VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 1 725
Тя тогава беше гост за 2-3 дни. Не е номинирала

# 1 726
  • BG
Преслава много ми хареса в началото, но ми падна в очите с тоя евтин театър
Tъкмо това идвах да напиша Peace

# 1 727
Минчев към Ники - "Ти би ли работил като катаджия?"
Ники - "Зависи на коя магистрала"

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Люси е мега тъпо парче. Може ли да номинираш някой, защото спортува  ooooh! Егати и злобата, егати и комплексите. Никой не е длъжен да седи като него и да продънва дивана. Вместо да злобее, защото някой тренира, да вземе да потренира и той. Току виж свалил.
Ерна не разбрах, защо лудата я номинира.
А таз Луда вече си избра електорат. Sick Ще защитава циганите. И турците естествено, нали е туркиня.

Кичка победител  newsm18 newsm18 newsm18

# 1 728
# 1 729

Е, ти нали не мислиш, че тя сама го е съчинила този сценарий?  Такова им е нивото на тези от екипа.  Peace
Какво трябваше да каже - излизам, щото не могат да ми платят? ...   Laughing Mr. Green

трябваше да се държи мъжки като Светлана например
да каже, че има несъвършенства на характерите с останалите участници   bowuu

# 1 730
То това ако са ѝ приятелите на Преслава, дето чак не може да ги номинира...  hahaha

# 1 731
извинявам се, но не мога да повярвам ( не следя този жанр:)) че това е Преслава (виждам че е тя, но ...) http://dolls.bg/wp-content/uploads/2015/06/Preslawa.jpg
доста селска визия само преди няколко години е имала

# 1 732
Предполагам,че нямат право да коментират контрактът им за колко време е. Все е трябвало да намери някаква причина. По достойно щеше да изглежда поне да беше казала,че напуска,защото се чувства неудобно ,че заради рaзговора им съквартирантите ще са с намален бюджет

# 1 733
September 27

Скрит текст:

Супер си изглежда Преслава сега. Заради другите на снимките обаче трябва да пия хапче против страх.

# 1 734
  • София
Луна изби рибата с това съчинение за ромите, където нямали къщи и спали под открито небе. #Crazy #Crazy #Crazy От къде и дойде на акъла това??? newsm78 Преди, се мъчех да я разбера, но сега вече съм сигурна, че има нужда от помощ.

# 1 735
извинявам се, но не мога да повярвам ( не следя този жанр:)) че това е Преслава (виждам че е тя, но ...) http://dolls.bg/wp-content/uploads/2015/06/Preslawa.jpg
доста селска визия само преди няколко години е имала

Тук е доста пълна. Ама не знаех, че пълните хора са селяни  Joy
Иначе начинът и на гримиране като че ли е по-различен сега. Не че разбирам много от гримове.
Прическата също е различна.

# 1 736

Е, ти нали не мислиш, че тя сама го е съчинила този сценарий?  Такова им е нивото на тези от екипа.  Peace
Какво трябваше да каже - излизам, щото не могат да ми платят? ...   Laughing Mr. Green

Несъвършенствата бяха та Моника  bowuu  hahaha .

# 1 737
Тъпичко беше това театро с Преслава, лош сценарий, лоша актьорска игра. Иначе тя ми е много симпатична.
Надявам се да си тръгне Иво - повечето интриги и скандали тръгват от него, или поне са с неговото дейно участие. Твърдо искам да останат Кичка и Джино, интересни са ми. Люси и Деян са ми безразлични.

# 1 738

Несъвършенствата бяха та Моника  bowuu  hahaha .

верно ли
те ми се сливат 2те интелектуалки    Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 739
А дали не държат още тримата от селската къща там за някоя мисия евентуално, тъй като не са ги канили при Гала и не съм видяла да ги коментират дори, че ще гостуват?

Общи условия

Активация на акаунт