LA REDOUTE.FR - 230

• 105 755
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Въпрос. Направих поръчка от ларедут.фр, обаче плащам с дебитна карта, чийто номер го пиша наизуст и го сгреших няколко пъти. В резултат сайтът ми блокира въобще възможността да плащам с банкова карта.
Това временно ли е и автоматично ли се разблокира, или от мен се иска да направя нещо?
Френски не знам и не мога да прочета общите условия.  Laughing

Послепис. Май се оправи. Сега вече ми дава възможност да въведа номер на карта. Е, после ми вика, че била инвалид, но това може да се дължи и на банката, а може и да продължавам да греша номера.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 14:48 от Магдена

# 616
  • София
ако ти дава опция плати през пейпал...

# 617
  • Пловдив
А, платих си с картата накрая, пак бях сбъркала номера и втория път, но накрая го нацелих.  Laughing  Мерси все пак!

# 618
Не откривам имейл за контакти на ларедута....имат ли и чат???

# 619
  • София
имат мейл, но никой не отговаря... та май е безмислено да се пише... newsm78

# 620
Възможно ли е да се поръча с доставка до Германия?

# 621
  • Наблизо
От www.laredoute.com е възможно.Иначе ако си близо до границата,си го поръчай до Франция и си го вземи.

# 622
От www.laredoute.com е възможно.Иначе ако си близо до границата,си го поръчай до Франция и си го вземи.

В България съм, просто се чудя за вариант без да минавам през единствения доставчик, от който изчезват пратки. Blush

# 623

В България съм, просто се чудя за вариант без да минавам през единствения доставчик, от който изчезват пратки. Blush
и аз пробвах този вариант,но от .ФР ми дава изчерпана наличност ,когато тръгна да валидирам. То и кодове като няма,не ми се чини много изгодно вече.

# 624
  • София
Опитвам се да направя нов акаунт , до адрес на превозвача , но за да завърша регистрацията ми иска мобилен номер.
Без мобилен не ме пуска да продължа!
Вия какъв номер , на превозвача ползвате?

# 625
акаунта трябва да си е на твои адрес, адреса на превозвача се попълва  когато пускаш поръчката, то за това стават мулти акаунти на техен  адрес и след това проблеми с пратките

# 626
  • София
акаунта трябва да си е на твои адрес, адреса на превозвача се попълва  когато пускаш поръчката, то за това стават мулти акаунти на техен  адрес и след това проблеми с пратките
Проблемите с пратките , нямат нищо общо с МНОГОТО акаунти! Stop

# 627
  • София
Проблемите с пратките , нямат нищо общо с МНОГОТО акаунти! Stop
Но многото акаунти на умници като теб с един и същ адрес  СА проблем!  Stop
Който го е страх от мечки не ходи в гората...

# 628
  • Пловдив
Такова не ми се беше случвало - чрез доставидомен.ком получавам вместо поръчаната от мен рокля - някаква друга, каквато не съм поръчвала, заедно с придружаващия лист (описанието и бланката за връщане) на онази, която съм поръчала.
Къде е "моята" рокля и откъде се е взела тази, не е ясно.
Тази няма и етикет (хартиен), не знам дали трябва да има. Платнен, пришит си има.
Ако кажат "сори, ама грешката не е наша, това са изпратили французите", не знам на кого трябва да я връщам, щото ми се вижда малко вероятно грешката да е на френския търговец.

# 629
  • Варна
Такова не ми се беше случвало - чрез доставидомен.ком получавам вместо поръчаната от мен рокля - някаква друга, каквато не съм поръчвала, заедно с придружаващия лист (описанието и бланката за връщане) на онази, която съм поръчала.
Къде е "моята" рокля и откъде се е взела тази, не е ясно.
Тази няма и етикет (хартиен), не знам дали трябва да има. Платнен, пришит си има.
Ако кажат "сори, ама грешката не е наша, това са изпратили французите", не знам на кого трябва да я връщам, щото ми се вижда малко вероятно грешката да е на френския търговец.

Не е чак толкова малко вероятно. Получавала съм детска пижама вместо дънки от ЛР и без да съм ползвала превозвач.
Отварян ли беше плика?

Общи условия

Активация на акаунт