VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 835
  • through the wormhole
Моника иска да си ходи, да. А покрай нея и Светлана изяви желани, доколкото чух. Ама все ми е на акъла, че ще си тръгнат. Whistling

# 2 836
Да не забравяме, че всичко е според жълтата ни преса, на която не вярвам въобще  Peace

# 2 837
Много ми е гадно, че изобщо няма живо smile3518 . Как да вярвам, че тези хора са там, а не по домовете си и ги викат ги чат-пат за снимки  Crossing Arms .
Как така не вярваш на жълтата преса, та тя е най-достоверният източник според "Мъже в черно"  tooth

# 2 838
Плашилото Катрин Вачева  е лицемерна интригантка тя е новата Николина Маркова от предишния сезон на брадъра .А на чаровникът Гъмов му пожелавам успех и победата в вип брадър 2015.

# 2 839

Катрин - "Ти луда ли си МА"  Mr. Green
Ех тоя навик да се говори на ма. Говоря така на много близки хора.
А кой ривеше? Моника или Катрин?
На Мониту не и се излиза сама и иска да завлече и Светла умното  Joy

# 2 840
  • through the wormhole
Скрит текст:

Катрин - "Ти луда ли си МА"  Mr. Green
Ех тоя навик да се говори на ма. Говоря така на много близки хора.
А кой ривеше? Моника или Катрин?
На Мониту не и се излиза сама и иска да завлече и Светла умното  Joy

И да остави Гъмов на Катрин плашилото. Mr. Green

# 2 841
Катрин Плашилото, Моника Флегмата и Светлана Тъпото...толкова пъти го срещнах това, че вече звучи в главата ми като мантра и не мога да се отърва Laughing Ох, Полина, как ми липсваш, беше сравнително по-безобиден вариант от другото чудо Joy

# 2 842
Как плашило бе smile3515 , я виж какви сини очи, какви вежди като гайтани, снАга тополова, плашило била  Rage
Тя се обръща с "Ма" към другите две, ама те към нея няма как с Ма, трябва с "Бе"  tooth

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 12:51 от Трифиден Ензим

# 2 843
Не знам дали е била по-безобиден,но по-грамотен-със сигурност! Поне писанията й не бяха еднотипни и имаше някаква информация в тях,пък било то и за чалгаджийки. Тук само тъпото,флегмата и Гъмов В ВИП брадър и то на финалЪТ  #2gunfire

# 2 844
Тоя Джино според мен си е мекере на дребно. Явно изкарва някой лев от шмекерлъци. От италианка, както стана ясно прибира годишна издръжка, сега от ББ хонорар. Богатите хора, които въртят бизнес в Америка бачкат яко и нямат време да се занимават с глупости от рода да търкат диваните в реалити.

# 2 845
  • Варна
Тоя Джино според мен си е мекере на дребно. Явно изкарва някой лев от шмекерлъци. От италианка, както стана ясно прибира годишна издръжка, сега от ББ хонорар. Богатите хора, които въртят бизнес в Америка бачкат яко и нямат време да се занимават с глупости от рода да търкат диваните в реалити.

Как станало ясно, че прибира пари от италианка?  Thinking
Много избирателно вярвате на жълтата преса. Освен това доколкото става ясно бизнеса е на бащата, а не на Джино.

# 2 846

Много избирателно вярвате на жълтата преса. Освен това доколкото става ясно бизнеса е на бащата, а не на Джино.

Фиктивните бракове в Америка са си бизнес. И други случаи знам, в които някой плаща на някой за фиктивен брак срещу гражданство. И не е необходимо да се вторачваме толкова, пак казва, че тая тема загуби блясъка, за съжаление.

# 2 847
  • Варна
Фиктивните бракове в Америка са си бизнес. И други случаи знам, в които някой плаща на някой за фиктивен брак срещу гражданство. И не е необходимо да се вторачваме толкова, пак казва, че тая тема загуби блясъка, за съжаление.

И аз съм чувала за такива случаи, както и за много други такива случаи, когато човек си сменя фамилията, защото не я харесва.
Не ми е ясно какво имаш предвид под "блясък". Темите за ВБ/ББ обикновено "блестят"  с обидни квалификации към участниците.

# 2 848
Скрит текст:

Фиктивните бракове в Америка са си бизнес. И други случаи знам, в които някой плаща на някой за фиктивен брак срещу гражданство.
И не е необходимо да се вторачваме толкова, пак казва, че тая тема загуби блясъка, за съжаление.
Колко пъти ще го кажеш това,  разбрахме вече.

# 2 849
Докато има съфорумки, които за всяко написано изречение търсят доказателства, все едно сме в Съда. Ами това си е развлекателно шоу, много ясно, че всеки влязъл там ще търпи критики, подигравки и не малка доза жълти клюки по адреса му  ooooh! Така го виждам, така го коментирам. В крайна сметка на никой не му е ясно и няма доказателства за нищо. Не смята, че и трябват такива точно за ББ.
Не са търпи вече....
не ми отговаряйте, махам се

Общи условия

Активация на акаунт