Завиждате ли на богатите?

• 70 898
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 855
По-беден от богат с бедна/празна/ душа, няма. Следователно, отговарям моменталически с твърдо ние.

# 856
  • София
мама от беге, а завиждаш ли на богатите, които имат богата/пълна душа  Thinking Има и такива, нали..или не?

# 857
Разбира се, че има. Богатата душа, смятам не следва да обеднява след финансова облага.  На такива как да не им завиди човек? Wink

# 858
Разбира се, че има. Богатата душа, смятам не следва да обеднява след финансова облага.  На такива как да не им завиди човек? Wink

Демек, на богатите е редно да им завиждаме.  Mr. Green И аз така мисля в общи линии, както вече казах, но с уговорката, че завиждаме на тези, които нищо не са си мръднали за това богатство и шансове за обедняване нямат. Другото всичкото не е за хвалене, според мен.

# 859
Ми то ясно, че има различни арпини за богатство. Ясно е и че има случаи на пунтиране на богатство...
Да се похваля, че днес се сдобих със 6S.  bowuu

# 860
Интересно ще бъде, ми се струва, ако се пусне анкета с въпрос "Какво представлява според вас богат в България?"

# 861
Интересно ще бъде, ми се струва, ако се пусне анкета с въпрос "Какво представлява според вас богат в България?"

Как какво - мутра, наркодилър, простак, чорбаджия изедник.

# 862

Как какво - мутра, наркодилър, простак, чорбаджия изедник.

Не е точно така- има и от тоя вид, обаче има и от вида IT шеф с идеи, лекар, успешен човек на изкуството.

Въпросът е, че съм виждала достатъчно от арогантния тип.

Трещерица, интересна ми е "данъчната скоба", от която експертно пишеш...

# 863
Телефонът ми е с копчета,  прави си извода.

# 864
Нали се разбрахме, че телефонът НЕ Е критерий.

След като твърдиш, че тук нищо не разбираме, поне кажи ти от какво разбираш по отношение на богатството. Освен дежурното мнение за българската народопсихология...

# 865
Казаха по ТВ, че сме богати....защото има задръстване по магистралите... Wink
Коментирайте моля....

Коментирам го веднага - с най-стария авто-парк сме. Стара бричка задръствания прави.

# 866
Нали се разбрахме, че телефонът НЕ Е критерий.

След като твърдиш, че тук нищо не разбираме, поне кажи ти от какво разбираш по отношение на богатството. Освен дежурното мнение за българската народопсихология...

Не разбирам и не мисля, че трябва да разбирам. Засега нямам този проблем. И не мисля, че трябва да разбирам от всичко - това е твой проблем.

# 867
Де да знам, аз съм старомодна, смятам, че ако се изказваш по някаква тема, трябва поне някакво разбиране да има...ама може модата да е друга сега...

# 868
Peace

Има хора, които са супер добре обезпечени материално, но пък едва ли някой би искал да бъде на тяхното място, респективно, няма никакво основание за завист.

# 869
Де да знам, аз съм старомодна, смятам, че ако се изказваш по някаква тема, трябва поне някакво разбиране да има...ама може модата да е друга сега...

Joy Joy Joy
Ако разбираше всичко, за което се изказваш...

Общи условия

Активация на акаунт