Завиждате ли на богатите?

• 70 783
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 480
  • зад кестените
Когато си гладен, беден и със скъсани обувки, хич не ти е до философстване. Мислиш само как да изкараш пари за насъщния. Когато си заможен имаш проблеми, от друго естетство, всеки има. Но по- страшно от мизерията, студа и глада няма. Какво здраве без пари, с какво ще се лекуваш, с какво ще плащаш, с какво ще се храниш пълноценно, за да си здрав, с какво ще си оправиш зъбите?! Как ще си щастлив, гледайки децата си със омалели дрехи, без средства за училище? И не е беден този с 1000 лева заплата, а този с 500 лева общо за четирима. Има и такива семейства и не, не са щастливи. Последните дали завиждат на тези, дето могат да влязат и да похарчат целия им доход за един чифт обувки, да завиждат. Това за "чуждо ми е това чувство" не го вярвам. Всичко е по хората.
Права си и те подкрепям! ! ! Не завиждам на богатите ,но не може да гледаш че децата ти мизерстват и сърцето да ти пее от радост   А има 4-членни семейства  минимална заплата ,  как мислите колко са щастливи . А проблеми всеки има, богатите  и бедните                   

# 481
Аз веднъж много се насладих на чаша Moet et Chandon, защото ми излекува бирения махмурлук от предната вечер. Брях, къде ми е тремата, без нея съм като без вилички за омар, ама не ми се търси сред символите и джвъчките...знаете къде ходи, нали?

То Лондон не е ли целта да е гаден и сдухващ? Все едно ходиш на живо в канона на британската литература...

Точно него купуваме, ако има голям повод, защото е на прилична цена. Дом Периньон при нас е към $300, тоест, не е баснословно скъпо, но за мен е неоправдан разход.

Виж, омарите са евтини. Хайвер просто няма или е съвсем долнопробен, но аз много обичам и си купувам. И пушена сьомга има в изобилие и евтина.

# 482
Аз пък често съм принудена да пия Моет.  Сега не ми завиждайте,  защото въобще не обичам шампанско и бели вина. Само веднъж харесах едно с малинов цвят, което много ми хареса, но Богиня да каже възможно ли е въобще да е било шампанско, въпреки че японският шеф така твърдеше.

Защо говорите за пиене и Майорка, нали за богаташи ставаше въпрос?

# 483
  • Street of Dreams
Wild, Тъкмо това щях да пиша - Лондон за мен е прекрасен, ходя там 2-3 пъти годишно и се чувствам страхотно всеки път. Споделям мнението и за Рим, само във Виена имам ужасни спомени и кракът ми повече няма да стъпи там, дори да е красива. Виждате, всичко е субективно.
Парите ще разрешат финансовите проблеми и до там. Никъде не съм казала, че да нямаш пари е по-добре от това да имаш. Не знам защо изобщо намесвате бедността, немотията и мизерията.

А относно БМВ-тата и Мерцедесите, хахха - един интересен факт от мен - повечето хора в България, които могат да си ги позволят, си нямат никаква представа от коли. Laughing И точно това имам предвид, като кажа "статус в БГ" - 80% се купуват заради това. Откъде знам ли? От първа ръка. Wink

# 484
Само веднъж харесах едно с малинов цвят,

Moe Rose?  Kissing Heart
Чак ми се припи. Може да не е скъпо, но е много вкусно.
Рьодерер също, има на всякаква цена.

# 485
Рьодерер помага ли с нещо, когато си тъжна? Тук си мислят, че шампанското решава проблеми всякакви  Laughing

Може и да решава, но за кратко-зависи от количеството. Но на сутринта проблемите пак се появяват, само дето си похабил хубавия Рьодерер\не съм я чувала досега тази марка/
Ако ще тешиш мъки може и с обикновена домашна ракия...ще постигнеш същия ефект.

# 486
Wild, Тъкмо това щях да пиша - Лондон за мен е прекрасен, ходя там 2-3 пъти годишно и се чувствам страхотно всеки път. Споделям мнението и за Рим, само във Виена имам ужасни спомени и кракът ми повече няма да стъпи там, дори да е красива. Виждате, всичко е субективно.
Парите ще разрешат финансовите проблеми и до там. Никъде не съм казала, че да нямаш пари е по-добре от това да имаш. Не знам защо изобщо намесвате бедността, немотията и мизерията.

А относно БМВ-тата и Мерцедесите, хахха - един интересен факт от мен - повечето хора в България, които могат да си ги позволят, си нямат никаква представа от коли. Laughing И точно това имам предвид, като кажа "статус в БГ" - 80% се купуват заради това. Откъде знам ли? От първа ръка. Wink

Боже мой, добре, че си ти, да ни разкриеш толкова тайни.

# 487
Сега ако ви кажа, че у нас има цял хладилен шкаф пълен с Тетанже, това значи ли, че съм богата? newsm78

# 488
Не разбрах, кое знае госпожата от първа ръка? Има Мерцедес или не разбира от коли Crazy

# 489
  • София

Именно, изцяло субективно е. Аз не харесвам Лондон. Моя близка не харесва Венеция. И в двата случая компанията няма нищо общо.

Относно защо се купуват 80% от колите в милата ни татковина, как да се доверим на мнението ти? "От първа ръка" не значи нищо, поне за мен. Може да си Мара чистачката на блока ми, която си фантазира за коли. Разбира се, може и да си жената/любовницата на Александър Бабанин, но аз няма как да знам  Wink

# 490
  • Варна
Сега ако ви кажа, че у нас има цял хладилен шкаф пълен с Тетанже, това значи ли, че съм богата? newsm78

Това означава, че ще правиш купон за приятелки  Sunglasses

Има едно хубаво изречение в Реймс - Мое ли ще пиете или шампанско?  Wink

Чек, може и да е било шампанско, но се съмнявам. Розетата са с цвят на лукова люспа или бледа сьомга най-много. Щом е било толкова наситено розово, надали е било истинско шампанско.

# 491
  • на плажа
Лелеееее! Каква мръсна еснафка съм - имам и БМВ и МерсЕдес. Пфу! Ши умръ!

# 492
  • тук-там

Защо говорите за пиене и Майорка, нали за богаташи ставаше въпрос?

За нашите ширини Майорка е the best. Peace
Нищо, че е по евтина от Черноморец, за Китен не съм сигурна. newsm78

# 493
Лелеееее! Каква мръсна еснафка съм - имам и БМВ и МерсЕдес. Пфу! Ши умръ!

И комшията има БМВ - моя възраст.

# 494
Розетата са с цвят на лукова люспа или бледа сьомга най-много. Щом е било толкова наситено розово, надали е било истинско шампанско.

Някои са тъмнички, виж тук дали няма да си харесаш нещо?
Аз нямам претенции, на мен и Мое дайте  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт