VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Скрит текст:
Даже и идея си нямате на какво е способна една власт

Лично аз  имам представа, защото семейството ми е буквално съсипано от комунистическата власт.
В случая обаче говорим за жена, която фантазира добре, манипулира добре и лъже добре Peace

За какво става въпрос? Дай пример!
Не мисля, че е фантазьорка,и че лъже! А за манипулаторка...има, и по изкусни от нея в формата!

# 811
Можела е да роди, никой не я хванал за ръката да я води в АГ отделение. Но след случката с изчезването на приятеля й, факта че е без родители и още повече, че това ще се отрази пагубно на кариера й я е накарало да абортира.
Не знам какъв е случая с този чужденец, но аз имам приятели и колеги родени осемдесетте, от смесени бракове и не съм чула за такива изчезвания.

# 812
"Лично аз  имам представа, защото семейството ми е буквално съсипано от комунистическата власт.
В случая обаче говорим за жена, която фантазира добре, манипулира добре и лъже добре Peace"
не мога да повярвам, че й се връзвате на кица. достатъчно съм дърта, за да знам как се разрешаваше аборт по онова време еле пък в пети месец и за това мисля, че нейното си е помятане. ако й е било толкова болезнен спомен щеше поне да го спомене в десетките си интервюта, които даде покрай издаването на автобиографията си през 2010-2011. направих си труда да прочета /по диагоналната система, вярно/ няколко от тях и никъде няма и намек за такъв епизод от живота й

# 813
# 814
 Сега не знам колко е вярна историята на Кичка ,но е факт ,че децата на  естрадните величия по онова време бяха масово отглеждани от бабите ,докато звездните им родители правеха кариера.
При Кичка родителите са били починали и е де факто тя е трябвало да поеме грижата изцяло за това дете ,което неминуемо е щяло да я откъсне от сцената.
А по онова време имаше сериозна конкуренция и едно по дълго отсъствие   може сериозно да навреди на кариерата и.
Какъв е бил въпросния чужденец не знам ,но ми направи впечатление от прочетеното в интервюто ,че тя му е давала пари за кафе,защото е нямал.
Какъв е бил ,с какво се е занимавал та се е налагало тя да го издържа ,не става ясно.

# 815
Аз не знам защо й ровите така брутално на Кичка в миналото.
Нали бяхме отвратени от клюките ...
Имайте малко респект към живота на хората, защото (лично мнение) навлязохте в много дълбоки неща, които не са за устите ни.

# 816
Благодаря за линка, отдавна не бях чела толкова интересно интервю. Беше като филм, освен това звучеше много искрено с всички тези дребни детайли като говрещото мече, малките гуменки и дори тежките дини, заради които е загубила още едно неродено дете. Кичка ще вземе да се окаже симпатяга, никога преди не ми е била интересна с каквото и да е. Беше красавица и пееше добре, но пък песните ѝ не ми бяха много по вкуса. Радвам се, че поне един човек в тази къща вече ми харесва Grinning

# 817
Можела е да роди, никой не я хванал за ръката да я води в АГ отделение. Но след случката с изчезването на приятеля й, факта че е без родители и още повече, че това ще се отрази пагубно на кариера й я е накарало да абортира.
Не знам какъв е случая с този чужденец, но аз имам приятели и колеги родени осемдесетте, от смесени бракове и не съм чула за такива изчезвания.
Именно. А пък като вече знам, че е имало таен номенклатурен родилен дом, където са износвали и раждали деца любовниците на тогавашните управляващи, съвсем не мога да го приема за чиста монета. Дори тях не са принуждавали да абортират, въпреки че ми се струва, че тези жени и деца са доста по-неудобни от евентуално извънбрачно дете на Кичка. Пък от когото ще да е детето. За никого не би било  толкова "неудобно" това дете,освен за нея, предвид трудното й положение тогава. Пък и на самотните майки никак не се гледаше с добро око.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 12:57 от Ензим

# 818
Тоцината визия вчера беше покъртителна.  hahaha То прическа, то дрехи - чудна!

Тия другите две защитнички - Соня и Стела ми надуха главата. Ама какво беше това викане? Нищо не се разбираше.
Ники Кънчев все едно беше в кокошарник - Тихо! Тихо!  hahaha Joy

Здравко не ме кефи. Преди нямах никакво мнение за него, но от известно време ме дразни. Катя изглежда доста по-уравновесена от него.
И какво лошо имаше да си направят и двете - боб и огретен?  newsm78
Хич не го бива за актьор. Той е виновен за провала на мисията, защото от него зависеше да изкара 2-ма човека, въпреки всичко и всеки, така че да не цвили много. Wink

Стана ми мъчно за историята на Кичка. Sad

# 819
Снощи Кичка сготви картофи май бяха  и каза ва Луна какви подправки е сложила .Някоя от вас може ли да ми каже какви бяха ?

# 820
Аз не знам защо й ровите така брутално на Кичка в миналото.
Нали бяхме отвратени от клюките ...
Имайте малко респект към живота на хората, защото (лично мнение) навлязохте в много дълбоки неща, които не са за устите ни.

Нищо брутално или обидно не се каза за миналото й. Пък и нашите разговори не се базират на клюки дочути от комшиите, а на нейни лични интервюта.

С целия ми респект към Кичка, не виждам нищо брутално. Щом тя самата разказва тези истории напълно открито, определено няма нищо против хората да ги коментират, не мислиш ли?

# 821
Снощи Кичка сготви картофи май бяха  и каза ва Луна какви подправки е сложила .Някоя от вас може ли да ми каже какви бяха ?

Черен пипер, лимон, риган, солчица...   chef

# 822

Черен пипер, лимон, риган, солчица...   chef
А Луничката с какъв искрен интерес я попита и изслуша. Научи една рецепта bowuu  chef . При все, че тя се прави на отнесени от вихъра, видяхме как сръчно прави баница, не е като да й е за първи път. Wink
И пак забелязах, че се хили яко в "стаята на ужасите" , едва се сдържаше, криеше си устата, но си личеше, че й е много смешно.

# 823
  • София
КВо, стана с Джорджи при Гала? newsm78  Ако, може някой да разкаже с едно-две изречения! Praynig

# 824
КВо, стана с Джорджи при Гала? newsm78  Ако, може някой да разкаже с едно-две изречения! Praynig
И аз не съм го гледала, но то и сигурно няма кой знае какво за разказване....като знаем какъв е Джорджи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт