VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 265
И със запетаи,и без,все тая.

# 2 266
Кичка подтичва из двора, а Люси "Киче, това не е разходка. Това си е тичане"  Mr. Green
Вече намалиха темпото и ходят бавно.

# 2 267
Кица, ако я слушаш, тя цял ден е на "една коричка"  ooooh! Манипулаторка голяма е. Ама понеже не се е сетила да си договори храна и спане като Ритонците и сега се прави на онеправдана, но иначе това я яде отвътре. Кица е егоистка от класа. Навън е пълно с такива хора, които уж са все ощетени, а всъщност са все с претенции и все нещо им е крива шапката.
Джино милия й падна в мрежите. Видя го, че той заема неутралитет и защото не ги познава чак до там родните величия и Кица веднага си намери обекта на манипулации. Искам ББ да я изобличи.

# 2 268
  • София
И със запетаи,и без,все тая.

Аз никога не ѝ чета постовете.
Стига ни толкова, половин час живо. Другия месец пак Laughing

# 2 269
Спряха го гадовете мръсни.Тъкмо Люси започна да плюе Моника и Светлана.

# 2 270
  • Варна
Промото не ми харесва.. Confused
Всички са на нож, поне така изглежда.. Изнервящо е.. Повече ми харесваше комедийния вариант с Луна.

# 2 271
Танев не може да го преживее. Той го правел за всички, но сега нямало повече да влезе там, ааамаха Naughty
Де тоз късмет  Laughing
Срамота е, че хора с положение се драчат за храна, изключително ми е долно. Знам, че е повече претекст да си мерят егото, но пак не мога да го възприема.

# 2 272
На Кица дадоха ли сьомга и шампанско?  Laughing

# 2 273
  • Пловдив
Е па всеки ден ли...?
Нали щяха бюджета да им режат с оная неуспешна мисия на Кица newsm78

# 2 274
ОТНОВО ИМА ЖИВО

# 2 275
На Кица дадоха ли сьомга и шампанско?  Laughing

Казаха й, че има, да

# 2 276
Да бе, каквото и да говорят, пак до храната стигат. Май и до банята е ограничен достъпът да синия отбор, нещо Кичка и Люси споменаха, че с часовник ще им засичат престоя.

# 2 277
  • Варна
Има живо!

Кристина и Люси ще правят дует.

# 2 278
  • Пловдив
Бати скуката...само лежат и ядат Mr. Green

# 2 279
  • Варна
Бати скуката...само лежат и ядат Mr. Green

Напротив много интересен разговор. Как са се срещнали Кристина и Люси. Люси бил свалил 50 кг в Денсинг Старс. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт