VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 175
Светлана е пълен егоист. Държи се все едно е дете по време на  комунизма,което вижда портокали и мандарини  само на Нова година. Какво значи да си прибере единия,пък другия да си го изяде пред останалите. Бюджетът е общ,парите са общи,както и подаръците от ББ. Аз ако жях на Джино на мястото не едно парче щях да си взема,ами и тоя от ръката й ще дръпна. То бива наглост,ама нейното мива границата. Тия пък Моника и Здравко с кои очи се обаждат изобщо да я защитят. Здравко се смее на Кичка,че поръчвала само шампанско и сьомга,пък едва ли в реалния живот изобщо ги консумирала.. Ми аз до колкото виждам Светлана яде като невидяла шоколад. Все едно извън къщата няма 2 лв да си купи една Милка. Да почне ритонецът и нея да гаври,ама той аршинът за Кичка и Светла е различен. Едната е "детето",другата - " кукумицин"  ooooh! . То това дете много напред с материала в една област...

Какво дете? На 27 год....на нейната възраст хората семейство имат, деца...

# 2 176
А грешката на Кичка е в постоянното обяснение, което "дължи" не само какво, а и колко яде. Една чушка, мaлко риба, коричка хляб, дадох толкова, взех толкова и т.н. Това, че не може да се усети е много не на ниво да кажем, да не кажа липса на достатъчно IQ.
Здравко се възползва именно от това. Тя страшно се връзва, лесна жертва е. А той - заядливец. Ясно е, че се недолюбват по принцип, де. Wink

Което не му прави чест, защото той много добре познава Кичка. Тя може да е всякаква, но не е егоист, не е стиснат човек. Това може да го потвърди всеки, който е имал дори и бегъл контакт с нея.
Най-малкото пък има правото да я обижда някой, който й е спал в къщата, ял й е на масата, възползвал се е от нейни връзки и контакти и т.н.
Аз често иронизирам Кичка тук, заради нелепото й поведение понякога, но ако трябва да бъда обективна-за мен тя е един добър човек.

# 2 177
  • София
Аз не разбрах защо Танев отказа да направи още един хляб с лимец. Rolling Eyes..брашно ли нямало, що ли..
Много грозно от негова страна. Както писа някой, наистина си е комплимент към него...това, че Кичка хареса хляба и помоли да направи още.

Е как защо- защото е гадняр. Имам чувството,че много я мрази.Сигурно е някаква стара вражда, защото тук в къщата, не са дали нищо което Кичето да го предизвика,че така да я намрази. То му личи, като говори с нея, е някак зъл! Rage Rage

# 2 178
нещата между Кица и Здравец явно са на ниво кой е по-по най
вчера нали Кица разправяше на Джи как във Вегас са имали 25 души публика, 8 от които, завела тя  Mr. Green

# 2 179
Да, за публиката на Ритон от 25 човека в Лас Вегас беше много грозно. Джино й каза да не ги говори тези неща.
А след като избухна скандалът със шоколада, в който И Катя се включи, Кичка каза нещо от рода, че се видЕли у некой лев и се самозабравили. Ако трябвало някой да се самозабравя, това била тя  tooth
Умрях от смях  tooth

# 2 180
мисля, че тепърва предстоят естрадните войни
 Mr. Green

# 2 181
Ритонците номинираха Джино и мисля Люси,но за втория не съм сигурна. Здравко вчераси каза,че иска другия път да номинира Кичка. Точно както предполагах и писах и тук-не му е стискало,пък и наставленията на Катя са други. Иска жената да лъска имидж с възвишеното "ние от колегиалност, ние не сме дребнави и сме над нещата", ама Здравко си показа,че не е така. Мнимите им номинации с изсмукани от пръстите причини лъснаха наяве. Сега се замислям,че реално може би са   номинирали Джино, защото са видели ,че се е сприятелил с Кичка и това така или иначе е удар пак по нея   Thinking
Dream team, Здравко нарече Светла "детето"

# 2 182
  • София
Да, за публиката на Ритон от 25 човека в Лас Вегас беше много грозно. Джино й каза да не ги говори тези неща.
А след като избухна скандалът със шоколада, в който И Катя се включи, Кичка каза нещо от рода, че се видЕли у некой лев и се самозабравили. Ако трябвало някой да се самозабравя, това била тя  tooth
Умрях от смях  tooth

Защо умря от смях? Money Аз също съм на мнение,че Кичка е по успяла от Ритонците.

# 2 183
  • Сф

Защо умря от смях? Money Аз също съм на мнение,че Кичка е по успяла от Ритонците.
Едва ли е по- богата, Ритон се спукват от турнета и то в Русия.

# 2 184
Здравко притежава всички качества които не понасям у един мъж. Дребнав, избухлив, псува и обижда като за световно. Ако съм на мястото на Катя бих умряла от срам, че мъжът ми се държи така.

Надявам се в понеделник Иво Танев да излезе. Злобно интригантче излезе. Не че Люси е света вода, но Танев повече дразни.

# 2 185
За мен Кичка и Ритонците са еднакво успели. Не мога да преценя кой е по-успял от тях.
За мен са равни и е глупаво да си мерят славата...щото на това ми прилича-кой е по по най...
Как се измерва кой е по-успял - брой плочи/дискове, брой публика по стадионите...и пак е трудно да се каже...
Кичка ми е добронамерена, не е злобна. Готви за всички. Абе народен човек бих я определила.
Виж ритонците го дават по-аристократи някак си..

# 2 186
На мен ли ми се видя така, или наистина Катя се разплака на снощното предаване?
Имам предвид момента, в който отиде при Кичка, да я моли да не се сърди. Стори ми се, че се разплака.
Струва ми се, че спокойствието й е привидно, просто стиска зъби и гледа да не се показва, а в същност е под голям вътрешен стрес.

# 2 187
  • София
Ритонците номинираха Джино и мисля Люси,но за втория не съм сигурна. Здравко вчераси каза,че иска другия път да номинира Кичка. Точно както предполагах и писах и тук-не му е стискало,пък и наставленията на Катя са други. Иска жената да лъска имидж с възвишеното "ние от колегиалност, ние не сме дребнави и сме над нещата", ама Здравко си показа,че не е така. Мнимите им номинации с изсмукани от пръстите причини лъснаха наяве. Сега се замислям,че реално може би са   номинирали Джино, защото са видели ,че се е сприятелил с Кичка и това така или иначе е удар пак по нея   Thinking
Dream team, Здравко нарече Светла "детето"

+1000
Снощната сценка на Ритонката, беше много лош театър. Застанала срещу Кичка и се пъне да рИве.Киче това-Киче онова. А извинението на Здравко-супер фалшиво. Той в един момент се усети,че е на а...л, и се направи на ущипан. И двамата са лоши актьори. Здравко е нагъл скандалджия, а Катя, само седи и мига на парцали.И тя, не  изпуска цигарите.

# 2 188
Разплака се Катя. И двете се разплакаха.

# 2 189

Едва ли е по- богата, Ритон се спукват от турнета и то в Русия.
Аз не говорех точно и само за това. А и за начина й на изразяване  tooth Простовата женица си е, не ще и дума. Не че Здравко не й е и той на нивото, де. Същата работа, но с повече злоба и по-богат набор от лафове  Wink  tooth
Катя и Кичка се гушкаха и плакаха, да, Валерина  Heart Eyes . Катя не е като Здравко, все пак Wink .

Общи условия

Активация на акаунт