VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   2
Отговори
# 2 505
Може и нейния договор на Светлана да е изтекъл.

от БАН не дават много отпуск сигурно    Joy Joy Joy

Ами има совалки за изстрелване, чакат я  Mr. Green

може да ходи да търси вода на Венера    Joy Joy Joy
Ми ще търси.Докато изучаваше породите петли в къщата е на изпревариха я на Марс

# 2 506
Гъмов, малко ми е ни така,ни иначе. Thinking  Плюе по моделките, а въздиша по Преслава.То, и на Преса, акъла не и е в повече. Не вярвам с нея, да провежда по- дълбоки, интелектуални разговори. Naughty

Може би Преслава е преминала през кифленския си период и сега има ново амплоа, на красива и умна жена.  Thinking
Елора, кифленството си е по рождение  tooth . Няма как да си се родил тъп и да поумнееш. А каква е Преслава - не знам, не ме и вълнува. Издържа с маската цели две седмици, почти през цялото време. Лъсна й малко простоията на моменти, ама айде, че сега ще ми налети някой да ми обяснява колко е прекрасна Преслава. Като кажа, че някой ми е противен, веднага влизат хора да го защитават, давайки нелепи сравнения.

# 2 507
Лъсна й малко простоията на моменти, ама айде, че сега ще ми налети някой да ми обяснява колко е прекрасна Преслава.
Слънце е тя, ангел и ...кво още беше там?  smile3534

# 2 508
Представям си как някой истински интелектуалец застава пред Гъмов и в ефир започне да му обяснява колко е тъп, щото не може да говори на тема атомна физика.
Лошото не е, че има девойки като света троица, а че им се дава сцена. Но те не са виновни, че са глупави. Тези, които се опиват да печелят точки обиждайки ги - изглеждат нелепо!

# 2 509
  • София
Как ядеш толкова много школад? Crazy Не ти ли накъртва? Аз не съм по сладкото. Не ставам за ББ. Mr. Green

Изобщо не обичам сладко, ама никак! Но откакто направих шоколада за домочадието, не се спирам, честно!
Скрит текст:
лешници - сурови
фурми
какао - сурово
ванилия - шушулка
БлЕндирам!

Чета, че хората слагат какво ли не още, но след лабораторни опити  Wink - това ни е рецептата!

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 22:29 от arhbarzashka

# 2 510
Представям си как някой истински интелектуалец застава пред Гъмов и в ефир започне да му обяснява колко е тъп, щото не може да говори на тема атомна физика.
!
Интелектуалците за атомна физика ли говорят? Интелигентният човек може и да не разбира от атомна физика  Crazy , сигурно квантова искаше да кажеш Wink , но може да води смислен разговор.

# 2 511
  • София
Блиндирано не е ли друго?Нещо като подсилвам?Знам за коли блиндирани,за врати, но за блиндиран шоколад за пръв път чувам.Чупи ли зъби?

# 2 512
Гъмов не се прави на интелигентен и не демонстрира някакви знания. Той просто си казва в прав текст, че не харесва гърлите тип кифли като трите вътре.

# 2 513
Блиндирано не е ли друго?Нещо като подсилвам?Знам за коли блиндирани, но за блиндиран шоколад за пръв път чувам.Чупи ли зъби?
Ох, ще ме умориш  tooth .

# 2 514
Блиндирано не е ли друго?Нещо като подсилвам?Знам за коли блиндирани,за врати, но за блиндиран шоколад за пръв път чувам.Чупи ли зъби?
очевидно е имала предвид ,че го минава през блендера ,голям зор да се правите на интересни  ooooh!

# 2 515
  • Телиш/Плевен
hahaha Joy

Днес не успях да изгледам предаването, но чета коментарите ви и доколкото разбирам, някой е изявил желание да си ходи. Интересно кой ли ще е. newsm78 И дали наистина ще си тръгне, понеже Биг брадър нали все ги разубеждава другите (имам предвид тези, които не са влезли за две седмици по договор Whistling).

# 2 516
  • София
очевидно е имала предвид ,че го минава през блендера ,голям зор да се правите на интересни  ooooh!
Блиндирано не е ли друго?Нещо като подсилвам?Знам за коли блиндирани, но за блиндиран шоколад за пръв път чувам.Чупи ли зъби?
Ох, ще ме умориш  tooth .
Ми така де, ако го смила в блендер е нещо съвсем друго.Не е за да се правя на интересна, а смисъла на блендирам и блиндирам е коренно различен.

# 2 517

Интелектуалците за атомна физика ли говорят? Интелигентният човек може и да не разбира от атомна физика  Crazy , сигурно квантова искаше да кажеш Wink , но може да води смислен разговор.
Да, да, свидетели сме на много смислени разговори от негова страна  hahaha

# 2 518
  • планетата Земя и по точно до морето
Гъмов е симпатяга, ама като ги тряска така сурово, направо им налива гориво в совалките. Ако не си е давал сметка къде влиза и какво да очаква... ми негов проблем.

# 2 519

Да, да, свидетели сме на много смислени разговори от негова страна  hahaha

Както и от много други страни, прекалено много.  tooth

Общи условия

Активация на акаунт