VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 1 860
единствените по-малоумни доводи от тези на Кичка,бяха на Луна ,пак са ѝ спрели хапчетата  Crazy
какви роми с разрушени жилища,какви 5 лв. ,че и номинира Ерна щото не искала и тя да спи на пода при нея  doh

# 1 861
  • somewhere near the sea
Кичка да не съжалява за сьомгата. Ето:

Сьомгата от север е пълна с диоксини, причинява рак

То кое ли не причинява рак newsm78

# 1 862
  • Варна

Броколите? Laughing
На мен сьомгата не ми е от любимите риби, няма го този рибен вкус, ами си е направо като свинско.

# 1 863
  • Пловдив
къде го гледате това с чушката newsm78

# 1 864

Броколите? Laughing
На мен сьомгата не ми е от любимите риби, няма го този рибен вкус, ами си е направо като свинско.

И аз не обичам сьомга.
Ама кои сме ние и какво разбираме от звездни храни
Е ако Кичето прочете ,че я оприличаваме със свинското ще ни обяви за пълни плебеи

# 1 865
Аз съм сигурна, че като свалят имунитета на Кристина и Катрин веднага ще бъдат номинирани. С оправданието, че влязоха късно и не ги чувстват близки.

Сьомгата трябва да стане национална риба. Laughing Щом си вип не може да не ядеш сьомга.

# 1 866
  • Berlin
Значи това с паник атаките на Моника е истина? newsm78 Но едва ли ще ги видим. Laughing

# 1 867
  • София
Джорджано даде имунитет на Гъмов. Преслава каза, че Гъмов трябва да спечели. Моника уж е влюбена в него.
Това ме кара да мисля, че Гъмов е много интересен в къщата. Но явно не представлява "интерес" за сценаристите и умишлено крият добрите кадри с него.
Подбират и ни пускат кадри, удобни за продукцията, манипулирайки истинския живот в къщата. Не, че откривам топлата вода, ама е тъпо за пореден път толкова да подценяват драгия зрител.
За излизането на Преслава, същата работа!
А Луна да номинира единствения човек, който се държа човешки с нея.....

# 1 868
Ласкин снощи пак блесна: Плеймейтките имат 1 мозъчна гънка повече от кокошките, за да не акат по двора  hahaha
 Joy

Евгени не се прояви особено. В предишни участия е имал проблясъци.

На Тоца тембърът е ужасен, но й пролича женската завист. Изкараха Преслава ангел, че не можела да номинира и Тоца веднага се присламчи, че и тя когато участвала не можела да номинира и т.н.... Как така Преслава е първата такава, я вижте, че аз съм първата х-мх.

# 1 869
Кичка си остава моят единствен фаворит засега. Мина през всякакви ситуации, подлагаха я на стрес, напрежение, че и обиди, пък тя все пак удържа положението. Симпатична ми е точно заради това, че не е така предпазлива и не стъпва на пръсти като Катя и Ернестина. А и фактът, че сблъсъците ѝ бяха точно с Иво и Здравко, които не са ми приятни въобще, още повече подсилва симпатията ми към нея. За хлебеца и чушката беше абсолютно права, само защо пази така ревниво сьомгата, ми е абсолютно непонятно. Да е скръндза, не е скръндза - Соня Колтуклиева разправяше преди малко в студиото на Гала как ги е посрещала и изпращала в Лас Вегас. Да е на някаква рибна диета също не вярвам - похапваше сладко от баницата на Луна. Може би пък не яде друго месо. newsm78
Джино може да се присъедини към Кичка, но първо искам да го видя в някаква по-напечена ситуация.
В скандал за храна вероятно няма да могат да го въвлекат, защото се видя, че не му е толкова важно с какво точно ще задоволи глада си. Сценаристите ще трябва да се понапънат малко..
Разочарована съм от Ернестина. Мислех си преди началото, че тя ще е едва ли не единствената ми любимка в къщата, а вчера като я видях да номинира в изповедалнята, се подсетих, че и тя пребивава там. Направо я бях забравила. Не е лошо Брадъра да ни покаже нещо от английския им хумор - нейния и на Гъмов, защото досега не е загатнал даже за него. А на Гъмов може и да му мирише на лук, но от това, което излъчват, аз го виждам обикновено на масата, та от това положение и от оскъдното, което е показал досега, той също ми намирисва леко на лук.
И ако шоуто засега поддържа интереса ми, въпреки станалото вече традиционно почти никакво излъчване на живо, коментаторите никак не могат да се похвалят със същото. Ласкин и Минчев направо ми докарват стомашни киселини с неуспешните си опити да оригиналничат от екранЯ. Докараха я дотам, че да слушам Антония Едикояси с интерес.

# 1 870
  • somewhere near the sea
Джорджано даде имунитет на Гъмов. Преслава каза, че Гъмов трябва да спечели. Моника уж е влюбена в него.
Това ме кара да мисля, че Гъмов е много интересен в къщата. Но явно не представлява "интерес" за сценаристите и умишлено крият добрите кадри с него.
Подбират и ни пускат кадри, удобни за продукцията, манипулирайки истинския живот в къщата. Не, че откривам топлата вода, ама е тъпо за пореден път толкова да подценяват драгия зрител.
За излизането на Преслава, същата работа!
А Луна да номинира единствения човек, който се държа човешки с нея.....
В сезона, когато Орлин Павлов беше във ВИП-а, всички, които излизаха казваха, че бил много весел, забавлявал ги, измислял им забавни игри, пеел. На зрителя даваха само, че спи.
Сега също манипулират най-нагло зрителите, особен с това, че вече не пускат живо дори и за 10 минути.
Подобно нещо се случва и с Гъмов. Те с Ернестина са приятели отвън, имат си наистина особен хумор-все едно, че се заяждат, че се карат... Наистина не е за всяка уста мерудия.
Но Лунка пренебрегна приятелската ръка и посочи точно тази, която с Гъмов ги разсмива.

А може и да е видяла в нея конкуренция, но да не си признава, а?

А Тоца да не се изкарва света вода. В нейния сезон съквартирантите и зрителите не я харесаха още в началото. Беше номинирана още първата седмица и тя като видя това, предпочете да си излезе.

# 1 871
Цитат
В скандал за храна вероятно няма да могат да го въвлекат, защото се видя, че не му е толкова важно с какво точно ще задоволи глада си. Сценаристите ще трябва да се понапънат малко..

Не знам какво могат да измислят сценаристите за Джино
Каза си момчето ,че храната не го интересува много
Опитаха се да го вкарат в любовна интрига и там удариха на камък

Нещо освен да го накарат да се подстриже ли , нещо визията му да засегнат
айде дайте идеи и без това четат тука

# 1 872
Аз пък друго да се възмутя....Гъмов и сие протестират, че още със ставането и почвало да се говори какво ще се готви... Ами не е прав. Него не съм го виждала да готви, но е редовно на масата и хапва, нали. Това ядене откъде мисли, че идва..кетъринг ли го носи готово, що ли...Естествено, че от сутринта трябва да се реши какво ще се готви и да се пристъпи към готвенето...то да не става за един час. ooooh! Ама мъже, какво разбират от домакинска работа...
Ама не протестира що всеки ден ядат, нали Mr. Green Още от сутринта плюскат...Амаха...Ядосах се.
И аз така от сутринта почвам да мисля какво ще готвя в събота например. Не че ми се занимава, но яденето самО няма да стане...

# 1 873
Антония Петрова ли беше тази, на която детето за малко да се удави в басейна на Биг Брадър?
Помня, че беше влязла с момиченце на около 3-4 години, което беше без надзор и съответно падна във водата. Тогава Дичо го спаси. Запечатила ми се е тази сцена, беше си страшно.

# 1 874
А, не, не беше Тоца...Няква бивша на Ицо стоте манекенки беше

Общи условия

Активация на акаунт