VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 691
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 730
По повод фамилиите, веднъж Катя беше коментирала защо не е взела тази на мъжа си така: " Реших да си остана с моята фамилия, още в момента, в който разбрах, че се казва Здравко Цоков Желязков" Laughing

На тях кой им знае фамилиите, те са фамилия Ритон  Mr. Green

# 2 731
  • София
Здравко, че и Желязков  Joy

# 2 732
Зравко Желязков и Здрава Каменова са ми любими имена отдавна.

Скрит текст:
Като чуя Кичка, се сещам, че като малка - около 6-7г. се забавлявах понякога с "обаждане по грешка" на случайно избран номер от указателя. И какво ми хрумна веднъж, та казах "Ало, Кичка" , при все че единствената Кичка, за която съм чувала, е Бодурова. Бях у баба ми, а онази отсреща реши, че казвам друго, разбира се, и отказа да затвори, за да блокира телефона. Баба ми взе слушалката и успя да я убеди да затвори, въпреки "хулиганската" ми проява. Ама аз какво съм виновна, че онази или е била глуха  tooth , или си мисли само такива работи. След тази случка, спрях с това забавление  tooth

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 21:51 от Трифиден Ензим

# 2 733

И на мен, но след Трендафилка Немска и Лукреция Ганчовска:)

# 2 734
Ти същи я Ензим ли си
Сменила си и ти името :  bouquet

# 2 735
  • BG
Нищо не казвате за Кристина Димитрова, това е най-скучният участник в което и да е предаване, появявал се пред мен на екран. Чудя се по каква ли причина са я поканили, освен ако не е за да запълни бройката.

# 2 736
Ти същи я Ензим ли си
Сменила си и ти името :  bouquet
Същата съм, ама се присетих за любима книга  Laughing

Скрит текст:

Е, разбира се  hahaha

# 2 737
  • Телиш/Плевен

Е, аз съм по "цветните" имена, та моят фаворит е Трендафил Акациев. Mr. Green

Трифиден Ензим, много ми харесва никът ти по този начин. Heart Eyes

Кристина Димитрова... Какво да кажа за нея, като никога не съм я харесвала. Confused

# 2 738
Нищо не казвате за Кристина Димитрова, това е най-скучният участник в което и да е предаване, появявал се пред мен на екран. Чудя се по каква ли причина са я поканили, освен ако не е за да запълни бройката.

Стресира се женицата и се сви Simple Smile Ми как няма, беше две седмици на спокойствие в селската къща и изведнъж при тия бясни кукумицини Simple Smile

# 2 739
Лаленце,  Hug
А Силви Стоицов Laughing .В Хоби ТВ има един Моньо Синилков Laughing .
Аз мисля, че Криси Димитрова е цапната в уста и скоро ще влезе в тон с другите Party
Катрин вече почна, ама не съм се и съмнявала много в нея tooth

# 2 740
Нали остана една незапълнена снимка и щеше да влиза още някой, предполагаше се, че ще е Гергана. Ко стана  newsm78

# 2 741
Може би чакат Георги Христов..

# 2 742
Нали остана една незапълнена снимка и щеше да влиза още някой, предполагаше се, че ще е Гергана. Ко стана  newsm78

Още ли си стои незапълнена
Ми що да влиза ,тя Преса излезе  пък и без това се оказа че харесва Гъмов , а не Деян
Ама станаха много миските вътре и Гъмов няма да може да се оправи сам ,та може и да налазят и Деян

# 2 743
  • София
Кристина Димитрова много пъти е обяснявала, че първия й мъж, някакъв футболист, я е биел. С Вачева сигурно затова ги бяха заточили заедно в другата къща.

# 2 744
  • through the wormhole
Две са празните места. Така си седят.

Криса ще се прояви. Даже се учудвам, че дават кадри с нея. Очаквах след 5 дена, щото нали все върви назад предаването. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт