LA REDOUTE.FR - 230

• 105 802
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Кодовете HAPPY и SMILE, днес не ми работят. Има ли някои такива проблеми...или пак има особеност за да ги ползваме????

# 586
Някой да е пускал поръчка до Б-я? Бъг ли е или вече не доставят до бг? newsm78 #2gunfire

# 587
Зависи от артикула който си избрала.Виж дали е наличен в момента

# 588
Нещата са налични, но просто ми дава че кода е невалиден, независимо от акунта....затова питам дали има някаква промяна в условията на HAPPY i SMILE

# 589
От миналия петък се мъча да поръчам до България и не ми дава.
Опитах до френски адрес, но не до превозвача.
Даде ми, но не ми прие картата за плащане. С нея съм плащала не един път в този сайт.
И аз мисля, че са ни резнали.
В понеделник им написах жалба, която има входящ номер, така че ще трябва нещо да ми отговорят.
Чакам.... #2gunfire

# 590
Нещата са налични, но просто ми дава че кода е невалиден, независимо от акунта....затова питам дали има някаква промяна в условията на HAPPY i SMILE
ИМах предвид ina21 ,дали не е избрала някой продукт с отложена доставка.Отдавна не съм поръчвала,за мен не си заслужава нервите.

# 591
  • София
Аз поръчах последно миналия петък до превозвача с карта на Първа инвестиционна.
Кодовете може и да са изтекли...

# 592
Аз поръчах последно миналия петък до превозвача с карта на Първа инвестиционна.
Кодовете може и да са изтекли...
Като оферта кодовете би трябвало да важат до 31,08,2016, а ми ги дава невалидни сега newsm78

# 593
  • София
Някой да е пускал поръчка до Б-я? Бъг ли е или вече не доставят до бг? newsm78 #2gunfire
Аз поръчах на 24.06. Приеха я, потвърдиха поръчката, блокираха парите, после ги освободиха. Не изпратиха поръчката. В чата казаха, че била пропусната и вече е в процес на обработка, но мейл не са пратили и я изтриха от профила ми.
Да ми подскажете оплакването от кое поле да го започна?

# 594
  • София
Как така са ни резнали  Sad, тъкмо се реших да рискувам отново с едни дрешки за детето. Ще пробвам де, може пък да имам късмет и да мине плащането и да получа и пакета...

# 595
  • Стара Загора
Днес получих поръчка от лр от 11.07 с код за бд,но да уточня че съм във Франция и на фр.адрес получавам.Не е изгодно според мен,не е както преди.

# 596

[/quote]
Аз поръчах на 24.06. Приеха я, потвърдиха поръчката, блокираха парите, после ги освободиха. Не изпратиха поръчката. В чата казаха, че била пропусната и вече е в процес на обработка, но мейл не са пратили и я изтриха от профила ми.
Да ми подскажете оплакването от кое поле да го започна?
[/quote]
А поръчах на 11.07 с код ХЕПИ и ми написа очаквана доставка 18.07. Днес влязох да видя какво става
и там пишеше, че е само регистрирана, май нямат намерение да я пращат.

# 597
Мммм даааа, определено са ни резнали. Днес поръчах до адреса на ДДМ. Първият път не ми мина плащането (с ПП и карта на ПИБ), върна ме в кошницата. Повторих, мина. Блокираха ми парите. От сутринта поръчката ми стои  Enregistrée.
Забравих да кажа, че когато смених адреса с бъларски, ми изписаха съобщение, че артикулите са изчерпани.
Иначе, има евтини чаршафи   http://www.laredoute.fr/psrch/psrch.aspx?kwrd=Housse+de+couette& … p;virtualsite=100
Кода който ползвах за БД е 25089

# 598
Някой може ли да ми каже, къде да напиша оплакване, че поръчката ми е enregistre от 11.07 и никой не ме е уведомил, че няма да я обработят.

# 599
  • София
Някой може ли да ми каже, къде да напиша оплакване, че поръчката ми е enregistre от 11.07 и никой не ме е уведомил, че няма да я обработят.

И моята от 12.07 е така.

Общи условия

Активация на акаунт