LA REDOUTE.FR - 230

• 105 829
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не зная в момента какви са условията до Бг. Не мога да сменя зададен преди време френски адрес и да видя какво ще ми иска. Иначе от падащото меню за държава на доставка ми дава България, но не сменя адреса.
Преди беше мисля 6.95 евро + % от сумата на поръчката.

# 541
  • Карлово
Flowerdi

На 2-ра стъпка Livraison ли опитваш да смениш адреса. При мене става.

# 542
  • София
И на втора стъпка пробвах 100 пъти, и от личния си профил, и не става. И преди няколко месеца пробвах, отново не ми даде. През компютъра, през телефона...не знам френски, но дълго време съм поръчвала от тук / преди години/ и все сме се разбирали  Simple Smile
Даде ли ти да избереш България, ще споделиш ли какви са условията за доставка?

Благодаря!

# 543
  • Карлово
И на втора стъпка пробвах 100 пъти, и от личния си профил, и не става. И преди няколко месеца пробвах, отново не ми даде. През компютъра, през телефона...не знам френски, но дълго време съм поръчвала от тук / преди години/ и все сме се разбирали  Simple Smile

Благодаря!
Най-напред смених Бг с Франция и стана. После опитах да върна моя адрес и не се активираше валидиране. Тогава се ядосах и както ми беше отворено менюто за смяна на адреса натиснах пак линка за смяна на доставката и се активизира и стана пак Бг.

Забелязах, че се сменя доставката според арикулите или сумата в кошницата. На 35 Евро ми е 14, 70, а на 47 става 17,20.

# 544
  • София
И на втора стъпка пробвах 100 пъти, и от личния си профил, и не става. И преди няколко месеца пробвах, отново не ми даде. През компютъра, през телефона...не знам френски, но дълго време съм поръчвала от тук / преди години/ и все сме се разбирали  Simple Smile

Благодаря!
Най-напред смених Бг с Франция и стана. После опитах да върна моя адрес и не се активираше валидиране. Тогава се ядосах и както ми беше отворено менюто за смяна на адреса натиснах пак линка за смяна на доставката и се активизира и стана пак Бг.

Забелязах, че се сменя доставката според арикулите или сумата в кошницата. На 35 Евро ми е 14, 70, а на 47 става 17,20.
Благодаря за усилията, ще настоявам още, дано стане Simple Smile

# 545
Не зная в момента какви са условията до Бг. Не мога да сменя зададен преди време френски адрес и да видя какво ще ми иска. Иначе от падащото меню за държава на доставка ми дава България, но не сменя адреса.
Преди беше мисля 6.95 евро + % от сумата на поръчката.
Цената до БГ е фиксирана, 6,95 евро+25% от стойността на поръчката

# 546
  • Карлово
И аз така мислех, ама не е. Днес си правих проби с едни кецки, които много ми се ще да пусна, но с тая доставка..... И не ми начислява 25% на сумата.

# 547
  • Sofia
На мен ми начислява точно 25%, а доставката е 5.95 евро.
Обаче не ми работи Happy нито Smile, а уж минаха 24 часа от регистрирания нов акаунт. Confused

# 548
Нещо интересно има ли, че тези дни съм само през телефона и е трудно разглеждането.

# 549
  • Sofia
Моля, кажете как се активираше това Happy? Регистрирах нов акаунт, минаха 24 часа, даже получих мейл от тях да ползвам код Happy, еми ползвам, но нищо не намалява.
Дали защото поръчвам до БГ? newsm78

# 550
Моля, кажете как се активираше това Happy? Регистрирах нов акаунт, минаха 24 часа, даже получих мейл от тях да ползвам код Happy, еми ползвам, но нищо не намалява.
Дали защото поръчвам до БГ? newsm78
Прави ми впечатление, че вече като се въведе HAPPY или Smile, се вижда намаление само в крайната сума, не изписва вече -15евро....или като въведеш кода гледай определен продукт дали му се сменя  цената...дано успях да обясня.

# 551
  • Sofia
Много добре обясни, точно така е, сега видях  bouquet

# 552
  • Карлово
Промоцията на моите кецки свърши, преди да ги пусна. Бяха на -50% с безплатна доставка във Франция и 14,70 експресна за Бг. Малко съжалявам.

# 553
  • Наблизо
Някой има ли кодче за безплатна доставка?
Не мога и не мога да намеря,а да платя 6тте евро ми обесмисля поръчката.Набарала съм евтини роклички.

# 554
  • на морето
Някой има ли кодче за безплатна доставка?
Не мога и не мога да намеря,а да платя 6тте евро ми обесмисля поръчката.Набарала съм евтини роклички.
Кои са рокличките, линкове ако може bouquet

Общи условия

Активация на акаунт