам. Тя самата може да се е уплашила, че ще остане сама, самотна майка.. Thinking ...

# 792
  • Варна
Кичка прегирава Peace Защо твърди, че бащата на детето й( на абортираното дете) е чужденец...Българин си е, Ники, само дето баща му е бил на работа в Австрия, и са живели там.
И хайде сега, дисидентка се изкара, накарали я да абортира, че бил чужденец, че било фашистко копеле.
Работата е там, че момчето е било далавеларджия и мошеник и е арестуван заради наркотици и далавери, не че е бил чужденец.

Това не променя факта че са я принудили да абортира, защото бащата живее в чужбина. Rolling Eyes

# 793
Аз мисля, че никой, никаква власт не може да те накара да абортираш. По-скоро е била притисната от обстоятелства да го направи,от страх от невъзможност да се справи. От срам дори, че няма мъж, че ще роди извънбрачно дете Tired ... Гадно е...

# 794
  • Варна
Аз мисля, че никой, никаква власт не може да те накара да абортираш.
Shocked Наистина ли? Кога си родена?

Общи условия

Активация на акаунт