VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 1 920
# 1 921

Joy Sick
Какви ли българчета  ще народят?  Confused

Ама тя нали уж на финала реши да остане с Милен  Laughing Сигурно Цецо го е утрепал.

# 1 922
  • София

Е, тези гаджета ли са вече newsm78 newsm78 Сигурно, като гледам какви колажчета са си спретнали, като първи за втори клас! Joy Joy Joy

# 1 923
Не ви ли дразни като започнат да говорят за тези различни вселени? Това е живот и човек с човека се среща. Сякаш духовно се извисяват като подчертаят, че нямат нищо общо с нечий свят... и Деян, който спортува до откат, и Гъмов, който чете Достоевски на свещи. Не ми харесва това желание да се извисиш, принизявайки другия.
Въобще не харесвам Люси и номинацията му звучи нелепо, защото не сме видели Деян да му говори за спорт, но и аз имам познати вегетарианци и трениращи, с които като седнеш се започва едно убеждаване как техният режим е най-правилен, как ти се самоубиваш, та мога да си представя ако има нещо подобно.
Друго, което си мисля - като влизаш в подобно шоу може да изложиш не само себе си, но и познати, и приятели, та и за тях си е риск. От вчера го мисля ритонския масажист  Laughing горкият. Карай, че всъщност Кичка го направи известен, но все пак малко трябва да се внимава за думите.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 15:20 от валия

# 1 924
Скрит текст:
Коментираше се напред дали днешният лайф е наживо. Не е, иначе нямаше как Преслава и Ники да се материализират преди два часа в заведение в Кюстендил. Телепортация? Не мисла.
 Това вЕрно илюминации се оказаха. Simple Smile

От Нови хан до Кюстендил, са около 100км.Това разтояние, с по-мощна кола се взима за около 1ч.Ако, са тръгнали веднага след лайфа,не е чак толкова невъзможно.
Но твоя източник, дали не се припознал??? Да предположим, че лайфа е запис, може ли Преслава да е на две места едновременно? Ама, ги съчинявате едни....

Възможно е, ако лайфът е свършил около 21 часа, плюс 1 час път, излиза сметката. В 21 ли свърши, че не гледах?
Колкото до припознаването - каква е вероятността, според теб, двама души, които толкова приличат на Ники и Преслава, че да ги объркаш отблизо, да са заедно? Според мен - никаква. Ако е запис, не виждам проблем да си похапват сладко в заведение, докато текат драмите им на екрана.

# 1 925

Е Здравко направо адски разочарова,ужасен истерик ooooh!.Е няма как да го харесам,ако ще да е и най-великият певец,а той не е.Направо искам да си ходи,че ме напряга само като го гледам ,а представям си да бях там Thinking

# 1 926
Скрит текст:
Скрит текст:
А това, че интригите, съответно и номинациите са свързани предимно с неразбирателства за храната и борба за надмощие в кухнята, произтичат от липсата на достатъчно мисии. Аз не помня откога не съм чувала някой да се е сдобил с номинация за неуспешно справяне с мисия. Едно време това си беше преобладаващото основание да изпратиш някого в ръчичките на зрителя(уж). Дали от продукцията пестят пари, като съкращават мисиите или просто им е по-лесно да изсмучат и раздухат някоя интрижка от спора за чушките и спагетите, не знам, но ми прави впечатление, че рекламните блокове не са толкова начесто колкото преди, та може би пестенето на пари да е по-вероятната причина.

Не съм сигурна. Те всъщност имат мисии, но повечето не ни ги показват. Например предния ББ Анита разказва за някакаква мисия със стихове, но ние въобще не знаем за какво става въпрос.
И пак да питам ( Май ще трябва да чакам да се появи Тофи): В чуждите брадъри така ли са фиксирани в храната както в нашето издание?
 Чак гротескно ми се вижда.
Едва ли и "нашите" брадъри само за храната говорят и се дъвчат....   Laughing  Просто на нас това ни се показва, щото иначе нищо интересно не става.Ако по цял ден седят и си разказват разни истории, и 10 минути спорят за храна, кое е по-вероятно да видим на екран?
На мен ми липсват първите брадъри, когато ги даваха реално как съжителстват, как се нагаждат един към друг,не тези скалъпени и натъкмени сега брадъри, в които се гони само скандала и гротеската.

Според мен спинкат през повечето време, почиват си хората, карат се малко за сеира, после - пак почивка. Не е зле - хем си почиваш, хем ти плащат, хем може и известен да станеш, или да си спомнят кой си, евентуално tooth Wink . Като даваха денонощно първите брадъри, точно това даваха - основно как дремуцат. Flutter

# 1 927
Скрит текст:
Коментираше се напред дали днешният лайф е наживо. Не е, иначе нямаше как Преслава и Ники да се материализират преди два часа в заведение в Кюстендил. Телепортация? Не мисла.

От Нови хан до Кюстендил, са около 100км.Това разтояние, с по-мощна кола се взима за около 1ч.Ако, са тръгнали веднага след лайфа,не е чак толкова невъзможно.
Но твоя източник, дали не се припознал??? Да предположим, че лайфа е запис, може ли Преслава да е на две места едновременно? Ама, ги съчинявате едни....

Възможно е, ако лайфът е свършил около 21 часа, плюс 1 час път, излиза сметката. В 21 ли свърши, че не гледах?
Колкото до припознаването - каква е вероятността, според теб, двама души, които толкова приличат на Ники и Преслава, че да ги объркаш отблизо, да са заедно? Според мен - никаква. Ако е запис, не виждам проблем да си похапват сладко в заведение, докато текат драмите им на екрана.

2 часа беше вчера
Преса излезе към 21:45 мисля

# 1 928
Подразни ме това с масажиста. И то Катя викаше на Здравко "Разкажи, разкажи". ooooh! Голяма клюка, няма що.

# 1 929
Подразни ме това с масажиста. И то Катя викаше на Здравко "Разкажи, разкажи". ooooh! Голяма клюка, няма що.

Какво за масажиста, че съм пропуснала?

# 1 930
  • Berlin
И за масажиста, и за Г. Х. кажете, моля. Simple Smile

# 1 931
  • София
Скрит текст:

Но Преслава, е имала същата вечер участие в Пловдив. Днес го потвърдиха и при Гала. Аз пък не вярвам, при положение, че има участие в Пловдив, да седи спокойно и да си вечеря, и чупи лав с Кънчев в 22ч. в Кюстендил. Пловдив-Кюстендил е около 220км.- почти 3ч. път.

# 1 932
  • Варна

Но Преслава, е имала същата вечер участие в Пловдив. Днес го потвърдиха и при Гала. Аз пък не вярвам, при положение, че има участие в Пловдив, да седи спокойно и да си вечеря, и чупи лав с Кънчев в 22ч. в Кюстендил. Пловдив-Кюстендил е около 220км.- почти 3ч. път.

Участието и е било след полунощ. Така че спокойно може да е отишла и до Пловдив. А предаването може да е било записано и един -два часа по-рано.

# 1 933
И за масажиста, и за Г. Х. кажете, моля. Simple Smile
За масажиста разказаха, че бил добър в работата си, но стаята замирисвала на пот, имал силна миризма  Sick разказват ли се подобни неща бе .
За Георги Христов коментираха, че имал проблеми с алкохола и при един телефонен разговор обиждал Катя и я напсувал.

# 1 934
  • София

Участието и е било след полунощ. Така че спокойно може да е отишла и до Пловдив. А предаването може да е било записано и един -два часа по-рано.

Аз не казвам нищо за предаването. Може и така да е. Аз казах, че не  вярвам на това за Преслава, че е била в Кюстендил.Колко и сренощни да са изпълненията,трябва да е била в Пловдив около 2ч,най-рано.

Общи условия

Активация на акаунт