VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 757
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 655
  • BG

на мен ми е чудно по-назад от кои други. В Бевърли хилс ли са живяли?
Разказваше, че първо са пристигнали при леля си в NY, която живеела на последния етаж  в даунтаун, а после как са се оказали в Чикаго, нямам на идея. Разказите му са малко хаотични и най-много обяснява за колата и мотора+многото пари, каза и как седели с парите на масата при пристигането им (след като лелята ги ограбила, но таткото донесъл още пари) и баща му дръпнал стола на майката, понеже тя е тяхната принцеса ( съответно няма да участва в изкарването на парите) и ги питал тях двамата с брат му какво да правят, там ли остават или не. И до тук спря.

# 2 656
Добре е Ерна да погледне първо собствената си дъщеря, после да се диви на външния вид на плеймейтки и фолкаджийки.
Правилно ! newsm10 newsm10 newsm10

# 2 657
  • BG
Каква интелектуалка и дама може да е жена, която има в речника си "копелета" като обръщение към събеседници в разговор, айде, моля ви се. Много ми е неприятна и тя, след първото ми впечатление от пристигането и в къщата за много красива жена, като свали грима вече блясъка изчезна, после като и чух и начина на изразяване, и това самарянско поведение, което изведнъж изчезна при разговора и с Катрин съвсем ми падна в очите.

# 2 658
Добре е Ерна да погледне първо собствената си дъщеря, после да се диви на външния вид на плеймейтки и фолкаджийки.
Правилно ! newsm10 newsm10 newsm10
Ернестина е най красивата жена в вип брадър 2015 искам такива крака като нейните   а триглавата ламя плейметки са най грозните жени не само в къщата но извън нея.За Гъмов чаровникът да не посмял да напусне вип брадър 2015 по собствена воля да бъде силен да не се предава пред нищо има хора които го обичат и ще го подкрепят ако той отиде на финалът.Пожелавам му успех.

# 2 659
В ситуацията с монолога на възмутения Гъмов най-смешно ми беше пригласянето на Люси. И той възмутен, милия, нали взел жена със страхотен интелектуален потенциал, и тя в БАН работи или най-малко в частна библиотека Laughing

добре де,от къде разбрахте ,че и приятелката му е тъпа? Или щом е чалгаджийка  автоматично става тъпа

# 2 660
  • Варна
Каква интелектуалка и дама може да е жена, която има в речника си "копелета" като обръщение към събеседници в разговор, айде, моля ви се.

Невъзпитана? Да си интелектуалец и да си невъзпитан, не е рядкост. Laughing

# 2 661
Гледам видео дневниците на Златка и в един от тях разказва какво мисли за съквартирантите. Казва за Джино, че знае от сигурен източник в Чикаго, че нещата не стоят така, както той ги описва.
Да не се окаже, че Джино се е снимал с колата на шефа  Mr. Green
Ето, ако на някой му се гледа

# 2 662
  • ❌❌❌
Оууу, много грозни изказвания за Йоанна! Stop
Нито я познавате да коментирате, нито пък има нещо общо с Вип Брадър. Ернестина и е майка, но тя е отделна личност. Плюс това Йоанна не е на 10, че майка и да я води за нослето. Wink
Като цяло много грозно е да се намесват външни лица, особено членове от семействата на участниците. Peace По тази логика да тръгнем да коментираме що Катя и Здравко нямат деца или пък що за родители са тези на едноклетъчните, че децата им са на това дередже...
Много плийс! Говорим за ниво - и това на темата също пада с подобни изказвания. Simple Smile

# 2 663
В ситуацията с монолога на възмутения Гъмов най-смешно ми беше пригласянето на Люси. И той възмутен, милия, нали взел жена със страхотен интелектуален потенциал, и тя в БАН работи или най-малко в частна библиотека Laughing

добре де,от къде разбрахте ,че и приятелката му е тъпа? Или щом е чалгаджийка  автоматично става тъпа

Не само е тъпа, но плеймейтките са направо умни пред нея. Ама много е тъпа, горката Peace

# 2 664
Каква интелектуалка и дама може да е жена, която има в речника си "копелета" като обръщение към събеседници в разговор, айде, моля ви се.

Вие никога ли не използвате жаргон? Обръщението ''копеле'' е софийско и много старо. Сега, според мен също не й отива нонстоп да говори по този начин, но тя си е хъшлак.

# 2 665

Не само е тъпа, но плеймейтките са направо умни пред нея. Ама много е тъпа, горката Peace
и това го разбрахме от..?

# 2 666
Бет, аз коментирам само хора, от които имам лични впечатления. Wink

# 2 667
  • BG

Да е невъзпитана  е най-малкото, но понеже срещнах определението, че е интелектуалка, освен ако не е било за Гъмов Joy (не внимавам много в диалога, понеже се опитвам от един час да изгледам и 12 еп. на Тhe strain, пък хем и надничам какво пишете )  Wink), затова я споменах  думата интелектуалка, както и някой обясняваше онзи ден защо харесвал Деян и освен мускулите беше забелязал и някаква вътрешна красота, но не помня в какво точно се изразяваше, което също ме учуди.

За Златка, аз лично не бих я слушала въобще какво ми обяснява.

# 2 668
  • Варна

Да е невъзпитана  е най-малкото, но понеже срещнах определението, че е интелектуалка, освен ако не е било за Гъмов Joy (не внимавам много в диалога, понеже се опитвам от един час да изгледам и 12 еп. на Тhe strain, пък хем и надничам какво пишете )  Wink), затова я споменах  думата интелектуалка,

Интелектуалка е.
Цитат
Интелектуалец.мн. интелектуалци, м. Човек, който се занимава с умствен, творчески труд.
http://rechnik.info/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D … D0%BB%D0%B5%D1%86

# 2 669
  • ❌❌❌
Предлагам да питаме русата амеба Ернестина интелектуалка ли е. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт