VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Е тя нали преди само за нея си поръча кофичка с Нутела

# 2 071
Според мен Джино се подразни от бурната радост на предизвестените победители. Не е кой знае какво постижение категория танк да победи категория комар, сепак.
Хареса ми и че не се побоя да предизвика публично именно ММА-я, не да шушка по ъглите.
Не знам защо го определяте като прекален светец, някак иронично звучи, сякаш се преструва. Не виждам никакъв залог да го прави - не е публична личност, няма награда. Момчето е вътре заради режисираната интрига на ББ, не се притеснява за имидж, аз вярвам, че това е истинското му лице.

# 2 072
  • Berlin
Те само на шоколад ли го карат...

# 2 073
А Светлана и Моника дали набиват толкова шоколад по принцип Thinking

# 2 074
  • Тра-ла-ла
Те само на шоколад ли го карат...
Като няма хляб - ядат пасти Laughing

# 2 075
Кичка да го беше нокаутирала Здравеца с това парче шоколад, егати.
Мааалко по-нагоре само бе, тюх.
Много започва да ме дразни той. Всъщност е единствения, който изпада в истерия, при споменането на храна. Сакън, някой да не реши, че звездите се хранят с нещо друго, освен с любовта на публиката.
Това там е изкуствено създадена семейна среда, в която, нормално се говори и за храна.
Не дай Боже някой да ги заподозре, че вместо кюлчета злато, нещо друго излиза от звездните им дупета. Малееей, направо ще вдигне Нови хан във въздуха от ужас какво ще кажат хората.

# 2 076
Taka ,реакцията на Джино към Деян беше,да му напомни ,че това е много лесна победа и всъщност не е никаква победа когато не е с равностоен противник,а не че искал нещо от него и там какво друго се изкоментира.Момчето още повече се издига в очите ми Heart Eyes,и особено как даваше съвет на Кичка ,да не отговаря на атаките на Здравко,определено е класа,знае как да се държи, много повече от хора които са два пъти по възрастни от него.За сетен път се убеждавам,че мъдростта не е равнозначна на възрастта

А Гъмов е абсолютен клоун  Rolling Eyes ooooh!

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 22:04 от ambur27

# 2 077
  • Тра-ла-ла
Сори, обаче Джино ми е като мургав сводник и ми е супер нечистоплътен. Казах ви, че си е забравил чехлите и така по чорапи си ходи по двора, вътре в къщата и сигурно в тоалетната и банята.
Скрит текст:

# 2 078
Не знам защо го определяте като прекален светец, някак иронично звучи, сякаш се преструва.
Аз го определих такар но нямах предвид, че той се преструва (не го знам преструва ли се или не, всъщност), а че в момента кадрите, които ни дават с него са все в много, ама много положителна светлина. Особено в днешния епизод.
Не знам дали трябва да уточнявам, че ББ сто пъти показва как от "супер" може да докара някого до "отварт" и обратно... само с това, което ни показват за него.

# 2 079
Здравко обяснянаше на Катя, че трябвало да номинират Кица и че следващия път ще я номинира  Laughing . А Катето му отговори, че ще става все по-лесно. Сега няма ли да ги накажат, че говорят за номинации, а?  hahaha  

# 2 080
Здравко обяснянаше на Катя, че трябвало да номинират Кица и че следващия път ще я номинира  Laughing . А Катето му отговори, че ще става все по-лесно. Сега няма ли да ги накажат, че говорят за номинации, а?  hahaha  

Ми не знам .Те нали се броят за едни участник.Значи се едно си говориш сам Joy Joy Joyи си разсъждаваш просто
Явно на тях им е позволено да си синхронизират номинациите

# 2 081
  • Валенсия
Рядко пиша във форума, но днес попаднах на един интересен профил във фейсбук... Става въпрос за тази дама:
Скрит текст:
Не ви ли напомня визуално много на участничка от последния ББ??  Thinking

# 2 082
Рядко пиша във форума, но днес попаднах на един интересен профил във фейсбук... Става въпрос за тази дама:
Скрит текст:
Според мен си е точно тя(Ирена).

# 2 083
Джолева,  Joy , да, то Здравко само не може да мисли, закъде е без Катя  hahaha .

# 2 084
Скрит текст:
не само напомня,Ирена си е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт