VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 160
# 2 161
  • Тра-ла-ла
Той и брат ми има една снимка до Ферари на Марина Диневи  Laughing

Като му гледам другия профил на Джино...бетер позьорче Stop Ако не покаже гръд или кола - абсурд.

# 2 162
Увеличаваме се,увеличаваме фенките на Джино  ppp

Джино  newsm18 newsm18Джино newsm18 newsm18Джино newsm18 newsm18

# 2 163
Здравко снощи не беше прав. Защити Светлана, която нямаше нужда от защита. Самата тя каза ,че шоколада е за всички. Той се намърда, разпалвайки скандал за храна, след което дръпна и още един монолог как не бива да се приказва за храна. Кичка защити Джино, защото момчето е посегнало да си вземе шоколад, дали му да разбере, че видиш ли не бива да взима, което е много обидно, всъщност.
Здравко за мен беше в основата на тази простотия. И понеже Кичка и тя не държи езика зад зъбите и излиза че са в режим на постоянно обяснение.

# 2 164
Здравко само си търси причина да я захапе Кичка,шоколада  беше само повод  Laughing

# 2 165
Разбира се, че Здравко беше в основата, използва ситуацията, за да се заеме с основната си цел - да захапе Кичка  ooooh! . Писали сме заедно с Бет  Simple Smile .

# 2 166
А грешката на Кичка е в постоянното обяснение, което "дължи" не само какво, а и колко яде. Една чушка, мaлко риба, коричка хляб, дадох толкова, взех толкова и т.н. Това, че не може да се усети е много не на ниво да кажем, да не кажа липса на достатъчно IQ.

# 2 167
А грешката на Кичка е в постоянното обяснение, което "дължи" не само какво, а и колко яде. Една чушка, мaлко риба, коричка хляб, дадох толкова, взех толкова и т.н. Това, че не може да се усети е много не на ниво да кажем, да не кажа липса на достатъчно IQ.
Здравко се възползва именно от това. Тя страшно се връзва, лесна жертва е. А той - заядливец. Ясно е, че се недолюбват по принцип, де. Wink

# 2 168
Като гледам снимките на Джино, за пореден път се убеждавам, как не трябва да съдя хората по външния им вид. А имам този недостатък.

# 2 169
Светлана е пълен егоист. Държи се все едно е дете по време на  комунизма,което вижда портокали и мандарини  само на Нова година. Какво значи да си прибере единия,пък другия да си го изяде пред останалите. Бюджетът е общ,парите са общи,както и подаръците от ББ. Аз ако жях на Джино на мястото не едно парче щях да си взема,ами и тоя от ръката й ще дръпна. То бива наглост,ама нейното мива границата. Тия пък Моника и Здравко с кои очи се обаждат изобщо да я защитят. Здравко се смее на Кичка,че поръчвала само шампанско и сьомга,пък едва ли в реалния живот изобщо ги консумирала.. Ми аз до колкото виждам Светлана яде като невидяла шоколад. Все едно извън къщата няма 2 лв да си купи една Милка. Да почне ритонецът и нея да гаври,ама той аршинът за Кичка и Светла е различен. Едната е "детето",другата - " кукумицин"  ooooh! . То това дете много напред с материала в една област...

# 2 170
  • Варна
Ритон не номинираха ли "детето"?

# 2 171
Здравко се възползва именно от това. Тя страшно се връзва, лесна жертва е. А той - заядливец. Ясно е, че се недолюбват по принцип, де. Wink

Има и нещо друго при нея, което не харесвам освен тази дребнавост.
И тя е, че тя е много неколегиална и ниско ниво интригантка.

Два примера ще ти дам - единия е, когато каза за един колега(на когото нямаше да казва името), че е Г. Христов пред Джино (Ритон каквото и да разказаха не казаха за кого точно говорят); и вторият случай беше вчера, когато пак пред Джино каза, че най-важното е да не говори, но като били в Лас Вегас Ритон имали 25 зрителя.
Вмисъл, или си колегиален и не снасяш така плоско клюките, или цапаш през калта и това е.

# 2 172
Аз не разбрах защо Танев отказа да направи още един хляб с лимец. Rolling Eyes..брашно ли нямало, що ли..
Много грозно от негова страна. Както писа някой, наистина си е комплимент към него...това, че Кичка хареса хляба и помоли да направи още.

# 2 173
Танев мрази Кица
очевидно е

# 2 174
Ритон не номинираха ли "детето"?

Ако са я номинирали ( тук много ми прекъсва излъчването), значи и Катя е забелязала "по-специалното" отношение на Здравко към "детето".  Joy

10 c`s, и моето мнение за Кичка е такова.

Общи условия

Активация на акаунт