VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 757
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 805
Хубаво е човек да си вярва  tooth

# 2 806
  • София
признавам, че му завидях за самоувереността! И аз искам да имам такава самоувереност, пък ако ще да съм най-тъпото същество на света!

# 2 807
не мисля, че неадекватната самооценка и незаслужената самоувереност са повод за гордост
видяхме колко ВИП е

# 2 808
Пак ще си говорим  Crossing Arms, в МОН вече обсъждат да включат негови песни в учебниците по музика  Crossing Arms .
Само го плюете талантливото момче  Crossing Arms

# 2 809
# 2 810
И Джорджано не присъства в класацията, безобразие   smile3511
Айде, другите от къщата ги мани  tooth

# 2 811
  • София
Полина потъна, откакто Петя я няма. Някак ми е пусто и празно. Атиа33 не ми стига.

# 2 812
Пак ще си говорим  Crossing Arms, в МОН вече обсъждат да включат негови песни в учебниците по музика  Crossing Arms .
Само го плюете талантливото момче  Crossing Arms

може нов химн на БГ да запише
какво знаем ние?

# 2 813
  • София
И Джрджано не присъства в класацията, безобразие   smile3511

Не само, той. Naughty Никой, от присъстващите в ВИП къщата, го няма в тази класация. Само водещите и продуцента. Но има плеймейтка-Н.Л. и то 32-ро място.Егати излагацията!

# 2 814
Този Джорджано вярно има някакво отклонение!  Mr. Green

Взел се е на сериозно, как ще се сравнява с Мариус Куркински!  ooooh! Луд е , луд.
Дадоха и клипа му на песента Коледа или нещо такова, да ви кажа честно не ми беше смешно, а ме хвана жал.

# 2 815

Не само, той. Naughty Никой, от присъстващите в ВИП къщата, го няма в тази класация. Само водещите и продуцента. Но има плеймейтка-Н.Л. и то 32-ро място.Егати излагацията!
да,Ни Ло и 100 кила преди Райна Кабаиванска ,която е на 62 място  doh

# 2 816
днешното интервю не му го гледах и не мога да коментирам
но при Гала беше много зле момчето

има едно момченце, дето го дават при Слави, ако му бяха задали  на него подобни въпроси, щеше да отговори по-адекватно

# 2 817
А представяте ли си Кичка и Здравко как ще понесат тази класация, а Гъмов..., предвид присъствието на Н.Л.  tooth

# 2 818
А представяте ли си Кичка и Здравко как ще понесат тази класация, а Гъмов...  tooth

Кица е международна Вегаска дива, дреме й   tooth

# 2 819
Класацията е безумна, но  на база активни личности в интернет пространството. Така че донякъде обяснява някои недоразумения като Нило, даже с нейните селфита се чудя как не е на първо?!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт