VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 765
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 610
На мене едно ми е чудно защо не ревеме на официалната страница да ни пуснат живо излъчване
миналата неделя забелязах 6/8 мнения за искане на живо излъчване и взеха че го пуснаха
Дайте всеки който има Facebook да напишеме по едно мнене за искане на живо излъчване поне да коментираме нещо актуално.

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria?fref=nf

# 2 611
Ех, ама така му се ровите в живота на човека...
Все едно вие като сте били на 16г. , всичко сами сте си плащали и не сте разчитали на родителите си хич.

# 2 612
Ех, ама така му се ровите в живота на човека...
Все едно вие като сте били на 16г. , всичко сами сте си плащали и не сте разчитали на родителите си хич.
Ама кой от нас твърди такова нещо  Laughing ?

# 2 613
Джино е прав за мен. Това, че изтъква новите коли и мотори, е с цел после да обясни, че въпреки тези екстри той е работил и сам си е плащал сметките. Повечето богаташчета, че и тук в БГ, само харчат парите на бащите си, без да работят. Чест му прави на Джино, че е работил въпреки парите, а не е лежал само .. Peace Симпатизирам му.
Чиста завист е това на Деян, че му се нахвърли.....

# 2 614
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria?sk=timeline&app_data Напишете призив за живо излъчване

# 2 615

Чиста завист е това на Деян, че му се нахвърли.....
Ами, завист, както каза Ласкин - нещо като да си менкат татуировките тези двамката  Joy .

# 2 616
Джино ми стана противен вчера. Какво беше това изтъкване колко имал тате, колко бил напред с нещата, как нищо не им липсвало  Tired
Кристина беше права като му каза, че е имал сигурност. Какво като е работил в Макдоналдс?! Има вътрешното спокойствие, че дори да не му стигнат парите или да го уволнят, няма да му се наложи да си събира багажа за България, защото тате ще му даде.
И какви доводи извади - имал равен старт, защото не знае езика и не познавал никого, а милионите, с които до преди това се хвалеше, къде ги забрави.
И как се хвалеше, че тате му е купил нова кола, за да не е по - назад от другите деца. Може би с тази кола е ходил на работа в Макдоналдс  ooooh!

# 2 617
  • Телиш/Плевен
Не виждам това с какво ще помогне. newsm78 Не зависи от нас дали и кога ще има живо излъчване, а от редакторския екип на предаването.

# 2 618
  • BG
Деян ми е много неприятен, още от момента, в който каза, че е лишен от съвест го отписах, а после с поведението си " със спортната злоба напред, да мачкаме всичко и всички, победата си е победа" съвсем ми стана антипатичен. Чухте ли го вчера, нямало значение как си постигнал победата , дали в честна игра, или някой се е отказал , или недай си боже стане нещо с  някой,  за него няма значение, важното е да победи". Лишен е освен от съвест и от състрадателност.

# 2 619
  • София
Нали рядко влизам, сигурно ще задам повтарян въпрос, но как се разбра,че Джино е богат?Иначе Джино на вид ми е като гелосан циганин, но пък е добре възпитан и се държи добре.

# 2 620
Не виждам това с какво ще помогне. newsm78 Не зависи от нас дали и кога ще има живо излъчване, а от редакторския екип на предаването.
И от това дали са там съквартирантитИ  Joy

# 2 621
Последният епизод, в смисъл от излъчените, аз така си го обяснявам. За Джино, забравих да добавя защо си е зарязал бизнеса и е влязъл в ББ. Според мен го е направил заради Джена, личи му, че е още влюбен в нея, не знам по какви причини са се разделили, уж тя предпочела кариерата пред брак с него, но той вероятно не се е отказал още от нея. Иначе наистина не виждам друга причина за участието му.
И аз подозирам, че с нея са го прилъгали да влезе, за разлика от останалите не виждам да е задрапал за внимание и слава.

И аз мисля ,че Джино все още има чувства към певицата
Може и заради това да е и влязъл - надявайки се отново да и привлече вниманието към себе си

# 2 622
В крайна сметка Катрин травестит ли е или не е? Не можах да изчета всички изписани страници, може и да е обсъдено в темата.
За кифлите, честно да си призная, ако се появят пред мен трите в една тъмна нощ, ще побягна като дявол от тамян, освен ако не бъда покосена от инфаркт на място.  buria
Видът на Катрин е плашещ... и тези светещи очи smile3556  Shocked

# 2 623
  • Варна
Нали рядко влизам, сигурно ще задам повтарян въпрос, но как се разбра,че Джино е богат?Иначе Джино на вид ми е като гелосан циганин, но пък е добре възпитан и се държи добре.

Ники Кънчев твърди, че бащата на Джино е милионер.

# 2 624
На 16 години да се хване на работа и то в чужда държава при все, че родителите му спокойно могат да го издържат, си е постижение. Когато аз бях на 16 имах само един, единствен приятел, който работеше през лятото и не е като всички да са били богаташи ... Аз също не съм работила тогава. Факт е, че са малко тези, които мислят за бъдещето си на тези години. Дали мама и тате са му помагали не е толкова важно при все, че той сам е проявил инициативата от толкова млад да се учи на труд и да изкарва пари. Дали са му стигали и дали ги е харчел за ден-два е без значение.

Общи условия

Активация на акаунт