VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 771
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 640
В крайна сметка Катрин травестит ли е или не е?
Не е установено все още, но се очаква да вкарат Панайот в къщата да разреши тази загадка! Както знаете, той е експерт! Whistling

Ники Кънчев твърди, че бащата на Джино е милионер.
Е, щом Ники Кънчев го твърди, нямаме поводи за съмнение...

# 2 641
Интересно! Изплува, гаджето на Гъмов!Ако е вярно, разбира се!

http://www.vsekiden.com/181986

Яна Борисова?! Shocked

# 2 642
Гъмов не го виждам твърде интелектуален ( и Ернестина). Това говорене на "разбираш ли, брато" ми е вповече. Ернестина намекна, че между тях има някакъв "английски" хумор, но не знам точно кой от техните разговори визираше - аз съм видяла само някакви балкански изпълнения, без особена изтънченост нито в изказа им, нито в съдържанието. И двамата държат един уличен език от крайните квартали, който не знам как точно се вписва в претенцията за културност. Като им се говори за книги и кино - да говорят, никой не ги спира. Но не го правят (или поне не го показват). Единственото нещо, което определено печелят точки е това, че не участват в битови разпри, което е умен избор. Но и други са го направили - по-.. неинтелигентни, да кажем.

# 2 643
Да, и мен Ерна ме стряска с обръщенията "брат/о" и "копеле"  Shocked ...

# 2 644
  • София
Ерна и мен ме разочарова. Очаквах повече от нея......Sad

# 2 645
В това отношение, като дама засега се държи мисля единствено Катя.
Тя е изчистила простотиите от езика си (Кичка псува, като каруцарка), ако изобщо ги е имала.
Така че аз съм с много добро впечатление от Катя и в същото време съм малко разочарована от Ернестина ( и Гъмов), че някак не успяват да вдигнат малко (поне) нивото. За Кристина нищо не мога да кажа още (имам надежди), защото жената е в миманс (единственото й влючване беше адекватно, когато говореше с Джино и Деян).

# 2 646
Добре е Ерна да погледне първо собствената си дъщеря, после да се диви на външния вид на плеймейтки и фолкаджийки.

# 2 647
  • София
Е кое му е пък толкова учудващото?  Rolling Eyes Ерна и Гъмов все пак са актьори, влизат в различни роли, използват различни езици... няма как това да не им се отрази някак. За мен няма нищо странно в тях.

# 2 648
Гъмов вчера пак изригна - не може в определението ''човек'' да влизат и той и Катрин Вачева. Брех!

Не особено интелигентна е жената, беден й е речника, говори неправилно. Ок. Ама той с постоянното си втрещяване, какво се опитва да ни убеди, че той такива хора никога и никъде през живота си не е срещал? Много е учуден, че на този свят има глупави хора? Сериозно?
Влязла още една кифла и той вече място не може да си намери. Омръзна на света с постоянно си мрънкане и заклеймяване.
Да не й обръща внимание, да говори с онези, които смята достойни за нивото си и всичко ще е наред. Разбрахме, че е много умен и изтънчен и подобни персони го погнусяват, до кога ще се прави на интересен?
На влизане заяви и че мрази чалга съсловието, а когато си тръгваше Преслава, само дето не си разплете десния чорап. Айде холан!

Хуморът в стил ''Завръщане в Брайдсхед'' и на мен ми убягва.

# 2 649
  • София

И как се хвалеше, че тате му е купил нова кола, за да не е по - назад от другите деца. Може би с тази кола е ходил на работа в Макдоналдс  ooooh!

на мен ми е чудно по-назад от кои други. В Бевърли хилс ли са живяли?

# 2 650
  • Варна
Гъмов вчера пак изригна - не може в определението ''човек'' да влизат и той и Катрин Вачева. Брех!

Не особено интелигентна е жената, беден й е речника, говори неправилно. Ок. Ама той с постоянното си втрещяване, какво се опитва да ни убеди, че той такива хора никога и никъде през живота си не е срещал? Много е учуден, че на този свят има глупави хора? Сериозно?

Едва ли е, защото е глупава.
Тя всъщност глупава ли е?  Thinking
Не знам, може би и аз няма да съм много доволна ако ме вкарат в една къща с трима Богданов.  Mr. Green

# 2 651
Гъмов не го виждам твърде интелектуален ( и Ернестина). Това говорене на "разбираш ли, брато" ми е вповече. Ернестина намекна, че между тях има някакъв "английски" хумор, но не знам точно кой от техните разговори визираше - аз съм видяла само някакви балкански изпълнения, без особена изтънченост нито в изказа им, нито в съдържанието. И двамата държат един уличен език от крайните квартали, който не знам как точно се вписва в претенцията за културност. Като им се говори за книги и кино - да говорят, никой не ги спира. Но не го правят (или поне не го показват). Единственото нещо, което определено печелят точки е това, че не участват в битови разпри, което е умен избор. Но и други са го направили - по-.. неинтелигентни, да кажем.
Гъмов си откровен чаровник то това е от зодия лъв и казва самата истина такава каквато е и за съжаление простите кифли и някой мъже които си падат по силиконкови цици  в България не могат да го разберът.Онези три прости момичета Катрин плашилото ,Светлана тъпото и Мона флегмата са новата триглава лама на вип брадър 2015.Гъмов го защитават красивите жени а грозните жени в България го оплюват.

# 2 652
 Joy Joy Joy

Едва ли е, защото е глупава.
Тя всъщност глупава ли е?  Thinking
Не знам, може би и аз няма да съм много доволна ако ме вкарат в една къща с трима Богданов.  Mr. Green

Аз разбрах, че е заради това - глупава и елементарна. Ако е било за нещо друго съм го изпуснала.

# 2 653
В ситуацията с монолога на възмутения Гъмов най-смешно ми беше пригласянето на Люси. И той възмутен, милия, нали взел жена със страхотен интелектуален потенциал, и тя в БАН работи или най-малко в частна библиотека Laughing

# 2 654
В ситуацията с монолога на възмутения Гъмов най-смешно ми беше пригласянето на Люси. И той възмутен, милия, нали взел жена със страхотен интелектуален потенциал, и тя в БАН работи или най-малко в частна библиотека Laughing

Да, абсолютно. На Люси му беше леко неудобно, ама нямаше накъде да шава.

Общи условия

Активация на акаунт