VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   2
Отговори
# 2 115
  • София
А Светлана и Моника дали набиват толкова шоколад по принцип Thinking

Като нищо - шоколад, алкохол, евентуално и някакви други работи по купоните, и неядене, за да поддържат фигури.

# 2 116
  • София
Та гледам за Богданка, се чудите..... Това, за него още вчера беше на първа страница на в-к "Всеки ден",мислех, че се коментирало.... Пишеше, че Богданка знаела, че този компромат е поръчан от Бирмата, на Преслава, ЩОто Бирмата му бил бесен.

Скрит текст:
18+
Скрит текст:

# 2 117
  • Варна
Едва ли е монтаж. Знаем си го какъв е.
На мен не ми прилича изобщо на него. Дори по-бих допуснала, че Криско е на кадрите. Laughing

# 2 118
Хексе, как можа да кажеш таквоз нещо  Joy

На мен ми прилича пък на  него  Thinking

# 2 119
  • ГО
И на мен ми прилича на него.
И Габриела е Ирена  Crazy

# 2 120
Според мен си е баш Богданов. Sick

# 2 121
И на мен ми прилича на Богданов. Не е толкова невъзможно, видя се колко струва това момче.
Пък и за пари някои хора са готови на всичко..

Двете кифли не ги трая вече. Бива тъпотия ама чак толкова.. пък и няма начин във външния свят да набиват толкова сладко. Тези тела не се поддържат с изяждане на бурканче течен шоколад и 5 лъжици захар в кафето. В къщата са да си похапнат, че като излязат ще ръфат само ябълки. Laughing

# 2 122
  • somewhere near the sea
Скрит текст:
Стойка пипирудата ще бъде гост на Гала. Бременна е preggo

Какво е обсъждал Деян и с кого, че ги наказаха?

# 2 123
  • varna
Ето че Джино най-спокойно си обясни момчето откъде е и какъв е, за който се чудеше. И е възпитан много добре, явно, евала.
Тая кифла Светлана вече не мога да я дишам, егати, как може само за нея да си помисли, че е шоколада Crossing Arms
И пак се почнаха тия караници за храна - аман, бе!

# 2 124
Хора, нещо не намирам във вбокс интервюто с Преслава.
В нова плей на коя дата да го търся?Там ги качваха целите предавания.

# 2 125
  • София
Дори и да е бил наистина само за нея, е грубо и егоистично да седне да го хапва пред всички останали при положение, че и на тях им се яде.

# 2 126
  • Пловдив
Ма кво е това угаждане бе ooooh! тъпче се кат прасе,а после имала целулит!

# 2 127
Какво означава шоколада на Светлана да е само за нея?
Даден е от ББ и тя решила, че понеже искала шоколад, значи единия си е само за нея.
Или пък Моника, която каза, че ако тя се сети да иска портокал от ББ, всички са щели да му се нахвърлят на портокала.
Ами няма да поиска само един портокал бе! Като иска да яде портокал, ще поиска портокали за всички!
Егати егоистките!
За едно парче шоколад!  Shocked

# 2 128
Дори и да е бил наистина само за нея, е грубо и егоистично да седне да го хапва пред всички останали при положение, че и на тях им се яде.

Елементарната култура и начално възпитание изисква да почерпиш. На нея това и липсва.
Винаги черпя. Примерно съм с колегите или в университета, отварям солети и естествено предлагам.

# 2 129
Хора, нещо не намирам във вбокс интервюто с Преслава.
В нова плей на коя дата да го търся?Там ги качваха целите предавания.
Нямаше интервю. Гала каза, че е имала предната вечер участие в Пловдив, на следващия ден пък щяла да пътува за Варна  Peace Може би в някой от следващите дни ще бъде в На кафе.

Погледнах ѝ участията - 30.09 - Пловдив, 01.10 - Варна, 02.10 - Софив, 03.10 - Габрово, 04.10 - София ..

Не ми е ясно къде ще успее да вмести и интервю  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт