VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 785
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 595
Айде сега дрехите на Джино дали били скъпи или евтини
Ми каквито са такива.На Кичето мрежичките да не би да са  на Армани да му се не види

# 2 596
На официалната страница на Vip Brother се появи интересно съобщение а именно че вчерашния епизод е бил последен

# 2 597
Последния излъчен, а не като цяло  hahaha

# 2 598
На официалната страница на Vip Brother се появи интересно съобщение а именно че вчерашния епизод е бил последен

Еми да, последният излъчен епизод, от четвъртък е предпоследен  ooooh!

# 2 599
Последния излъчен, а не като цяло  hahaha

E да излъчен значи че повече епизоди няма да излъчват за тази година

# 2 600
И по какво реши, че това означава?

# 2 601
  • BG
Ама, остана ли още някой, който си мисли, че Джино лъже, че е богат  Joy
Едва ли фолк певица би се хванала с тираджия, освен това Преслава го посрещна много топло, което значи, че се познават добре. Има си пари момчето, предполагам двамата с брат му са поели семейния бизнес на баща си, защото той каза, че сега те се грижат за него, тъй както той го е правил за тях навремето. Освен това някой по-назад в темите писа, че фолкаджийки често преспиват в тяхната къща, когато са на участия зад океана, защото къщата им е голяма ( това беше от някакъв достоверен източник).
Направи ми впечатление, че често говори за семейството си, което ме кара да си мисля, че са много сплотени и държат един на друг, което е мило.

# 2 602
Някой чу ли Алекс да споменава, че Кичка и Джино щели да се разделят? Или го е казала във връзка с номинациите?
Аз мисля, че семейството на Джино е богато, но някак е ... нелепо да твърди, че е постигнал всичко сам  Thinking .

# 2 603
Последния епизод на Vip Brother по това.
Ето и значението на думата в тълковия речник
Който е най-отзад, най-накрая, след който няма друг.

# 2 604
  • Варна

Ами да, след него все още няма друг.
Някой чу ли Алекс да споменава, че Кичка и Джино щели да се разделят? Или го е казала във връзка с номинациите?
Аз мисля, че семейството на Джино е богато, но някак е ... нелепо да твърди, че е постигнал всичко сам  Thinking .

Ами те не дадоха целия разговор. Нещо се изгубиха в превода Деян и Джино.
Джино искаше да каже, че не се е разглезил, т.е. макар да е разполагал с пари не е спирал да работи. А Деян го убеждаваше, че е мамино синче, защото не е бил притиснат да се справя сам, а е можел да разчита на мама и тате.

# 2 605
  • BG
Последният епизод, в смисъл от излъчените, аз така си го обяснявам. За Джино, забравих да добавя защо си е зарязал бизнеса и е влязъл в ББ. Според мен го е направил заради Джена, личи му, че е още влюбен в нея, не знам по какви причини са се разделили, уж тя предпочела кариерата пред брак с него, но той вероятно не се е отказал още от нея. Иначе наистина не виждам друга причина за участието му.

# 2 606
Скрит текст:

Ами да, след него все още няма друг.

Ами те не дадоха целия разговор. Нещо се изгубиха в превода Деян и Джино.
Джино искаше да каже, че не се е разглезил, т.е. макар да е разполагал с пари не е спирал да работи. А Деян го убеждаваше, че е мамино синче, защото не е бил притиснат да се справя сам, а е можел да разчита на мама и тате.
Да, това е ясно. Но все пак не е почнал от нулата, защо се сърди толкова, работил е, добре, но има основа, защо трябва да се заблуждаваме. Накрая се направи, че не е разбрал, вероятно за да не се карат повече.  Wink .

# 2 607
Последният епизод, в смисъл от излъчените, аз така си го обяснявам. За Джино, забравих да добавя защо си е зарязал бизнеса и е влязъл в ББ. Според мен го е направил заради Джена, личи му, че е още влюбен в нея, не знам по какви причини са се разделили, уж тя предпочела кариерата пред брак с него, но той вероятно не се е отказал още от нея. Иначе наистина не виждам друга причина за участието му.
Да но имат предвид последния на 01. а вчера беше 02.
Толкова тъпи парчета явно са администраторите на тази официална страница

# 2 608
Последният епизод, в смисъл от излъчените, аз така си го обяснявам. За Джино, забравих да добавя защо си е зарязал бизнеса и е влязъл в ББ. Според мен го е направил заради Джена, личи му, че е още влюбен в нея, не знам по какви причини са се разделили, уж тя предпочела кариерата пред брак с него, но той вероятно не се е отказал още от нея. Иначе наистина не виждам друга причина за участието му.
И аз подозирам, че с нея са го прилъгали да влезе, за разлика от останалите не виждам да е задрапал за внимание и слава.

# 2 609
Да Ензим, и аз така чух. Ще има скандал и Кица и Джино нещо сигурно ще се скарат. Джино като цяло е спокоен човек и гледа да не се кара, а баба Кичка е доста емоционална и се пали.

Ама, остана ли още някой, който си мисли, че Джино лъже, че е богат  Joy
Едва ли фолк певица би се хванала с тираджия, освен това Преслава го посрещна много топло, което значи, че се познават добре. Има си пари момчето, предполагам двамата с брат му са поели семейния бизнес на баща си, защото той каза, че сега те се грижат за него, тъй както той го е правил за тях навремето. Освен това някой по-назад в темите писа, че фолкаджийки често преспиват в тяхната къща, когато са на участия зад океана, защото къщата им е голяма ( това беше от някакъв достоверен източник).
Направи ми впечатление, че често говори за семейството си, което ме кара да си мисля, че са много сплотени и държат един на друг, което е мило.
И аз така мисля. Факт е, че е се отнася с уважение към хората. Не ми харесва външно, ама хич. Но като поведение е свестен. Ма ми се ще да го фана и да го острижа.  Laughing
А парадирането му, че уж всичко сам е постигнал се дължи може би, че само го разпитват и той е принуден да повтаря едно и също. Ясно е, че ако не са били парите на семейството, едва ли би забогатял сам. Но той не го осъзнава. Заблуден е леко  Mr. Green
Пробвал ли е само да разчита на заплатата си - квартира, сметки, храна, обучение и всичко останало? Не мисля. Прибирал се е вкъщи, ядял е от семейната храна. Имал е спокойствието, че има много зад гърба си. От друга страна е хубаво, че е искал да работи и до някаква степен да е самостоятелен. Малко богаташки деца биха направили това.

Общи условия

Активация на акаунт