VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 729
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 670
  • BG

Интелектуалка е.
Цитат
Интелектуалец.мн. интелектуалци, м. Човек, който се занимава с умствен, творчески труд.
http://rechnik.info/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D … D0%BB%D0%B5%D1%86
Ми нека бъде, в моите очи не е  Grinning

# 2 671
  • Варна
Интелектуалка е.
Цитат
Интелектуалец.мн. интелектуалци, м. Човек, който се занимава с умствен, творчески труд.
http://rechnik.info/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D … D0%BB%D0%B5%D1%86
Ми нека бъде, в моите очи не е  Grinning

Ама какво значи в твоите очи? Интелектуалец не е морална категория. Rolling Eyes

# 2 672
  • BG

Ама какво значи в твоите очи? Интелектуалец не е морална категория. Rolling Eyes
Значи, че не може всеки артист да е интелектуалец, ако се водим по определението в тълковния речник, значи и всички чалга певици са интелектуалки, аз си имам мой си тълковен речник, личен Wink

# 2 673
  • Варна

Значи, че не може всеки артист да е интелектуалец, ако се водим по определението в тълковния речник, значи и всички чалга певици са интелектуалки, аз си имам мой си тълковен речник, личен Wink

Те са изпълнителки, не творци. Simple Smile

# 2 674
Внимание слагам 18+
http://www.youtube.com/watch?v=VY6n2zaD_bA
Повече да не сте посмали  да оплювате чаровникът Гъмов Heart Eyes видя се ще каза самата истина за Катрин плашилото.

# 2 675
  • BG
По принцип е така, но ако Софи Маринова( например) вземе, че напише няколко песни, то това би трябвало да я превърне в творец, следователно интелектуалец. Актьорите също изпълняват роли, не пишат сценарии.

# 2 676
  • Варна
По принцип е така, но ако Софи Маринова( например) вземе, че напише няколко песни, то това би трябвало да я превърне в творец, следователно интелектуалец. Актьорите също изпълняват роли, не пишат сценарии.

Точно така. Трябва и да се справи добре, разбира се.  Peace

# 2 677
  • BG

Точно така. Трябва и да се справи добре, разбира се.  Peace
Щом така пише в речника, няма как да е друг начин  Grinning

# 2 678
  • До морето
Оууу, много грозни изказвания за Йоанна! Stop
Нито я познавате да коментирате, нито пък има нещо общо с Вип Брадър. Ернестина и е майка, но тя е отделна личност. Плюс това Йоанна не е на 10, че майка и да я води за нослето. Wink
Като цяло много грозно е да се намесват външни лица, особено членове от семействата на участниците. Peace По тази логика да тръгнем да коментираме що Катя и Здравко нямат деца или пък що за родители са тези на едноклетъчните, че децата им са на това дередже...
Много плийс! Говорим за ниво - и това на темата също пада с подобни изказвания. Simple Smile

Никой не намесва пряко външни лица - говорим за това, че когато и ти, и мъжът ти плюете под път и над път поведението "тип Златка", изказвате се така високопарно и леко иронично за такива момичета във всички видове предавания, е странно, че не си успял да възпиташ дъщеря си така, че първото й самостоятелно решение в живота да не е да си напомпа джуките  Rolling Eyes

# 2 679

на мен ми е чудно по-назад от кои други. В Бевърли хилс ли са живяли?
Разказваше, че първо са пристигнали при леля си в NY, която живеела на последния етаж  в даунтаун, а после как са се оказали в Чикаго, нямам на идея. Разказите му са малко хаотични и най-много обяснява за колата и мотора+многото пари, каза и как седели с парите на масата при пристигането им (след като лелята ги ограбила, но таткото донесъл още пари) и баща му дръпнал стола на майката, понеже тя е тяхната принцеса ( съответно няма да участва в изкарването на парите) и ги питал тях двамата с брат му какво да правят, там ли остават или не. И до тук спря.
Бедното момче....първо, за да се вкарат оари в САЩ се доказва произходът им....особенно за много пари....че и на два пъти

# 2 680
Много "английски хумор" в разговор между майка и дъщеря!

Ернестина коментира пост във фейсбук на дъщеря си.

Ама какво ли рабирам аз?  newsm78

# 2 681
Направо си е английски хумор Wink
Пък майката пунктуацията за нищо я няма Simple Smile

# 2 682
Интересно ми е в понеделник кой ще бъде защитник на Джино
Да не поканят Джена а?

# 2 683
  • София
Интересно ми е в понеделник кой ще бъде защитник на Джино
Да не поканят Джена а?

Не вярвам, да дойде. Въпреки, че ми се иска! ooooh!
Но, Антон Стефанов веднъж, каза при Гала, че когато има скандал с името на Джена, тя се покривала и не разговаряла с никой, докато не утихнели нещата.Дори, изобщо не била по интервютата, със или без скандал.

# 2 684
Много "английски хумор" в разговор между майка и дъщеря!

Ернестина коментира пост във фейсбук на дъщеря си.

Ама какво ли рабирам аз?  newsm78
Много "уличен разговор"!
Устните на Йоана изобщо не ми харесват!

Общи условия

Активация на акаунт