Завиждате ли на богатите?

• 70 654
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 585
Само Ванга не беше оспамила темата.

# 586
  • на плажа
Ей, Чек, напълни ми душата! Така ми се иска да емигрирам на някое топло и красиво място, но някак не ми стиска. Поне по-често да мога да си позволявам забежки би било добре, но в момента няма как.От две години не съм почивала истински - без телефон, без задължения.
П.с.
 Измрънках си! Извинете ме!

# 587
  • Tам през Атлантическия океан
Много богати в БГ , че и толкова хора ги познават лично  Thinking  и са запознати с живота и битието им  Thinking

# 588
Много богати в БГ , че и толкова хора ги познават лично  Thinking  и са запознати с живота и битието им  Thinking

И само ядат и пият.   Rolling Eyes

# 589

И само ядат и пият.   Rolling Eyes

И само със специалните за целта прибори. Иначе - не! Naughty

# 590
Моля, моля, богатите ядат черен хляб и салата

# 591
Да бе, точно на салата и хляб я карат.

# 592
Омар не съм яла, а и не ям, защото знам че в луксозните ресторанти ги готвят докато са живи и те се опитват в ужас да избягат от врялата вода.

Вари се жив. Ако не те притеснява, действай! Аз не бих могла! Купувам го готов, сварен от магазина.

Ужас!!!
След като научих това, не го знаех, много се радвам, че никога не съм ял омар и завинаги ми се и отщя. То вярно, че човекът е най-големият хищник, ама всичко си има някакви граници. Това е варварство!!! Никога няма и да хапна омар.

# 593
Всякакви раци и миди се варят живи. Ако е умряло изобщо не се готви, а се изхвърля.

# 594
Чек, гледката от моята къща е по-хубава.

Ъхъ, сигурна съм без да уточняваш. Joy

Ами разбира се, че е по-хубава. Нищо особено няма на тези снимки. От Созопол или Несебър има много по-хубави изгледи. На мен нашето най-много си ми харесва. Чак в Малта не съм ходил на море, но съм ходил и в Гърция, и в Турция на различни места и нашето море ми харесва много повече.

Тя самата Чек е писала в друга тема колко е презастроено и гадно в Малта.

# 595
Чек, завиждам ти, нали знаеш? Седиш си там на десет месечно лято и ти е топличко, имаш риби на корем и никой не те познава, това е близо до желаното от мен място за живот:)
Аз сутринта отворих прозореца, комшията реже дърва още от 8.30, другият пече чушки. На улицата чака такси, дъни Фики, шофьора пуши и тихичко псува, тая клиентка, дето се мота... О, за мен беше таксито!
Притичвам и отивам на работа, а защо, защо никой не разбира, че съм родена за разкош и лукс и не ми се е бачка:)))) Искам да се мястя от плаж на плаж и да се отдам на търсенето на смисъла на съществуването... Някой ден може би, но не сега:)

# 596
Чек, гледката от моята къща е по-хубава.
Не се вижда море, но се вижда планина. Нагъната, красива. Отдолу град-белнал се град и над всичко облаци и слънце-по-червено от Малтийското...
И въздухът. Въздухът мирише на печени чушки, както само у нашенско може да ухае...
В далечината лае куче и кукурига петел. Чува се детски глъч.
Улицата е леко прашна и покрай тротоарите има орехови дървета , бъзаци , натежали от черен плод, цветя. Минавам покрай кръчмата с местните безобидни зевзеци и пиянки и даже се поздравяваме с тях. Мирише на мастика и мента... Laughing
Просто съм си у дома...
Моля се никога да не ми се наложи да напусна

Герри, ти си истински писател. От горното не биха се срамували нито Йовков, нито Елин Пелин. Проза един път! Защо не пишеш и да публикуваш?

# 597
Чек , страхотен изглед и изгрев .Обичам природата в нейното великолепие   bouquet

Гери, вярвам ти .България е толкова красива  и така ми липсва пулса и енергията и .В Родопите и в Рила се чувствам у дома си ,а съм чедо на  тракийската низина . bouquet

А черен хляб със салата и с малко сирене е най-добрата храна на света и за мен .  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 18:35 от Анонимен

# 598
  • София
Факт. Ако си изял един вагон омари в един момент ти писва.

А черен хляб със салата и с малко сирене е най-добрата храна на света и за мен .  Heart Eyes
А така, Контеса, кажи им го Simple Smile

# 599
Факт. Ако си изял един вагон омари в един момент ти писва.

А черен хляб със салата и с малко сирене е най-добрата храна на света и за мен .  Heart Eyes
А така, Контеса, кажи им го Simple Smile

Стига сиренето да е мухливо, салатата от аспержи и морски дарове, а хляба току що опечен от някой за мен Simple Smile.

На Чек не завиждам, защото ще се пенсионираме някъде там дружно Simple Smile.

Темата е супер лицемерна, защото не вярвам някой наистина да си мисли, че всички богати са нещастни и болни, а всички бедни богати и щастливи. Винаги се стига до фактът, че гроздето е кисело. Аз не завиждам, но ми се ще да се доближа до стандарт, който би ми позволил да не се притеснявам от неочаквани разходи (които ми се появиха тези дни Sad).

Общи условия

Активация на акаунт