LA REDOUTE.FR - 230

• 105 785
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Някой може ли да ми каже, къде да напиша оплакване, че поръчката ми е enregistre от 11.07 и никой не ме е уведомил, че няма да я обработят.

Пробвай да им пишеш на service_client@web.redoute.fr  . Peace

service_clien

# 601
Влизам да споделя, "на майтап" влязох в профила си и изненада,  поръчката ми с колисимо номер. Аз я бях отписала. Явно приемат БГ карти. Сега остава и с превозвача да ми се получи....

# 602
  • Бургас
Смених адреса с немски - пак ми дава, че артикулите са изчерпани. Явно става само до Франция, но май не ми се рискува с превозвача newsm78

# 603
Вече два отговора получих - да изчакам, проверяват случая, ще ми изпратят отговор, много се извиняват....
Дрън, дрън.
Чакат да свърши намалението и да отговорят.

# 604
Момичета някоя от вас може ли да ме ориентира талия на мъжки панталон  - 61-62 см на кой размер от френските отговарят?
Търсих и по старите теми но откривам размери само за размер 50 - там колана е 54 см.

# 605
  • София
размера е 1/2 от талията...т.е. за талия 80..размер 40

# 606
код  happy 15/29 и бд до Фр.  действа отново на старите акаунти на които временно не работеше, предполагам и за направата на нови, вероятно и smile също е заработил, докато smile не работеше съм използвала 23566 със същите условия 20/49  и бд до адрес във Фр. Получих си 2-те поръчки от превозвача, без проблем до адрес във  ФР, сега ми пътува третата, единственото неприятно в 3-тата е, че от 10 артикула в една поръчка ларедут  са ми я разделили на 10 - всичко по  отделно, до сега това не ми се беше случвало, ще звъня на превозвача, дано ми я обедини като една предвид обстоятелствата, въпреки че нямат такава практика

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 14:23 от mila_x

# 607
Кодовете може и да действат, но пратките пак изчезват! #2gunfire

# 608
Като чета из френските форуми май има и буквени кодове 15/30....ако някои може да даки е така.

# 609
  • София
Момичета здравейте,
Пуснах поръчка до превозвача. В потвърдителния и-мейл е неговия адрес като адрес за доставка,
но в следващия имейл Préparation de votre commande са ми написали като адрес за доставка регистрационния ми адрес в ларедут. Случвало ли ви се е такава ситуация... Сега незнам къде ще ми я изпратят  #Crazy  newsm78 Да им пиша ли нещо или все пак автоматично ще отиде на адреса на превозвача? ooooh!

# 610

fishi_fishi, според мен, няма шанс да ти ги пратят до БГ, но не пречи да ги питаш.

Аз да дам отчет за поръчката ми от 22.7- спалното бельо  от този вид http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-500787230.aspx?docid=00110000000001 изглежда мнооого добре,материята е плътна и мека.Дано  издържи и на пране.

# 611
  • София
писах им, да видим какво ще измислят....

# 612
Отдавна не съм надничала тук...Минават ли поръчки в крайна сметка към ДДМ или е невъзможно да се поръчва вече?

# 613
  • Бургас
Те си минават, но част от тях минава през нечии крадливи ръчички вече от доооста време и много хора пихме студени води Tired Парите успяхме (поне повечето, надявам се) да си вземем от редутци с цената на много нерви и писане и диспути и какво ли още не, но негова мързеливост Матьо така и не предприе никакви мерки за да се спре тази практика, защото така му отърва явно... Доста хора не поръчваме вече от Франция поради тази причина Tired

П.С. Всъщност едва като написах и публикувах, се сетих, че се писа наскоро за проблеми с поръчките до тук, но честно казано, не съм се задълбочавала да чета много и май не мога да съм полезна Embarassed

# 614
  • София
аз поръчвам..... старая се да не правя поръчки за големи суми и от случайни сайтове...

Общи условия

Активация на акаунт