LA REDOUTE.FR - 230

• 105 664
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Имам въпрос към момичетата, на които са изтрили акаунт - получили ли сте си поръчките?
Получих потвърждение, в което не фигурира клиентския ми номер и пише, че обработката изисква повече време и т.н. След това акаунтът беше изтрит и сега се чудя дали ще получа нещо.

Поръчката с ПП ли плати ? Дали успя да видиш поръчката има ли е в суивито ? Без № са ръчните поръчки , които се получават единствено , ако се появят в суивито newsm78

Платих с ПП. Смених града с френски, но адресът на фактуриране оставих в БГ. Поръчката се появи в суивито и по надписа предположих, че ще се обработва ръчно, но след това вече не можех да си вляза в акаунта.

100 пъти се написа да НЕ се плаща с ПП . Адресът се сменя от първият линк , а НЕ от вторият , където е опция ПП .  Ако поръчката е била в суивито 99 % ще я получиш , но остава 1 % под въпрос . Peace

# 76
  • Варна

Имам въпрос към момичетата, на които са изтрили акаунт - получили ли сте си поръчките?
Получих потвърждение, в което не фигурира клиентския ми номер и пише, че обработката изисква повече време и т.н. След това акаунтът беше изтрит и сега се чудя дали ще получа нещо.

Поръчката с ПП ли плати ? Дали успя да видиш поръчката има ли е в суивито ? Без № са ръчните поръчки , които се получават единствено , ако се появят в суивито newsm78

Платих с ПП. Смених града с френски, но адресът на фактуриране оставих в БГ. Поръчката се появи в суивито и по надписа предположих, че ще се обработва ръчно, но след това вече не можех да си вляза в акаунта.

100 пъти се написа да НЕ се плаща с ПП . Адресът се сменя от първият линк , а НЕ от вторият , където е опция ПП .  Ако поръчката е била в суивито 99 % ще я получиш , но остава 1 % под въпрос . Peace
Адресът съм си сменила по първия линк, просто написах френски град и държава Франция. Затова имах опция за плащане с ПП. При следваща поръчка такава глупост няма да направя, но...
Благодаря за включването! bouquet

# 77

Защо да не се плаща с Пейпал?Аз винаги плащам с Пейпал, ако нямам такава възможност, предпочитам да не правя поръчка.

# 78
  • София

Адресът съм си сменила по първия линк, просто написах френски град и държава Франция. Затова имах опция за плащане с ПП. При следваща поръчка такава глупост няма да направя, но...

Няма как да платиш с ПП , ако промениш адресът от първият линк .  Peace

Защо да не се плаща с Пейпал?Аз винаги плащам с Пейпал, ако нямам такава възможност, предпочитам да не правя поръчка.

Защото не е редно . Naughty По тази причина се променят адресите на фактуриране /става френски , един и същ за много потребители /  и следва блокиране на акаунти .
Това не е от скоро . Имам поне 20 поръчки платени с карта . ЛР е коректен сайт и дори при проблемна поръчка няма да имаш проблем с парите . Peace

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 10:37 от tedichka07

# 79
  • София-Лагера
Votre numéro de client : 538 231 274
Numéro de commande Redoute : 286 0693219

Chère Madame,

Je vous remercie de votre commande et je vous confirme l'avoir enregistrée le 13 octobre 2015 :

Montant des articles                                   ...... €                 
Participation aux frais de traitement             +      3,90 €                 
Montant du colis                                  =    .....€                 
Total :                                                ..... €                 
que vous avez réglé par carte bancaire.                                         

Това ми е днешния имейл.
Регистрирах се в сайта на Манго и им писах ,че си очаквам поръчката. Joy Joy Joy Joy

# 80

Няма как да платиш с ПП , ако промениш адресът от първият линк .  Peace

Защото не е редно . Naughty По тази причина се променят адресите на фактуриране /става френски , един и същ за много потребители /  и следва блокиране на акаунти .
Това не е от скоро . Имам поне 20 поръчки платени с карта . ЛР е коректен сайт и дори при проблемна поръчка няма да имаш проблем с парите . Peace
Никога не слагам адреса на превозвача, ползвам си моят адрес в БГ, но избирам един френски град и готово. Нито имам блокирани акаунти нито преплитане. Така съм от поне 1,5/2 години.
Наясно съм че ако ползвам адрес на фактуриране на превозвача ще има проблеми и затова съм намерила собствено решение.

# 81
  • София

Никога не слагам адреса на превозвача, ползвам си моят адрес в БГ, но избирам един френски град и готово. Нито имам блокирани акаунти нито преплитане. Така съм от поне 1,5/2 години.
Наясно съм че ако ползвам адрес на фактуриране на превозвача ще има проблеми и затова съм намерила собствено решение.

Нещо не те разбрах  newsm78

Ако пускаш поръчки до фр.адрес и избираш 2рият линк за промяна на адрес за доставка , за да платиш с ПП не е редно , защото адресът на фактуриране автоматично във времето ще се промени с френски  и именно по тази причина блокират акаунтите .
Все пак помислете и за превозвачът , да не се повтори историята с много акаунти с един и същ адрес за фактуриране във Франция и блокиране на адреса . Peace
Всеки си има глава на раменете , за да решава . Аз лично не смятам , че е рисково да пазарувам с карта в ЛР . Peace

# 82
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е това яке http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324480610.aspx?docid=00050000000001 ?
Отговаря ли си като размер, хубаво ли е?

днес го получих в синьо... много е хубаво, дебело е и става за зимата... може би трябва да се поръчва +1 като номер...

# 83
  • Бургас
Votre numéro de client : 538 231 274
Numéro de commande Redoute : 286 0693219

Chère Madame,

Je vous remercie de votre commande et je vous confirme l'avoir enregistrée le 13 octobre 2015 :

Montant des articles                                   ...... €                 
Participation aux frais de traitement             +      3,90 €                 
Montant du colis                                  =    .....€                 
Total :                                                ..... €                 
que vous avez réglé par carte bancaire.                                         

Това ми е днешния имейл.
Регистрирах се в сайта на Манго и им писах ,че си очаквам поръчката. Joy Joy Joy Joy

Може ли да дадеш кой е сайта на Морган , в който си се регистрирала?Благодаря много.

# 84
# 85
# 86
А на мен ми писаха от Ларедут, че ми я анулират...

# 87
  • София-Лагера
И на мен Peace

# 88
  • София
Съжалявам за отказаните ви поръчки, момичета.
Предполагах, че е бъг с цените, но пък щеше да е супер, ако ги бяха изпратили, нали.  Peace

# 89
  • Бургас

На мен още не са ми писали, но явно каква е работата:( 45 дни ли ще чакаме да ги освободят парите?

Общи условия

Активация на акаунт