Завиждате ли на богатите?

• 70 680
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 570
Тия мъже все още едва ли ще се радват на уважение, не и сред истинска мъжка компания.

Виж една жена винаги може да се изфука на други жени колко е гледана и глезена- защото в крайна сметка това е най-доброто женско постижение, някой да ти свие луксозно гнездо. То си е нещо като сертификат за качество, колкото и да казваме, че гроздето е кисело, не е лесно да си "трофейна жена" и да привлечеш такъв вид грижа.

Не е така, просто жените имат по - голям избор от мъжете, могат както сами да успяват, така и някои да им подари успех. Кое е по - ценно обаче, зависи от типа жени.

# 571
  • Street of Dreams
Точно. Сертификат за качество й трябва само на стоката на пазара.

# 572
Боже, трофейна жена, сертификат за качество и привличане на определен тип грижа.
Ерата на мутро-барока големи поражения е оставила у някои хора.

# 573
На запад на трофейна съпруга вече казват на красива и себе реализирала се жена на средна възраст, която е сключила изгоден брак..)
Т.е -пари при пари отиват.

# 574
Мога ли да си взема чантата от крокодилска кожа и да се присъединя Simple Smile.

Само ако ми дадеш да държа едната дръжка. Аз пък ще ти давам по няколко кръгчета на ден да ми носиш новата гривна Джими Чу.  Flutter

Не знам Пани колко е трудолюбива, но аз днес докато ѝ четох поста такива снимки на изгрева направих, че може да ви приседнат омарите. И преди изгрева даже снимах небето, и това докато отивах на работа, щото тук като почнаха учениците училище, пет километра се пътуват два часа.  Laughing

Айде завиждайте!  Mr. Green
Скрит текст:

# 575
Чек и кафето даже ми приседна...
Къде е тая красота? Имам бегъл спомен, че си в Щатите, но може и да бъркам.

# 576
# 577
Ха, колко съм заблудена Grinning

И на мен ми заприлича на европейско с тия сгради, но не бях сигурна.

# 578
Чек, гледката от моята къща е по-хубава.
Не се вижда море, но се вижда планина. Нагъната, красива. Отдолу град-белнал се град и над всичко облаци и слънце-по-червено от Малтийското...
И въздухът. Въздухът мирише на печени чушки, както само у нашенско може да ухае...
В далечината лае куче и кукурига петел. Чува се детски глъч.
Улицата е леко прашна и покрай тротоарите има орехови дървета , бъзаци , натежали от черен плод, цветя. Минавам покрай кръчмата с местните безобидни зевзеци и пиянки и даже се поздравяваме с тях. Мирише на мастика и мента... Laughing
Просто съм си у дома...
Моля се никога да не ми се наложи да напусна

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 22:46 от Герри

# 579

Ъхъ, сигурна съм без да уточняваш. Joy

# 580
# 581

Ъхъ, сигурна съм без да уточняваш. Joy

Няма нужда да уточнявам естествено. Гледката е към Искъра и към Витоша. Мили са ми, въпреки че не съм родом от шоплука...

# 582
Аз изгрев показах, но ти си говори за Искъра и чушките.  Tired

# 583
Аз изгрев показах, но ти си говори за Искъра и чушките.  Tired
Е-всички знаем как на Искъра няма изгреви... Wink

# 584
  • В тъмната гора.
От бедния никой не взима, той има повече шансове да бъде щастлив, защото може да "прави каквото си иска",  по всяко време. 
Хм, ако на бедния му се прияде нещо, но няма пари за него, не може да го изяде. Ако няма пари, може да иска да чете дадена книга, но да не може да си я купи. Може да няма пари да си плати нета, тока, водата и да му ги спрат. Списък, дълъг като влакова композиция от нещата, които не може да прави бедният, още по-малко по всяко време, мога да ти направя.

По тази логика, богатия може така да се вманиачи, че да спре и да яде. В пълна сила при тях важи израза - колкото повече, толкова повече. Пък и скрънзите сред богатите са бол, хранят се по-зле и от бедните понякога.

Съобразявам се с цитат от Ванга - " Не искайте много пари, защото не може да им платите цената." Златната среда е за предпочитане.

Общи условия

Активация на акаунт